SPINNING 4EVER Clasament si IMPRESII
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- al. trentea
- utilizator constant
Orice aspect negativ dovedit va fi luat in considerare, si ne vom cere scuze public daca s-au intamplat nereguli. Dar aceste aspecte, daca au existat, trebuiau reclamate in timpul concursului. Arbitrii au avut un Comisar sef, Catalin Mateescu, cu indatorirea de a solutiona orice fel de sesizare legata de arbitraj. In caz de litigiu, Catalin impreuna cu Valentin Comaneci, Seful Comitetului de Organizare, ar fi luat cu siguranta masurile care se impuneau.
Sper ca ceea ce am expus mai sus are sens.
Multumesc,
Al. Trentea
Sper ca ceea ce am expus mai sus are sens.
Multumesc,
Al. Trentea
Ce regulament idiot au putut sa scoata,adica daca eu prind cel mai mare peste si per total am prins si o cantitate de peste care sa ma urce pe podium trebuie sa renunt la unul din premii?Care-i logica domnilor organizatori?Daca cineva cumuleaza 2 premii e de admirat asa ceva,demonstreaza cat de virtuoz e in ale pescuitului taine.S-a mers pe acelasi principiu care se aplica la pionierii de odinioara,adica fiecare sa prinda cte un premiu?Eu sincer m-as fi bucurat sa fi putut participa,si nu as fi fost invidios ca cineva a cumulat 2 premii,dimpotriva m-as fi dus sa-l felicit ptr isprava.Nu fi suparat Dane,desi chestiile astea iti lasa un gust amar,atata pot face atata fac.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Parerea mea este ca,daca selectezi concursurile dupa,cine il organizeaza,neregulile observate in editiile trecute,taxele mari,ajungi sa nu mai mergi nicaieri.Sunt totusi curios care a fost logica acestei reguli?Trebuie sa fie una,nu?Va multumesc. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Scuze ca ma bag si eu in discutie ca musca in lapte
, dar poate apreciati o parere obiectiva avand in vedere ca nici nu am fost la concurs nici nu-i stiu pe cei care au fost sau care l-au organizat.
Am urmarit discutia si mi se pare ca exista o lipsa de fair-play destul de accentuata in a critica regulamentul de concurs. Cand organizatorii stabilesc niste reguli, cine se inscrie e constient de ele si le accepta. Niciodata nu cred sa existe o situatie care sa multumeasca pe toata lumea. Intotdeauana vor exista oameni care sa vada lipsuri si scapari. Gusturile nu se discuta. Ceea ce pentru unii este de bun simt pentru altii e nesimtire fara margini.
Nu am vazut ca cel care a castigat cele 2 premii sa reactioneze urat, sa se dea cu capul de pamant ca i se ia un premiu. Precum multi au zis aici, concursul nu sta in premii ci in competitia in sine si reunirea pescarilot multi dintre ei fiind prieteni.
Poate ca ar fi mai bine ca pe viitor sa nu criticam, acuzam si chiar jignim, ci mai bine sa venim cu propuneri. E usor sa distrugi, mai greu e sa construiesti.
Din partea mea, felicitari tuturor participantilor, si in special castigatorilor. Sper ca in curand sa pot sa iau si eu parte la astfel de manifestari.
. si sa castig doar un premiu ca sa nu intru in polemici. 

Am urmarit discutia si mi se pare ca exista o lipsa de fair-play destul de accentuata in a critica regulamentul de concurs. Cand organizatorii stabilesc niste reguli, cine se inscrie e constient de ele si le accepta. Niciodata nu cred sa existe o situatie care sa multumeasca pe toata lumea. Intotdeauana vor exista oameni care sa vada lipsuri si scapari. Gusturile nu se discuta. Ceea ce pentru unii este de bun simt pentru altii e nesimtire fara margini.
Nu am vazut ca cel care a castigat cele 2 premii sa reactioneze urat, sa se dea cu capul de pamant ca i se ia un premiu. Precum multi au zis aici, concursul nu sta in premii ci in competitia in sine si reunirea pescarilot multi dintre ei fiind prieteni.
Poate ca ar fi mai bine ca pe viitor sa nu criticam, acuzam si chiar jignim, ci mai bine sa venim cu propuneri. E usor sa distrugi, mai greu e sa construiesti.
Din partea mea, felicitari tuturor participantilor, si in special castigatorilor. Sper ca in curand sa pot sa iau si eu parte la astfel de manifestari.

