Si acum cum ramane ???

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
malin
senior
senior

open

Mesaj de malin » 16 Feb 2006, 19:32

Cum adica Gerula? Noi stateam acolo cu teancurile de euroi in buzunar si ascultam galceava. In loc sa punem banii pe masa, noi am mers pe burta, ca sa-l infundam pe Vivi. Mishto nu? Banii despre care discutam
nu-i scoatem noi din buzunare, este vorba de o institutie care accepta sau nu sa faca sponsorizari de acest gen. Cam pe aici incep regulile neiertatoare ale capitalismului. Acum vin si eu si va intreb: daca prin absurd ar fi operat si astazi in Romania etica si echitatea comunista, oare am fi avut noi voie sa ne bestelim pe Internet?

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 16 Feb 2006, 20:11

Pentru un sponsor de talie nationala este si normal sa agreeze organizarea unui concurs national si nu zonal.
"medeline" am tot tacut si supt de la tine tot ce dadeai tu pe "uretra"....oi fi tu fun narator de succes pe hartia lui Mihaiu da aici mi-am permis sa-ti scot din context o fraza care mie-mi denota o prosteala ieftina ce pleaca clar de la o idee preconceputa......adica "voi" astia ati plecat clar cu un scop care nu are nimic de aface cu ideea de "pasine dezinteresata".....si mai esti si "rautaciosa mica" cand asociezi ideea de zonale cu ceva local si pe cea de open cu ceva national bazadu-te doar pe semantica :lol:mdea....mdea este atat de artificial si populisto_servilitic(o sa cer drepturi de autor :lol: ) construita ideea de open incat mie personal mi se face greata :( si ma duc la pescuit .....

Eu personal nu ma simt implicat in nici una din meandrele comerciale ale "partilor",si spun asta nu ca as fi contra comertului sau implicit al publicitatii,dar jur ca voi participa la concursuri doar ca sa-mi satisfac nevoia de a ma intrece cu semenii mei intr-un skill.....si ma declar scarbit si contra dezbinarii peskricilor pe criterii ce nu vreau sa le enumar ca ma enervez si devin tigan in exprimare.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Re: open

Mesaj de Gerula » 16 Feb 2006, 20:11

malin scrie:Cum adica Gerula? Noi stateam acolo cu teancurile de euroi in buzunar si ascultam galceava. In loc sa punem banii pe masa, noi am mers pe burta, ca sa-l infundam pe Vivi.
Nu ca sa-l infundati pe Teleianu, ci ca sa nu se faca nimic cu AGVPS-ul. De ce? Daca vrei pot continua cu scenariul, dar cred ca-ti imaginezi unde duce. :roll:

Normal ca la fel de posibila este si cealata varianta, ca voi sa nu fi avut nimic pregatit in momentul ala. Tocmai de-aia prefer sa nu despic firul in patru pe forum pana nu ma lamuresc.

Sincer mai importanta mi se pare acum problema lotului national. Am auzit inclusiv teoria ca varianta Open ar fi promovata de pescari care dispun de bani si/sau sponsori si vor in acest fel sa-i elimine din competitie pe cei cu posibilitati financiare mai modeste.
Spune-mi te rog daca tu crezi ca Paco va putea participa la turneul organizat de voi.
Cu lacrimi Bastus!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 16 Feb 2006, 20:30

Dane de aia am spus initial 10 zille pt. a se declara clar si fara a lasa loc la interpretari . Nu e vorba de secretomanie cred ci de perfectat modul de prezentare . Vrem sa iasa ceva frumos si cu impact pozitiv . Ne zapacim dupa anunt cat vrem pe forum . Eu am insistat sa anuntam ca pregatim o varianta concreta cu date cat mai clare . Trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor in sensul ca vrem sa urnim caruta .
Decizia AVP este macar laudabila si unde nu s-ar mai gasi cativa sa bage bani in visele noastre .
Nu cred ca e OK sa continuam sa fim carcotasi mai mult decat e cazul ! Cum necum eu vad in asta UN PAS INAINTE ! Noi ne asumam riscul sa facem ceva si speram sa obtinem sprijin si conlucrare nu dezbinare ( cam melodramatic , m-am tampit tata dar eu chiar sper sa iasa bine si asta pentru toata lumea ).
Oricum ne mananca in palma pe toti ! Aveam noi tata anul trecut probleme de genul asta pe vremea asta ? Nu cred ! ( sau oricum prea putini ) .Era cam anost sincer ! Cu asta ne-a trecut iarna mai repede(eu sper ca nu mai tine mult )

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 16 Feb 2006, 20:39

Paco a participat anul trecut (daca nu gresesc) la toate concursurile organizate de VT. Ceea ce e meritoriu ! Pt ca a si castigat si cateva din ele .
Eu cel putin il consider no1 sau pe acolo . Omul e pasionat pe bune si e din cate il stiu departe de a fi vreun nabab .

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Feb 2006, 20:39

mihae tu ai zis-o paia cu AVP sponsor si prezentarea speciala

ne lamurim noi cum sta treaba

vedem daca vine regulamentul cand " e gata " sau cand apare si AVP
ca doar textul se da la AVP inainte sa apara, nu ?
parerea mea :)

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 16 Feb 2006, 20:42

Ps Nu stiu la cele din Moldova !

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 16 Feb 2006, 21:01

Dane fiind trofeu oferit de ei nu stiu care e politica lor de promovare .
Noi oricum faceam concursurile . Ei vin cu ceva in plus ! Cinste lor !
Nu suntem naivi sa credem ca o fac de dragul spiningului si atat . Dar ce e rau ca dau niste bani si reclama free pt niste concursuri de spinning ?Ce avem noi de pierdut ? Binenteles ca si ei castiga din asta !
Daca era secretomanie totala nu se pomenea nimic nicaieri si aparea direct in revista .
Or mai fi de pus la punct mici amanunte !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 16 Feb 2006, 21:30

terrybill scrie:malin, nu se supara nuimeni!

ZAU!!!

vijelie, ce zici, te bagi, TATA?

fa-mi placerea si da un raspuns aici!

asta ca sa fie o placere psihica, si nu FIZICA!
concurez doar daca imi gasesc sponsor :twisted: sunt prea amarat sa platesc atatea taxe. :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 16 Feb 2006, 21:40

sofoneamihai scrie:Paco a participat anul trecut (daca nu gresesc) la toate concursurile organizate de VT. Ceea ce e meritoriu ! Pt ca a si castigat si cateva din ele .
Eu cel putin il consider no1 sau pe acolo . Omul e pasionat pe bune si e din cate il stiu departe de a fi vreun nabab .

stai linistit ca nu a platit din buzunarul lui participarile :wink: <PACO><poate este sponsorizat :twisted: >nu am nimik cu el si este drept ca da bine la rapitor dar nu inseamna ca daca participi esti nr 1. :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Închis