La anul din infama cooperativa o sa ramana doar o amintire urata

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu cred ca e nevoie. Se rezolva cu o notificare popesciana cum ca a obtinut kur-papirul de la MTS.semlecangheorghe scrie: Domnu'Popescu,pe cind o A.G., a C.I.P.S.,in care sa fie pe ordinea de zi discutarea retragerii sau nu, a calitatii de membru cu drepturi depline a A.G.V.P.S.,si,eventuala inlocuire a acestora cu F.R.P.S.???
apsalba scrie:O să ai ocazia să le vezi anul acesta. Federația face competiții la vedere, nu pe coclauri cum se fac acum să ne le vadă nimeni.attilaf scrie:Mie, personal, mi se falfaie de toata tevatura asta cu Fane in sus, si Fane in jos, CIPS, FIPS, CiOCHIPS...
Insa, ma gandesc ca pana Fane si ai lui nu vor organiza cu succes macar vreo 2-3 ani concursuri nationale/internationale, adica sa demonstreze ca sunt capabili de ceva, nicio entitate internationala nu ii va accepta printre membrii ei.
Parerea mea...
Adelin scrie:apsalba scrie: O să ai ocazia să le vezi anul acesta. Federația face competiții la vedere, nu pe coclauri cum se fac acum să ne le vadă nimeni.
O sa fiu cel mai mare fan al tau...dar sa vad macar o competitie organizata de tine.
Cu siguranta cel mai spectaculos concurs o sa fie cel de pescuit marin.
bogdanpesc scrie:pe faleza la constanta....la guvizi
Mda, e de discutatTavi scrie:Ideea e intr-adevar buna, dar mai e de discutat. Toti guvizii peste 8 sau cei mai mari 5 guvizi ca la Bass Master?
Plus ca sunt mai multe specii, hanusul, strunghilul, etc. Toate puncteaza?