se apropie concursul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
se apropie concursul
...in cateva zile o sa ne vedem pe balta si se cam lasa linistea,nimeni nu mai zice nimic despre Sarulesti...poate uni dintre veteranii sarulestiului ori unu dintre cunoscatori poate sa ne vanda cateva ponturi..ce/cum?cu ce?pacalim pe unchiu salau....mult rahat pe betele celor care pescuiesc acolo pt prima data.. 

- junior
- junior
..sal Jedi..am achizitionat pana la urma 2-o z-bone si am optat pentru o daiwa zilion si un sol.....treaba e ca nu ma prea risc cu transportatul pe avion si cred ca o sa iau numai un bat cu mine si o sa completez cu ce mai am in romanica...au costat prea mult si sunt niste bijuterii..nu ma incumet sa le zdranganesc prea mult,desi tentatia e mare sa le am cu mine pe balta,parca vad fitzosi cum o sa-si etaleze care mai de care sculele si nu vreau sa ma las mai prejos 

- junior
- le_carrote
- junior
ti-as da eu un pont: prindeam acum 16-17 ani pe sarulesti salai la dandineta...cam de atunci nu am mai pescuit pe sarulesti 
la concurs o sa prind la jiguri.
sfatul medicului: 2 lansete una finete 4-7g una greutati serioase 10-20g
si una de rezerva, poate (doamne-feri) pocnesti vreo lanseta.
la ce culori, habar nu am.. eu voi da la verde, red-head, chiar cu riscul stiucilor... precum si la alte combinatii de culori, desigur secrete
tu cam ce ai in cap?

la concurs o sa prind la jiguri.
sfatul medicului: 2 lansete una finete 4-7g una greutati serioase 10-20g
si una de rezerva, poate (doamne-feri) pocnesti vreo lanseta.
la ce culori, habar nu am.. eu voi da la verde, red-head, chiar cu riscul stiucilor... precum si la alte combinatii de culori, desigur secrete

tu cam ce ai in cap?

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Avand in vedere ca salaii vor la bataie, as da la naluci mari, agresive. De exemplu Super Shad 4'', Kopyto 8 cm, Relax Turbo Shad 12 cm, Mann's 10,5 cm, Orka Shad Tail 13 cm etc.
Eventual as risca chiar si niste voblere lipless, Rapala, Yo-Zuri sau Lucky Craft.
Eventual as risca chiar si niste voblere lipless, Rapala, Yo-Zuri sau Lucky Craft.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- junior
....ceva rnr-uri ma gandesc yo ca ar merge,sa le zumzaie pe la bot
...si gume un pik mai maricele,6-10 cm.apa incepe sa se incalzeasca binisor in perioada urmatoare si sper sa-i puna pe jar...eu pescuiesc de regula al biban si folosesc (poate unii o sa rada) shaduri de 12cm,care le plac la nebunie...poate acestea sa fie bune si pt salau( GT shad DelalanDe)