Stiri Campionatul Mondial de Rapitori din Barcă 2014

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran
Mesaje: 4234
Membru din: 19 Sep 2006, 13:26
Localitate: cluj-napoca

Re: Stiri Campionatul Mondial de Rapitori din Barcă 2014

Mesaj de vali stratonov » 13 Oct 2014, 11:50

Stupid deja sa te razi de acei ecologisti ardeleni , pentru ca ei inteleg in alt fel raspectu fata de natura si implicit pesti
De ris sa TE RAZI TU ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

"Ecologisti ardeleni" cu ghililelele pe care ai uitat sa le citesti dinadins dupa cum te stiu, domnule coleg... :oops: :oops:
Ecologistii despre care eu fac vorbire fac tam-tam doar pe net ....in realitate aproape toti sunt cu motoarele termice pe lacul de munte , crezind ca nu-i vede nimeni.... :lol1: :lol1: :lol1:
Dar deh, ce sa-i faci ....netul e impersonal asa incit merge sa te dai deontolog poate , poate pune vreunul botul asa cum o faci tu , SF. :wallbash: :wallbash:

In rest asta e tara cu pesti mici si putini din pacate .....nu o sa emigram toti ca tine din tara sa punem fainata prin tari straine doar de dragul unor pesti mai mari sau mai multi .....dar asta nu inseamna ca nu putem sa prindem bibanei,salai , stiuci din barci cu motorizari mai mari ....parerea mea. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3577
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: Stiri Campionatul Mondial de Rapitori din Barcă 2014

Mesaj de SF » 13 Oct 2014, 18:43

vali stratonov scrie: Ecologistii despre care eu fac vorbire fac tam-tam doar pe net ....in realitate aproape toti sunt cu motoarele termice pe lacul de munte , crezind ca nu-i vede nimeni.... :lol1: :lol1: :lol1: :
Am vazut ghilimele insa ma gandeam la alt tip de pescari :oops: , imi cer scuze .

Scrie răspuns