terrybill scrie: @MALINE,
zi si mie, da pe bune si fii cinstit macar o data pe net:
cine s-a dus sa dea cu limba la AGVPS? e REAL?
sunt doar curios, si evident ca daca primesc raspunsul corect, va urma un raspuns pe masura... eu il stiu oricum, vreau sa vad cat de "corecta " a devenit elita spinningului...![]()

Au sters pe jos cu noi, le-am pupat mainile si sa stii ca au intrebat cu nostalgie de vicele de la ultimul campionat de spinning organizat de AGVPS.

pai tocmai asta e problema, majoritatea pescarilor de competitie nu mai au rabdare inca patru ani.terrybill scrie: daca da, CUM ATI PUTUT FACE ASA CEVA? sau va dati dupa modelul politicii?
si daca iar e da, atunci veti pierde ca si ei, in max 4 ani. cel mult!
Oligarhii din spinning isi spun deja cuvantul. Masivule, sunt de acord cu tine - Jos mafia rapitorilor, jos mogulii de competitie!terrybill scrie: APROAPE NIMENI IN ACEASTA TZARA NU MAI FACE CEVA DIN PURA PASIUNE, SI FIE CA SE VEDE SAU NU, MAI DEVREME SAU MAI TARZIU STIE CA VA AVEA DE CASTIGAT. mai ales din ceva pe care respectivii cred ca il "stapanesc" foarte bine.
Yo man, este cumva un refren din Parazitii?terrybill scrie:cand va fi cazul, ca si anul trecut, s-ar putea sa se sparga buba cu jmenuri si alte alea exact cand cei ce au umplut-o sa se asteapta mai putin.
numai ca buba e cam plina deja, si suntem la jumatea anului.
watch out!
Sa inteleg ca iti vei pierde impartialitatea cand ii vei vedea? Vezi, asa se nasc grupurile de interese ilegitime.terrybill scrie:am ales sa raman impartial, si asa voi ramane. cel putin pana vad macar 5 oameni care vor sa ramana pescuitul la "rang" de pasiune.
P.S. Masivule, vin-o la concret, lasa aprecierile filosofice. Esti mai bun pe pista de concurs decat la tastatura.
Be all you can be.