taxa pica
LISTA INSCRISI CUPA MOLDOVEI 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sorin scrie:si care ar fi atunci punctele de atractie ?
taxa pica
Sorin, noi speram sa iasa macar ca si anul trecut daca nu mai bine.
Daca vrei sa stii cum a fost intreaba pe cei 2 APR.isti care fusera. dar nush de ce am io senzatia ca stii deja.
Taxa e nu e tocmai mica dar e totusi decenta.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- costica_fishing
- veteran

daca se va desfasura concursul fara port, sper macar sa avem niste arbitre!
Pentru Sorin va fac eu rost de niste premii speciale. Ma gandeam la o pereche de andrele, scurte, pentru folosit din barca, actiune rapida, pana in 2 oz. Sa tricoteze un pulover (musai anchior) din Power pro din ala originalul, de 20 lbs, sa mearga de Dunare.
Sau o perna. Cred e accesoriul ce l-ar bucura cel mai tare pentru viitoarele concursuri de pescuit.
Pentru Sorin va fac eu rost de niste premii speciale. Ma gandeam la o pereche de andrele, scurte, pentru folosit din barca, actiune rapida, pana in 2 oz. Sa tricoteze un pulover (musai anchior) din Power pro din ala originalul, de 20 lbs, sa mearga de Dunare.
Sau o perna. Cred e accesoriul ce l-ar bucura cel mai tare pentru viitoarele concursuri de pescuit.
near the beer
bai n-am vazut asa ceva nu mai poa sa intrebe omu cat e taxa si care este premiile , care este
leba ,
am auzit cum o fost da ma interesa mai tare cum va fi
pescarushu,
andrelele sa fie si senzitive musai ca sa simt macar doua tzacuri
leba ,
am auzit cum o fost da ma interesa mai tare cum va fi
pescarushu,
andrelele sa fie si senzitive musai ca sa simt macar doua tzacuri
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
mah, Sorin.
uite, pentru tine fac io rost de una de peste Prut, modelul ala tunat, cu jeliboane originale si deschidere mica.
te va primi cu ceva in mana (gasim noi ce) imbracata doar intr-o saltea de primire pentru carasi la jeliboane. fac io cinste. este bine?
care este.
da cand vii aduci in contrapartida o palinca de Fagaras, ca cica seara e voie un shut.
uite, pentru tine fac io rost de una de peste Prut, modelul ala tunat, cu jeliboane originale si deschidere mica.
da cand vii aduci in contrapartida o palinca de Fagaras, ca cica seara e voie un shut.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- costica_fishing
- veteran

la Sibiu a fost un an si mai bun pt. palincaleba scrie: uite, pentru tine fac io rost de una de peste Prut, modelul ala tunat, cu jeliboane originale si deschidere mica.te va primi cu ceva in mana (gasim noi ce) imbracata doar intr-o saltea de primire pentru carasi la jeliboane. fac io cinste. este bine?
care este.
- costica_fishing
- veteran