ma gandesc care este de fapt userul tau de baza de te arunci la discutii infinite fara suport?PREDATOR scrie:DOMNUL EDUARD ati fost cumva la VALEA ARGOVEI sa faceti cumparaturi,am auzit ca sunt reduceri la fitofag si caras .edi_curiosul scrie:eu zic ca a fost o zi proasta de pescuit, am fost azi la pescuit la 2 balti mai incolo de Gostilele si la fel de "bine" a papat...
pareri si discutii dupa etapa GOSTILELE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
PREDATOR:piste bune de concurs se gasesc numai ca trebuiesc cautate,avem delta in ultima instanta unde se pot face concursuri la stiuca ,exista DARVARI unde a crescut densitatea de rapitor,bineinteles cu acordul dl OANA care este cam suparat pe spining,avem VALEA ARGOVEI ,SARULESTI,mai sunt si altele ,spun acestea pentru ca am inteles de la unii participanti ai turneului avp ca la anu ar dorii sa organizeze la unguri una din etapele turneului avp,este rusinos daca se ajunge la asa ceva.,sa nu uitam ca multi unguri vin la noi in delta sa pescuiascaAdelin scrie:E greu sa alegi piste de concurs la noi, unde culmea, avem ape atat de faine ca nu iti vine sa crezi la finalul partidei ca nu ai avut un atac.Ce e nasol cand constatzi ca si baltzile care au insemnat ceva se duc naibii si nu le mai potzi lua in calcul pt anul viitor.Pacat ca nu se investeste mai mult in asa ceva.petre - BerTi scrie:Hai ca n-a fost chiar asa de rau... au fost oameni care au prins intr-o mansa 15-20 de bibani, sau 4,5,6,7 salai (punctabili).
La Ghioroc nu cred ca a fost vreo mansa in care sa fi prins toti la un loc 20 de pesti...![]()
Anul trecut in august, septembrie si octombrie se prindea foarte bine pe Gostilele, in special salau... mi-e greu sa cred ca nu mai e.

- Stefan Tudose
- Moderator
Predator,
spinning se scrie cu doi "n", iar doi "i" se folosesc la pluralul substantivelor, nicidecum la conjugarea verbelor, analfabetule.
In rest, poti sa ramai la tine pe covor, daca nu te tine un concurs in Ungaria sau oriunde altundeva.
spinning se scrie cu doi "n", iar doi "i" se folosesc la pluralul substantivelor, nicidecum la conjugarea verbelor, analfabetule.
In rest, poti sa ramai la tine pe covor, daca nu te tine un concurs in Ungaria sau oriunde altundeva.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
predator:"profesore"e bine ca ai inteles mesaju asta una ,a doua nu uita ca turneul avp este organizat de romani ,daca tu vrei sa pescuiesti in UNGARIA dute tata acolo si lasane ,sper ca o sa intelegi mesajuStefan Tudose scrie:Predator,

Chiar, oare cum arata "concurentul", ma intrebam daca nu are mustatza si face intentzionat pe agramatul!edi_curiosul scrie:ma gandesc care este de fapt userul tau de baza de te arunci la discutii infinite fara suport?PREDATOR scrie:DOMNUL EDUARD ati fost cumva la VALEA ARGOVEI sa faceti cumparaturi,am auzit ca sunt reduceri la fitofag si caras .edi_curiosul scrie:eu zic ca a fost o zi proasta de pescuit, am fost azi la pescuit la 2 balti mai incolo de Gostilele si la fel de "bine" a papat...

A mai fost cineva de pe aici, de curand, pe Gostilele ?! ..... Ceva fire'ntinse ?
Multam anticipat ...
Modificare: imi cer mii de scuze, se pare ca m-a luat gura (mana) pe dinainte...... am gresit topicul/ subiectul.....
Multam anticipat ...
Modificare: imi cer mii de scuze, se pare ca m-a luat gura (mana) pe dinainte...... am gresit topicul/ subiectul.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...