Turneul AVP-Cupa Arrow -Tileag -4-5 august
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Dane, multumesc si sper ca si concurentii sa se bucure de eveniment sa lase "incrincenarea" la nivelul pistei de concurs iar inafara ei sa revina atmosfera de prietenie si voie buna de acum citiva ani.Danoc scrie:Felicitari Vali pt organizare pana acum...ar fi beton sa reusesti si partea cu pescarii. Oricum, se pare ca cei de la AJPS Alesd sunt multi mai cooperanti decat cei de la Romsilva.
Spor!
P.S. Dane n-ai vrea sa participi macar inafara concursului ?

De dragul pescuitului?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
-
- utilizator nou
prietene,ti-am inteles supararea pt pestii nepunctati!pt asta ai improscat cu noroi organizatorii,arbitrii si asa zisii pescari sportivi care te-au incurcat(numai pe tine,bineintelesDanoc scrie:Felicitari Vali pt organizare pana acum...ar fi beton sa reusesti si partea cu pescarii. Oricum, se pare ca cei de la AJPS Alesd sunt multi mai cooperanti decat cei de la Romsilva.
Spor!

si acuma lamureste-ma si pe mine,cu Romsilva ce ai de impartit?ai vrut sa vina sa-ti agate pestii in carlig daca tu nu ai fost capabil sa-i prinzi?ce intelegi TU prin cooperare?cu ce a gresit Romsilva?lumineaza-ma te rog,nu toti au atata pregatire si spirit de observatie ca tine!

- Danoc
- utilizator constant
nu stiam sa fim prieteni, mai ales dupa tonul abordat...si nu te aia grija de pestii mei...stiu suficient de bine sa-i prind...fara ajutorul tau
Romsilva, fata de cei de la AJPS Alesd, au rupt chitante chiar cu o zi inainte de concurs, nu au limitat deloc accesul celor cu motoare termice in zona de concurs si nici de pescarii la stationar pe zona de concurs nu s-au ocupat! Acum intelegi ce inseamna cooperare? Sau e nevoie de un desen explicativ, schita....sau o macheta de plastelina?
Cat despre organizarea de la Belis....nu doar eu am fost viciat de decizii....si altii.
Distonocalm amice, distonocalm!
Romsilva, fata de cei de la AJPS Alesd, au rupt chitante chiar cu o zi inainte de concurs, nu au limitat deloc accesul celor cu motoare termice in zona de concurs si nici de pescarii la stationar pe zona de concurs nu s-au ocupat! Acum intelegi ce inseamna cooperare? Sau e nevoie de un desen explicativ, schita....sau o macheta de plastelina?
Cat despre organizarea de la Belis....nu doar eu am fost viciat de decizii....si altii.
Distonocalm amice, distonocalm!
Vali, o sugestie: la terminarea concursului sa incerci sa elimini pe cat posibil timpii morti sau sa-i comprimi pe cei alocati calcularii rezultatelor si festivitatii in sine, daca sambata ne putem lungi oricat, duminica e si zi de drum pentru marea majoritate a concurentilor. Eventual sa te gandesti la un sistem mai rapid de centralizare a fiselor, cu ajutorul arbitrilor poate, astfel ca pana cand concurentii si-au strans bagajele si au mancat sa poti da drumul la festivitate si apoi s-o luam catre case. Multumesc.
- vijelie
- veteran
fetelor
.... daca primiti o sugestie de la un pescar care nu o sa va deranjeze niciodata la etapele voastre dar care are ceva experienta in arbitraj si in concursuri
.
- ideal ar fi sa se puna de acum regulamentul concursului aici in topic ca la concurs sa nu poata nimeni sa zica ca........... nu a stiut aia sau ailalta.
-Organizatorul si arbitrul nu are datoria sa faca "instructie" pe balta cu concurentii ci doar sa aplice regulamentul afisat si pe care toti concurentii au OBLIGATIA sa il cunoasca. Concurentul care greseste din lipsa de informatie privind regulamentul o face pe pielea lui.
- sa se anunte de la inceput inclusiv problema pestilor morti, catarirea ... la mal sau din barca "dupa caz".... ce sanctiuni se aplica si in ce caz.
In felul asta scapati de o gramada de probleme si comentarii.
parerea mea 
FIR INTINS !!!

- ideal ar fi sa se puna de acum regulamentul concursului aici in topic ca la concurs sa nu poata nimeni sa zica ca........... nu a stiut aia sau ailalta.

-Organizatorul si arbitrul nu are datoria sa faca "instructie" pe balta cu concurentii ci doar sa aplice regulamentul afisat si pe care toti concurentii au OBLIGATIA sa il cunoasca. Concurentul care greseste din lipsa de informatie privind regulamentul o face pe pielea lui.

- sa se anunte de la inceput inclusiv problema pestilor morti, catarirea ... la mal sau din barca "dupa caz".... ce sanctiuni se aplica si in ce caz.
In felul asta scapati de o gramada de probleme si comentarii.

FIR INTINS !!!
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran
Stimate prieten ,daca ai nelamuriri despre etapa de la Belis te rog frumos sa postezi in topicul cu pricina pt ca aici vorbim alta discutie.MARIUS SECOSAN scrie:prietene,ti-am inteles supararea pt pestii nepunctati!pt asta ai improscat cu noroi organizatorii,arbitrii si asa zisii pescari sportivi care te-au incurcat(numai pe tine,bineintelesDanoc scrie:Felicitari Vali pt organizare pana acum...ar fi beton sa reusesti si partea cu pescarii. Oricum, se pare ca cei de la AJPS Alesd sunt multi mai cooperanti decat cei de la Romsilva.
Spor!)
si acuma lamureste-ma si pe mine,cu Romsilva ce ai de impartit?ai vrut sa vina sa-ti agate pestii in carlig daca tu nu ai fost capabil sa-i prinzi?ce intelegi TU prin cooperare?cu ce a gresit Romsilva?lumineaza-ma te rog,nu toti au atata pregatire si spirit de observatie ca tine!
Multumesc pt. intelegere.
-
- veteran
Bogdane,multumesc pt. sugestie si incercam sa luam masuri pt. ca totul sa se termine in timp util .Stiu ce inseamna sa pleci la ora 17 si sa parcurgi 600 kmBlinneker scrie:Vali, o sugestie: la terminarea concursului sa incerci sa elimini pe cat posibil timpii morti sau sa-i comprimi pe cei alocati calcularii rezultatelor si festivitatii in sine, daca sambata ne putem lungi oricat, duminica e si zi de drum pentru marea majoritate a concurentilor. Eventual sa te gandesti la un sistem mai rapid de centralizare a fiselor, cu ajutorul arbitrilor poate, astfel ca pana cand concurentii si-au strans bagajele si au mancat sa poti da drumul la festivitate si apoi s-o luam catre case. Multumesc.

Ca atare SEDINTA TEHNICA programata pt.sambata la ora 6.am se v-a desfasura vineri seara 3.aug. ora 21.30 la pensiunea Manhattan iar mansa de sambata incepe la ora 7.am.
Astfel evitam si caldura si alocam mai mult timp de masa, odihna ,dus ,hidratari...etc

Dupa incheierea mansei a 3-a si punctarea pestilor ultimului pescar iesit de pe apa vom duce fisele la calculator pt. introducerea datelor in vederea afisarii.
Sper ca totul sa decurga normal sa nu avem parte de contestatii si cred ca vom putea reduce timpii morti la minim.