Sa vin sau nu la Open?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: Sa vin sau nu la Open?

Mesaj de pikeman » 25 Ian 2013, 22:48

unde bre, ca nu mo sunat ALA :lol: :lol: :lol: :evil: chiar asa am ajuns :( :lol:

P.S. zavera am pasat dorintele tale la "Pe apa" probabil te anunta ei ce si cum :P

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 26 Ian 2013, 09:44

@Cipic: oamenii au mai multi sau mai putini bani, dar sa stii ca daca stii cum sa-i cheltui, iti ajung pentru toate. Eu sunt inginer, am copil mic, am o rata la apartament, in franci elvetieni....dar sunt zile cand muncesc si cate 12-14 ore/zi pentru un ban in plus, pe langa salariu. Am noroc ca nevasta imi intelege pasiunea, si atata timp cat nu iau bani din casa (uneori mai iau, ca nu ajunge bugetul), totul e ok.
@Zavera - vino la Sarulesti si Valea Argovei, ca sunt aproape, si ai sa vezi ca atunci cand stai la o bere cu baietii, chiar cu unii pe care nu-i cunosti, uiti de toate problemele...aaa, inca ceva, stai pe langa moldoveni, ca astia fac caterinca, si pe mal, si pe apa.... :headbash:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Ian 2013, 12:10

marcel gheorghita scrie:.aaa, inca ceva, stai pe langa moldoveni, ca astia fac caterinca, si pe mal, si pe apa.... :headbash:
...ma, pe astia din neamu' lu' Ion creanga i-as lua acasa! Atata umor nu vezi nici la teatru de comedie.Io cand vin pe drum de la concursuri am tot felul de flash-uri cu greselile pe care le-am facut, cu ce am mai invatat nou, dar cele mai multe is cu perlele scoase de moldoveni nostri...si rad cu lacrimi tot drumu' de imi trece si somnu'. :lol:
Is de departe cei mai faini! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nici nu stiu sa zic care e mai tare din ei....ca toti is beton! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Ian 2013, 12:41

cristian.onofrei scrie:Salut,
O sa incerc sa povestesc pe scurt prin ce-am trecut eu si o sa-i rog si pe altii care merg la concursuri sa faca la fel. Poate asa o sa spulberam zidul fals de care se lovesc unii dintre cei care ar vrea sa vina.
.....................................................................................................................................................................................
In final am terminat Open-ul pe locul 6.
Toata povestea am impartasit-o nu pentru a ma lauda ci pentru ai face pe cei carora le este frica sa participe ca important nu este echipamentul sau experienta. Important e sa participi! . Da, sunt si secretosi printre concurenti, dar, majoritatea sunt oameni prietenosi si saritori. Gasesti intotdeauna oameni care sa-ti arate o naluca noua, un bat interesant si care sa-ti impartaseasca si din experienta. Si pe langa toate astea, "meseria se fura!" Daca stai acasa n-o sa afli niciodata mai mult! Sigur! Eu inca invat.
Ca sa vedeti ce fain e la concursuri si cum te poti face remarcat prin rezultatele tate ...
Hai sa va povestesc si io cum l-am cunoscut pe Cristi Onofrei. Pana la etapa de la Bicaz Cristi a fost doar un nume pe hartie cand citeam grupele...nu prea ma omor sa retin nume noi si ma obosete teribil sa le memorez. De altfel cand intru in mansa nu ma prea intereseaza nici cu cine sunt (cu mici exceptii)...asta ca sa nu imi fac rau la moral. Deci sa revenim, eram la Bicaz la biban si in mansa I stateam foarte bine si stiam asta din ce am auzit pe apa. Aveam 76 de bibani si ce am auzit ca s-a prins erau cativa cu 40-50...deci RELAX maxim....am castigat mansa! Ies de pe apa si ma bag la somn cateva ore. Cand ma trezesc si ma uit pe rezultatele afisate, tzeapa: Locul 1/ grupa - Cristian Onofrei :shock: :shock: :shock: ....cine plm e Onofrei, asta a fost gandul meu sincer din acel moment?!!! M-a batut cu 2 cm desi a prins cu 3 bibani mai putin ca mine...dar a prins numa cai frumosi. :evil: ....asta e fain in concursuri, ca se poate intampla orice si o poti lua de la oricine, chiar si de la cineva care nu are experienta in pescuitul rapitorilor. Am fost cu ochii pe el la toate etapele si am tot respectul pt bataia care mi-a dat-o la biban. Apoi am stat la acelas hotel la etapa de la Valea Argovei si am tras chiar o beuta dupa cina, dar nu am apucat sa ii spun ca il respect si il admir pt mansha de la Bicaz in care practic m-a facut muci. Asa e la concursuri, pe apa esti in razboi iar cand esti pe mal e misto sa ai puterea sa il feliciti pe cel ce te-a batut.... e ca in ring.

