Mai bine cu Tache si Fache.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cod: Selectaţi tot
Inteleg, de aia n-au evoluat lucrurile cu federatia, pentru ca eu si alti cativa, pe care ii poti numara pe degete, am batut din gura aici pe forum.
De aia n-au evoluat lucrurile nici in LRS ca eu si alti cativa, pe care ii poti numara pe degete, am batut din gura tot aici pe forum. De aia n-ai putut tu si altii sa va apucati de treaba, sa nu va spurcam noi pe rapitori.ro.
Nu inmulti 50 la cursul de aziTrecem peste faptul ca jignesti din start peste 200-300 de oameni, care au participat in timp cu banii, munca si implicarea propriu-zisa la acest turneu de rahat.
Asta e inca un argument pentru un personal angajat.
Bine conturat, dar mai lipsesc unii mentionati .. cei care au idei, pareri cam cum ar putea sa fie mai bine, plini de sfaturi, viziuni abstracte sau pamantene, dar neimplicati total..zavera scrie:Este genul de dispută în care fiecare parte are dreptatea sa.
La început, n-a fost nimic.
Apoi, au început să apară concursuri, sportivi, piste, sponsori, premii ...iar la un momement dat, a apărut LRS.
S-a structurat competiţia, au apărut două divizii valorice, s-a externalizat arbitrajul şi organizarea, s-au făcut şi respectat regulamente, etc.
Apoi, au apărut alte modele, alte faţete ale spinning-ului. Vorbim de bass, dar noi nu avem bass în Romania.
Vorbim de motoare fără limită de putere, dar noi nu avem Marile Lacuri. Vorbim de premii mari, dar România nu este de calibrul Americii, nici ca resurse, nici ca bază de selecţie pentru competitori. Avem vreun pescar profesionist de spinning ? Trăieşte cineva din asta ?
Nu, noi avem cateva sute de entuziaşti, majoritatea oameni cu grija zilei de mâine, care fac sacrificii serioase pentru a participa la competiţii.
Colegul chief are dreptate că trebuie progresat, trebuie privit departe, trebuie visat frumos.
Dar şi colegul Razvan M. are dreptate, când vorbeşte de resurse.
Iar când dă sfaturi, toată lumea are dreptate, până la urmă. Idei sunt, mai bune sau mai rele. Dar, fiecare vrea ca alţii să execute, să împingă lucrurile înainte.
Atâta timp cât nu a prezentat nimeni un proiect, cu cap şi coadă, cu program, buget, ţinte şi răspunderi precise, şi pe care să se angajeze că-l pune în practică...echipa Buculei trebuie să meargă înainte.
Dacă vine federaţia (a dlui Popescu sau alta), sau oricine altcineva, cu ceva mai bun, se poate discuta.
Dar, între a păstra ce ai deja, chiar să faci alţi paşi înainte şi a nu mai fi nimic, alegerea e clară.
Vine federaţia cu piste (altele decât cele care sunt), cu program competiţional, cu premii, cu sponsori ? Nu vine !
Atunci, la ce foloseşte ? La popularizarea legii 69/2000 prin citate si extrase ?
Caragiale e viu, tare viu, si se regaseste in prea multi. Ori toti sa muriti, ori toti sa scapam.