Azi ora 17:30,intampinati cum se cuvine, adica cu "paine si sare"... bajeti au aterizat din nou(de data asta in formula completa )...bagajele recuperate in totalitate si fara "zgarieturi"....si-au primit "sponsorizarea" din partea renumitei firmei "Irish Capace de Canal"& Sons. ...adika doua "ancore" verzi, de toata "frumusetea"(zic eu) ....numai Spiac a "bolborosit" ceva prin barba , " da mama" ... cica iarasi l-am pus la corvoada!!!! ....el sa fie sanatos si sa ne aduca titlul mult dorit
Hai Romania!!!!!
Prima zi a fost o zi de Relax...am legat monturi, am testat naluci in casuta, am facut selectii si am impartit naluci si idei.
Ancorele sunt grele dar bune, zic eu in conditiile in care vremea se cam strica si vantul o sa fie o mare problema pt multe echipe.
Mai multe detalii, poze si de anul acesta si filmulete pe Facebook si pe site-ul LRS.
Multumim tuturor pt sustinere, chiar si prezidentului federal, care sunt sigur ca e alaturi de echipa noastra.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile... WSB CLUB