Vi se pare corect?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spinmaster
utilizator nou
utilizator nou

Vi se pare corect?

Mesaj de spinmaster » 02 Mar 2006, 11:05

Am vazut ca a aparut regulamentul concursurilor Open la http://www.aventurilapescuit.ro/regulam ... scuit.html

La Reguli generale, la articolul 12 :
12. a- O captura este considerata valida chiar daca înteparea a fost în exteriorul gurii.

Vi se pare corect?
Daca da, cum se poate face distinctia de japca, stipulata la pctul b ?

b- Inteparea intentionata (japca) din exterior a pestelui este strict interzisa.
Esteeeeeee!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Mar 2006, 11:16

la japca nu cred ca poti agata pestele de langa gura. e totusi o diferenta.
daca pestele va fi agatat de spate, sau de burta, de exemplu, ma indoiesc ca va fi punctat.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Mar 2006, 11:30

La biban de exemplu inteparea pe exteriorul gurii e destul de comuna.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Mar 2006, 11:57

avand in vedere modalitatile de atac ale pestilor rapitori cred ca e normal sa validezi capturi prinse de exteriorul gurii

japca....e greu si asta sa o demonstrezi atata timp cat in barca cu concurentul nu exista arbitru

din punct de vedere al arbitrajului si mai ales al modului in care se face el in concursurile noastre nu poti da verdict japca
chiar daca observi pe corpul pestelui o rana sugestiva
apoi se poate intampla ca atacul sa fie ratat (al pestelui ) si sa se agate de alt loc decat gura .....repet cred ca numai observarea directa atat a modalitatii de pescuit cat si a momentului exact al recuperarii capturii poate da verdictul...e interpretabil si cred ca cel mai bine e sa ramana in coada de peste :D

nu esti langa el in momentul in care il aduce in minciog, nu poti sa faci o astfel de afirmatie (rana de pe corp se poate explica usor de oricine gasind orice alt motiv fara pb

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mar 2006, 15:37

Mai pemine ma seaca subiectul: "Daca nu e prins cu tripla-n gura e japca!!!". Nu poti spune asa ceva doar daca esti obtuz sau, daca ai prins un singur peste in viata....cu tripla-n gura! :evil:

Scrie răspuns