Trofeul OPERATIUNEA MONSTRU editia a doua
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Trofeul OPERATIUNEA MONSTRU editia a doua
Cea mai mare stiuca capturata in 2012 pe bazinele lor a fost de 12,8 kg. Deci anul asta peste 13 kg. Si au foarte multe intre 9-13 kg. Iti poate confirma si Ilie ce torpile a vazut.
A fost prima oara in viata mea cand am vazut sa sara stiuca prin gheata. Mai rar asa ceva. Frumusete .Nu stiu cat au prins cei de la pvtv pe camara ca filmau in momentul ala din spatele barci
A fost prima oara in viata mea cand am vazut sa sara stiuca prin gheata. Mai rar asa ceva. Frumusete .Nu stiu cat au prins cei de la pvtv pe camara ca filmau in momentul ala din spatele barci
Iar la Ardeleanu bazinul din stanga e plin de apa. Nu e scazut ca asta toamna ,cand la concurs a fost scazut si se putea pescui doar pe canal. Acum ai apa sa intri in lacurile din mijloc si bonusul acuma vine: Toata stiuca din dreapta a fost mutata in cel din stanga. Deci acolo e 2 in 1. Parerea mea personala e ca ambele piste vor da la concurs carturi de peste 10 kg. Ai luat torpila ai luat 100 de milioane (locul 1+ CMMC).
Oganizarea va fi exemplara si nu vor mai fi discutii. Ma voi ocupa si raspunde personal de aceasta .
Bagajele, motoarele electrice si bateriile vor fi etichetate ,carate,transportate si montate de noi. Pescarii isi vor cara doar lansetele pentru a evita incidentele cu ruptul lansetelor.
Vreau sa fie un concurs de relaxare nu de hamaleala gen Periprava.
Bagajele, motoarele electrice si bateriile vor fi etichetate ,carate,transportate si montate de noi. Pescarii isi vor cara doar lansetele pentru a evita incidentele cu ruptul lansetelor.
Vreau sa fie un concurs de relaxare nu de hamaleala gen Periprava.
-
- veteran
E super reteta financiaraAi luat torpila ai luat 100 de milioane (locul 1+ CMMC)

Daca exista inca interes pt asa ceva ....nu-i rau.

Ceva sponsori , eventual???

Mentionam ca premiile sunt valabile pentru 20 de echipe participante . In caz de neocupare a locurilor premiile se vor diminua procentual in functie de numarul de echipele care participa la concurs

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nea Vali treaba sta cam asa:
Din cei 3600 lei ai unei echipe 1000 se duc in premii,200 in barci concurs,400 taxa incinte si mai raman 2000 pt transport tulcea-mila 23-tulcea, transport de 2 ori la incinte,trei nopti cazare/2 pers+ 8 mese din care una festiva pt 2 persoane.
Despre ce mare scoatere vorbim?
Nu confunda concursul asta cu amicalul de la Manjesti.

Din cei 3600 lei ai unei echipe 1000 se duc in premii,200 in barci concurs,400 taxa incinte si mai raman 2000 pt transport tulcea-mila 23-tulcea, transport de 2 ori la incinte,trei nopti cazare/2 pers+ 8 mese din care una festiva pt 2 persoane.
Despre ce mare scoatere vorbim?
Nu confunda concursul asta cu amicalul de la Manjesti.

-
- veteran
Adica ce sa inteleg , ca mega concursul astaNu confunda concursul asta cu amicalul de la Manjesti.

Eu unul zic ca nu se pot compara din multe motive.
Cu 72000lei adica (21500 $) sunt convins ca oricine organizeaza concursuri chiar si in SUA, iar daca mai detine si luciul de apa sa SCOS.

Nu crezi ca mai greu e de organizat concursuri cu bugete mici decit cele cu mega bugete ....

