Sambata 05 noiembrie a avut loc pe Caldarusani al doilea concurs-etapa de spinning pentru cele doua zone din sud.
Desi vremea a fost buna cu vant slab, cer variabil, au fost probleme cu nivelul apei, ridicat peste nivelul normal cam cu 1,5m , in urma inundatiilor de acum o luna dupa care a scazut cu 1m in ultimele 2 saptamani.
Am propus concurentilor, in urma obisnuitului pescuit de control ce l-am efectuat miercuri, scaderea dimensiunii minime la biban la 17-18cm.Au preferat sa ramina la 20cm.Ca urmare capturile au fost destul de putine, existand si concurenti cu mansa fara peste. Sper totusi ca pana la finala nivelul apei sa ajunga aproape de normal.
Iata primii 10 clasati la acest concurs:
1) Dumitru Ion
2) Roman Dumitru
3) Ciobanu Mircea
4) Lucian Constantin
5) Sofonea Bogdan
6) Bucovan Horia
7) Anghelina Cristian

9) German Petre
10) Radu Ioan Gabriel
In urma aditionarii punctelor acumulate (conform Regulamentului), in cele doua etape (Gostile+Caldarusani), finalistii din Muntenia sunt :
1) Dumitru Ion (Prahova) - 229 puncte
2) Roman Dumitru (Prahova)- 139 puncte
3) Lucian Constantin (Ilfov) -110 puncte
Pe Bucuresti clasamentul primilor 5, dintre care primii 3 sunt finalisti, este urmatorul :
1) Banu Dan - 190 puncte
2) Radu Ioan -176 puncte
3) Ciobanu Mircea - 136 puncte
4) Adrian Oprea - 93 puncte
5) Zabet Andrei - 61 puncte
Doresc sa subliniez importanta aparitie si implicare, a doua grupuri (Asociatii) de pescari din Bucuresti : Pescari 4ever, prezenti la ambele etape si Anglers XXI. Le multumesc pentru aceasta, ca si pentru promisa implicare din anul urmator.
In legatura cu finalistii de pe Ardeal, i-am contactat personal telefonic pe 4 dintre ei si mi-au confirmat participarea. Pt. dl.Mihai Deak Pal, l-am rugat pe dl. Andrei Pop de la Energofish sa-i transmita sa ma contacteze. Nu m-a contactat pana acum. In consecinta il rog pe Campeanu Dan, al 6-lea clasat pe Ardeal, sa se pregateasca. Sa fie pregatiti si locurile 7 si 8, adica Palfi Sandor si Petrica Moga, pentru orice eventualitate.
Pe Moldova, Buculei Sorin si Gavril Andrei mi-au confirmat participarea,Gabor Gabriel nu inca. Se pregatesc Ionita Adrian si Stoica Stefan.
Ii rog pe toti sa-mi confirme exact ziua sosirii ca sa rezolv cazarea si eventual sedintele de antrenament.
Viorel Teleianu – tel. 0744.569.669