Bravo Cristi, pt mine esti un exemplu de urmat....de oameni ca tine e nevoie in fenomen!!! :respekt: :respekt: :respekt:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Ian 2013, 12:51

"(...) aaa, inca ceva, stai pe langa moldoveni, ca astia fac caterinca, si pe mal, si pe apa.... "

daaa... din ciclul: "Lebaaaa, adu repidii do0 bieri ma ca nu pleaca motoruuu!!! repidii maaaa!!!"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 12:59

Cred ca e o eroare de tastare, ai vrut sa zici doo gatorade sau isostar, doar erati la o competitie sportiva. :twisted: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Ian 2013, 13:08

:lol:

Las' ca vin ei si ne lamuresc cum au stat trebile... moldovenii astia's tare iscusiti... am auzit ca au motoare care merg pe bere... d-aia au tinut de sponsorul Neumarkt...
Si ca sa vezi ca pe langa asta sunt si foarte culti, dis de dimineata la prima ora a deschiderii bibliotecii dezbat subiecte spre UNIREA principatelor romane, ALEXANDR(ion)U cel Mare si multe altele... e o placere si ne mandrim cu ei :D

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 26 Ian 2013, 13:08

Leba nu bea decat apa plata cu lamaie !!!! Si nu ii moldovean 100% ,ii corcit :headbash:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Ian 2013, 13:31

Ce-ai de pierdut daca vii? un weekend, cateva sute de lei si eventual, niste puncte in fata nevestii.
Ce ai de castigat? Ai sansa sa te bati cu ai mai pizdosi pescari de rapitor, sa stai de vorba cu persoane de calitate, sa studiezi ultimele gadgeturi si echipamente in bransa, sa pescuiesti pe o pista buna, sa "citesti" ceva cu bajetii, in ultima instanta.
Senzatia e foarte placuta, chiar si pentru asa-zisii outsideri.
De cand am concurat prima oara (prin 2005) n-am regretat nicio clipa decat faptul ca, eventual nu am reusit sa ajung la vreo etapa.
Pescuitul competitional e frumos, insa are hibele lui iar sistemul e perfectibil.

Apa plata dimineata, cand te sui la volan. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

cristian.onofrei
junior
junior

Mesaj de cristian.onofrei » 26 Ian 2013, 17:08

Adelin scrie:Asa e la concursuri, pe apa esti in razboi iar cand esti pe mal e misto sa ai puterea sa il feliciti pe cel ce te-a batut.... e ca in ring.
Adelin, sa stii ca respectul e reciproc, cred ca ai simtit asta. Multumesc pentru aprecieri!

Apopos de etapa de la Bicaz... Am fost cu o saptamana inainte de concurs la antrenament si pot sa zic ca acolo am mai castigat 2 prieteni Liviu si Cristi. Am stat pe apa 4 zile in care am prins asa: prima zi nimic, a 2-a doar 1 biban, a 3-a 3 bucati si in ultima 6. Rezultat: 4 zile - 10 pesti. Eram MAXIM de demoralizat si am plecat acasa mai incurcat decat eram. Am avut in schimb ocazia sa pescuiesc mult cu Ilie de la care am avut multe de invatat. Inca o data, Multumesc Ilie!
In prima mansa am avut noroc sa ma asez chiar pe ei. Auzisem ca Adelin a prins 86 si eram linistit: locul 2. Era oricum foarte bine pentru mine. Ma bag la somn si cand ma trezesc, surpriza: Adelin avea 76, nu 86, dar erau mai mici cu 2 cm. Asa e-n tenis! :D

Abia astept prima etapa de anul asta, sa ma vad cu voi toti!
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

Scrie răspuns