se apropie concursul

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Unchiu Stiuc :-)
junior
junior

se apropie concursul

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 31 Mar 2010, 21:00

...in cateva zile o sa ne vedem pe balta si se cam lasa linistea,nimeni nu mai zice nimic despre Sarulesti...poate uni dintre veteranii sarulestiului ori unu dintre cunoscatori poate sa ne vanda cateva ponturi..ce/cum?cu ce?pacalim pe unchiu salau....mult rahat pe betele celor care pescuiesc acolo pt prima data.. 8)

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 31 Mar 2010, 23:13

dani, ascute-ti bine jigurile si sa nu uiti palinca aia cu care te laudai :lol: restu se rezolva pe apa :lol:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Apr 2010, 01:34

Ahaaa...deci pt Sarulesti faceai shoping trei de-un fel?.. :D ...Cum e echipamentu pin la urma?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 01 Apr 2010, 18:39

..hehe.palinca de Salaj o sa fie fara numar :lol: ..dar tot nu da nimeni nici un pont?....abia astept sa ma vad la sarulesti...

junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 01 Apr 2010, 18:50

..sal Jedi..am achizitionat pana la urma 2-o z-bone si am optat pentru o daiwa zilion si un sol.....treaba e ca nu ma prea risc cu transportatul pe avion si cred ca o sa iau numai un bat cu mine si o sa completez cu ce mai am in romanica...au costat prea mult si sunt niste bijuterii..nu ma incumet sa le zdranganesc prea mult,desi tentatia e mare sa le am cu mine pe balta,parca vad fitzosi cum o sa-si etaleze care mai de care sculele si nu vreau sa ma las mai prejos 8)

junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 01 Apr 2010, 18:57

..yo tot scriu aici de unu singur ..nu zice nimeni nimic...nu vreti sa divulgati nici un secret :lol: ??!!!??..lasa ca veniti voi in barlogul nostru(Belis) :evil:

le_carrote
junior
junior

Mesaj de le_carrote » 01 Apr 2010, 19:09

londonezule......... :lol: :lol: ....ameninti lumea? :lol: toti se concentreaza si tu vrei sa primestii ponturi........ :lol: ...hai mai repede acasa si iti vand eu o mulineta..... :lol:.... vrei?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Apr 2010, 20:58

ti-as da eu un pont: prindeam acum 16-17 ani pe sarulesti salai la dandineta...cam de atunci nu am mai pescuit pe sarulesti :D
la concurs o sa prind la jiguri.
sfatul medicului: 2 lansete una finete 4-7g una greutati serioase 10-20g
si una de rezerva, poate (doamne-feri) pocnesti vreo lanseta.

la ce culori, habar nu am.. eu voi da la verde, red-head, chiar cu riscul stiucilor... precum si la alte combinatii de culori, desigur secrete :P
tu cam ce ai in cap? :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Apr 2010, 21:09

Avand in vedere ca salaii vor la bataie, as da la naluci mari, agresive. De exemplu Super Shad 4'', Kopyto 8 cm, Relax Turbo Shad 12 cm, Mann's 10,5 cm, Orka Shad Tail 13 cm etc.
Eventual as risca chiar si niste voblere lipless, Rapala, Yo-Zuri sau Lucky Craft.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 01 Apr 2010, 22:07

....ceva rnr-uri ma gandesc yo ca ar merge,sa le zumzaie pe la bot :D ...si gume un pik mai maricele,6-10 cm.apa incepe sa se incalzeasca binisor in perioada urmatoare si sper sa-i puna pe jar...eu pescuiesc de regula al biban si folosesc (poate unii o sa rada) shaduri de 12cm,care le plac la nebunie...poate acestea sa fie bune si pt salau( GT shad DelalanDe)

Scrie răspuns