OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
vali nu este obligator sa te scoli la 4 dimineata. Daca vrei intri doar in mansa 2. Eu nu am de unde sa stiu daca va fi ceata sau nu . Nu vei fi singurul care se va trezi atat de dimineata. Daca tu poti sa prezici ce va fi in dimineata de 25 , atunci facem cum zici tu. Daca nici tu nu sti cum va fi atunci facem cum am postat .Cea ce s-a postat ca regulament nu intra in nici o discutie.Atunci cand cineva a optat sa se inscrie este de acord cu regulamentul si programul stabilit de organizator.
-
- veteran
Ok Andrei,nu trebuie sa te ofuschezi asa ,dar e de preferat sa stim din timp care va fi regula in final pt. azi e cu 2 manse ,miine e cu 1 ...ce sa mai cred?Care e regulamentul definitiv? Cite sectoare ,cite grupe pt. ca pe cel anuntat initial nu sta scris nimic in acest sens.
Prognoza meteo:
In principiu in noaptea de 24/ 25 va fi cer senin si minime de 7 grade (deci posibil ceata ) ...soarele rasare la 7.57 iar mansa e anuntata sa inceapa la 7.30
(pe intuneric
). Soarele apune la ora 18.19 iar mansa e prevazuta sa se incheie la 18.30 (tot pe semi
intuneric).Toate astea pot fi vazute pe orice sit meteo , deci se poate lua o decizie finala inca dinaintea inceperii concursului.
Ps.Daca se face doar 1 singura mansa cum mai pot intra in mansa a -2 -a?
Prognoza meteo:
In principiu in noaptea de 24/ 25 va fi cer senin si minime de 7 grade (deci posibil ceata ) ...soarele rasare la 7.57 iar mansa e anuntata sa inceapa la 7.30

Ps.Daca se face doar 1 singura mansa cum mai pot intra in mansa a -2 -a?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
-
- veteran
In data de 25 octombrie va avea loc pe lacul de la Sacalaia -Cluj concursul Open Salmo 2008.dadrian scrie:Vali trbuie insistat pentru mansa 2,pescuitul nu e tir cu arcul![]()
Acest concurs nu face parte din turneul AVP.
Concursul se va desfasura pe durata unei singure zile, in doua manse de cate 4 ore.
Taxa de participare este de 150 ron.
Sunt interzise motoarele inclusiv cele electrice.
PROGRAMUL :
25.10.2008
ORA 6,30 - SEDINTA TEHNICA
7,30 - INTRAREA PE LAC
8,00 - INCEPE PRIMA MANSA
12,00- SFARSITUL PRIMEI MANSE
12,00- 14,00 - SERVIREA MESEI
14,30 -MANSA 2
18,30 FINAL CONCURS
18,30-19,30 -SERVIREA MESEI
19,00- FESTIVITATEA DE PREMIERE
Masurarea se va face pe lac imediat dupa capturare. Dupa masurare stiucile se vor elibera.
Inscrieri si informatii :
Corect Adi ,dar din pacate regulamentul asta seamana leit cu cel de pe vremea lui Vivi Teleianu.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Poze cu repopularea si constructia pontonului de la Sacalaia
Pozele cu repopularea cu stiuca si cu constructia pontonului de la Sacalaia se pot viziona in galeria mea personala,deocamdata.