- al. trentea
- utilizator constant
Pentru Nick si ceilalti care desi nu au participat, vor sa polemizeze in continuare:
- regulamentul a fost publicat, iar cei care s-au inscris au facut-o in cunostinta de cauza;
- sunt o sumedenie de criterii de departajare si de acordare a premiilor, in functie de stilul de pescuit, specificul pistei de concurs, conditiilor impuse de patron, si nu in ultimul rand de "personalitatea" celui care organizeaza concursul. Vom analiza si vom decide cum este mai bine sa procedam pe viitor;
- atmosfera a fost una prieteneasca, si sunt convins ca cei care au participat intr-un fel sau altul, concurenti, organizatori, invitati, au plecat cu o impresie pozitiva. Macar majoritatea.
Concursul a fost organizat pe lacul Darvari prin bunavointa patronului, domnul Oana, care ne-a acordat aceasta incredere bazandu-se pe legaturile prietenesti dintre dansul si unii dintre membrii asociatiei, cunoscuti crapisti, precum si pe renumele asociatiei.
Cei care au participat la concurs au avut ocazia sa pescuiasca pe un lac bogat in peste, restrictiv in ceea ce priveste pescuitul, sa se bucure de o zi superba care s-a sfarsit in jurul gratarelor pline cu mititei si carnaciori si a berii de calitate oferita la discretie, plecand apoi acasa si cu cate un mic cadou.
Eforturile asociatiei privind organizarea au fost considerabile, din toate punctele de vedere.
Comentarii vor mai fi, dar acest concurs s-a incheiat, iar noi, ca asociatie deja ne gandim la viitoarele activitati pe care le avem in program.
Vineri, 15 aprile, pe OTV, Gigi Stefan va prezenta un scurt reportaj de la aceasta competitie, la fel si cei de la Cronica Romana.
In numerele viitoare ale revistelor Aventuri la Pescuit si Pescar Modern veti gasi probabil imagini si/sau comentarii referitoare la acest subiect.
al. trentea
- regulamentul a fost publicat, iar cei care s-au inscris au facut-o in cunostinta de cauza;
- sunt o sumedenie de criterii de departajare si de acordare a premiilor, in functie de stilul de pescuit, specificul pistei de concurs, conditiilor impuse de patron, si nu in ultimul rand de "personalitatea" celui care organizeaza concursul. Vom analiza si vom decide cum este mai bine sa procedam pe viitor;
- atmosfera a fost una prieteneasca, si sunt convins ca cei care au participat intr-un fel sau altul, concurenti, organizatori, invitati, au plecat cu o impresie pozitiva. Macar majoritatea.
Concursul a fost organizat pe lacul Darvari prin bunavointa patronului, domnul Oana, care ne-a acordat aceasta incredere bazandu-se pe legaturile prietenesti dintre dansul si unii dintre membrii asociatiei, cunoscuti crapisti, precum si pe renumele asociatiei.
Cei care au participat la concurs au avut ocazia sa pescuiasca pe un lac bogat in peste, restrictiv in ceea ce priveste pescuitul, sa se bucure de o zi superba care s-a sfarsit in jurul gratarelor pline cu mititei si carnaciori si a berii de calitate oferita la discretie, plecand apoi acasa si cu cate un mic cadou.
Eforturile asociatiei privind organizarea au fost considerabile, din toate punctele de vedere.
Comentarii vor mai fi, dar acest concurs s-a incheiat, iar noi, ca asociatie deja ne gandim la viitoarele activitati pe care le avem in program.
Vineri, 15 aprile, pe OTV, Gigi Stefan va prezenta un scurt reportaj de la aceasta competitie, la fel si cei de la Cronica Romana.
In numerele viitoare ale revistelor Aventuri la Pescuit si Pescar Modern veti gasi probabil imagini si/sau comentarii referitoare la acest subiect.
al. trentea
asteptam si o reactie daca tot faci si la comportamentul asa zisului pescar ce desi a inteles ca s-a facut o greseala si a fost de acord ca trebuie reparata a spus clar "eu nu aduc nimic innapoi si nu dau nimic " spune o vorba:"da unui om niste bani si vezi ce face cu ei ca sa-ti dai seama ce fel de om este"..... atata timp cat in regulament scria ca punctajul nu este cumulativ(mie mu-mi place cum "suna") regula este clara ....ce e atat de greu de inteles.As vrea sa vad si parerea lui postata pe forum,poate ne scapa noua ceva.