P.S. Oricum e de salutat ca cineva se mai gindeste INCA sa organizeze concursuri( e drept NU nonprofit

Pai la Manjesti ai cazat lumea la 4 margarete pe durata a patru zile? Mese ? Cate au fost.
Multi au venit dimineata in ziua concursului. Ce mari premii au fost? In bani ceva premii? Nu.
I-ai transportat tu la manjesti?Nu.
Au venit cu auto fiecare pana in ferma.
Dar nu te umfla in pene cu premii mari si sponsorizari colosale ca nu e cazu.
A fost o frumoasa initiativa frumoasa pentru care tot respectul.
E lipsa nea Fane si nu ai cu cine te contra? M-ai gasit pe mine?
Nu am tras de mana pe nimeni sa vina la concurs. Taxa nu am stabilit-o eu. Cine doreste ,sa vina, cine nu nu.
Multi au venit dimineata in ziua concursului. Ce mari premii au fost? In bani ceva premii? Nu.
I-ai transportat tu la manjesti?Nu.
Au venit cu auto fiecare pana in ferma.
Dar nu te umfla in pene cu premii mari si sponsorizari colosale ca nu e cazu.
A fost o frumoasa initiativa frumoasa pentru care tot respectul.
E lipsa nea Fane si nu ai cu cine te contra? M-ai gasit pe mine?
Nu am tras de mana pe nimeni sa vina la concurs. Taxa nu am stabilit-o eu. Cine doreste ,sa vina, cine nu nu.
Si daca tot te umfli asa in pene ca tu poti sa aduci sponsori de ce nu organizezi tu o etapa la Open sau Master?
Aaaaaa ca trebuie sa dai plicuri cu naluci premii si role de fir mai stiu eu de care nu cade bine.
Aaaaaa ca trebuie sa dai plicuri cu naluci premii si role de fir mai stiu eu de care nu cade bine.
-
- veteran
Auzi Luciene nu cred ca e cazul sa faci pe cocosul cu mine .....nu de alta dar nu cred ca putem pune EGAL intre ceea ce am facut fiecare dintre noi pt. pescuitul competitional.LucianBc scrie:Si daca tot te umfli asa in pene ca tu poti sa aduci sponsori de ce nu organizezi tu o etapa la Open sau Master?
Cind organizam eu niste concursuri prin RO tu inca te uitai pe geam si strigai:" uite mama trec pescarii"

Eu am facut referire doar la reteta financiara care este f. simpla , mai greu este eventual de convins lumea sa participe ...atit si nimic mai mult..
Cu buget de 1100 $ / barca crede-ma fac concurs in Suedia , cu avion , cazare , masa si pescuit inclus.
Eu va doresc concurs reusit si vreme buna , in rest numai de bine.

E a doua oara cand imi pui placa asta cu: Ce am facut eu pt Liga.
Orice ai fi facut momentul cand ai vrut sa spargi liga si ai fugit la nea Fane, momentul ala nu il uita nimeni. Si culmea acu te-ai intors la matca! Traseism politic.
Un om cu un asemenea caracter nu are dreptul sa-mi spuna mie ce sa zic si cand sa zic.
Despre mine nu vorbeste lumea pe la colturi si nici nu voi da ocazii.
Asa ca treaba aia cu ciocu mic nu merge la mine. Cauta altu domnule Prezident.
La Best 5 de ce nu faci comentarii. Cu bugetul de acolo tot in Suedia?
Orice ai fi facut momentul cand ai vrut sa spargi liga si ai fugit la nea Fane, momentul ala nu il uita nimeni. Si culmea acu te-ai intors la matca! Traseism politic.
Un om cu un asemenea caracter nu are dreptul sa-mi spuna mie ce sa zic si cand sa zic.
Despre mine nu vorbeste lumea pe la colturi si nici nu voi da ocazii.
Asa ca treaba aia cu ciocu mic nu merge la mine. Cauta altu domnule Prezident.
La Best 5 de ce nu faci comentarii. Cu bugetul de acolo tot in Suedia?