Turneul AVP, etapa I- Cupa GIPO Sarulesti 12-13 aprilie 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
valistrati scrie:Se poate sefu? Doar sunt baiat saloon.Mark Twain scrie:dai si tu un pahar de suc de prune !?)
![]()
Trimite numai harta.
contraofertez cu palinca clara de Zalau + bere without number, without number contra copie xerox legalizata dupa harta comorii.
rog seriozitate.
de asemeni, vand garaj.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- utilizator constant
bai fratiloorr! ma ucideti! nu-mi mai dati mesaje pe privat !!!
cand o sa fac rost de harti le postez. Berea e gratiisssss si va curge in rauri; poate ma ademenesti cu un Saphoro; chestia cu legalizarea e cea mai tare frate; aici ai dreptate sa o ceri legalizata! daca o modific si mut pragurile si drumurile cu 60 - 80 m!

la cat salau este acolo, luati-va cu aia 500$ un sonar, si opritiva pe praguri si platouri! ,mai precis pe varful lor
, cautati la Sarulesti (in aceasta perioada a anului) platouri cu apa mica 2-3m adancime (sunt destule) cu un sonar le veti gasi.
Desi nu v-ar strica si un antrenament.
uitati de harti secrete! desi berile alea oricum o sa le beti!

Desi nu v-ar strica si un antrenament.
uitati de harti secrete! desi berile alea oricum o sa le beti!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
vedeti cine a pescuit la Sarulesti? urmariti-l tot concursul. scrie pe el 13-14. Maestre, am inceput de la 500 Euro, tu ma aduci la 500 $, maine vine unul si zice de lire italienesti si poimaine devin lire turcesti
Unde-i safteaua! ?? trebuie sa-mi recuperez si io investitia nu ? Ai dreptate Ovidiule, ce le mai trebuie lor hartile ?? nu-i asa ca nu le trebuie!? acum ca le am ...
eu vroiam sa le postez, dar din solidaritate ... si datorita faptului ca fiin'ca Ovidiu zice sa cautam pragurile, nu le mai folosesc nici eu
Orice sonar ai avea Ovidiule nu-ti creaza o imagine mai buna decat harta dinainte de scufundare, crede-ma; pragurile si insulele submerse le gasesti, dar forma, lungimea si inaltimea lor ? Ei ... ce mai spui .. le vrei !?

Orice sonar ai avea Ovidiule nu-ti creaza o imagine mai buna decat harta dinainte de scufundare, crede-ma; pragurile si insulele submerse le gasesti, dar forma, lungimea si inaltimea lor ? Ei ... ce mai spui .. le vrei !?
nu le vreau oricum, pentru ca eu stiu si pozitia pragului, insulei, pescuiesc foarte precis in general. ma ancorez mareu cu 2 ancore si pescuiesc numai intr-un metru de apa, daca acolo trage.
Multumesc pentru oferta! daca vrei hai sa gasim clienti la hartile alea...
Multumesc pentru oferta! daca vrei hai sa gasim clienti la hartile alea...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
LA MAL LA APA MICA ...ACOLO AI PLACE SA STEA........
CEI CARE VOR PESCUI IN ZONA MALULUI VOR AVEA SATISFACTII .....LA MAL LA APA RECE ACOLO AI PLACE SA STEA ....PERIATI MALU SI O SA FITI PE PODIUM .........DACA DATI MAI IN LARG DE 50M .....O SA PUPATI DIRECTA........O SA ACUMULATZI EXPERIENTA NIMIC ALTCEVA ....
........

-
- utilizator constant