P.S. zavera am pasat dorintele tale la "Pe apa" probabil te anunta ei ce si cum

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...ma, pe astia din neamu' lu' Ion creanga i-as lua acasa! Atata umor nu vezi nici la teatru de comedie.Io cand vin pe drum de la concursuri am tot felul de flash-uri cu greselile pe care le-am facut, cu ce am mai invatat nou, dar cele mai multe is cu perlele scoase de moldoveni nostri...si rad cu lacrimi tot drumu' de imi trece si somnu'.marcel gheorghita scrie:.aaa, inca ceva, stai pe langa moldoveni, ca astia fac caterinca, si pe mal, si pe apa....
Ca sa vedeti ce fain e la concursuri si cum te poti face remarcat prin rezultatele tate ...cristian.onofrei scrie:Salut,
O sa incerc sa povestesc pe scurt prin ce-am trecut eu si o sa-i rog si pe altii care merg la concursuri sa faca la fel. Poate asa o sa spulberam zidul fals de care se lovesc unii dintre cei care ar vrea sa vina.
.....................................................................................................................................................................................
In final am terminat Open-ul pe locul 6.
Toata povestea am impartasit-o nu pentru a ma lauda ci pentru ai face pe cei carora le este frica sa participe ca important nu este echipamentul sau experienta. Important e sa participi! . Da, sunt si secretosi printre concurenti, dar, majoritatea sunt oameni prietenosi si saritori. Gasesti intotdeauna oameni care sa-ti arate o naluca noua, un bat interesant si care sa-ti impartaseasca si din experienta. Si pe langa toate astea, "meseria se fura!" Daca stai acasa n-o sa afli niciodata mai mult! Sigur! Eu inca invat.
Adelin, sa stii ca respectul e reciproc, cred ca ai simtit asta. Multumesc pentru aprecieri!Adelin scrie:Asa e la concursuri, pe apa esti in razboi iar cand esti pe mal e misto sa ai puterea sa il feliciti pe cel ce te-a batut.... e ca in ring.