Lista Inscrieri Cupa Anglers XXI

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Iun 2007, 10:31

Gyorg scrie:Pentru cei ce nu stiu , inca de la stabilirea modului de punctare a pestelui in cadrul Trofeului AVP , propunerea APR a fost ca punctarea sa se faca diferentiat , in functie de pestele tinta in competiiile internationale.

O varianta ar fi ca la anul competitiile sa se sustina cu cate doua etape pe fiecare specie in parte : 2 etape pe shalau, 2 etape pe clean-pastrav, 2 etape de biban, 2 etape de stiuca.

desi nu sunt(suntem) implicat in Alp inca se pare ca ce sustii tu Gyorg este singura sansa ca, competitiile din turneu sa nu devina bibaniade.
In regulamentul Cupei Moldovei am aplicat deja o amenda grasa bibanului, acesta nepunctind decat intr-o mansa din 3. :twisted: (cu multumiri carcotasilor :lol: )
Afara se pescuieste in manse dedicate, pe specii. Nu suntem inca acolo dar cred ca spre asta ne indreptam :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 05 Iun 2007, 10:52

Inca de la VA am precizat la cei multi care mi-au cerut parerea: sa castigi concursuri cu bibani nu este treaba usoara . Pacat ca o scriu acum pentru ca sunt intr-o situatie delicata dupa castigarea concursului , dar cred ca pot toti confirma ca in momentul in care au incercat sa ma felicite pentru ca am mers pe shalau si nu pe biban ,le-am precizat ca cei care au mers pe biban si au castigat trebuiesc apreciati in aceiasi masura.

Simplu de inteles , din punctul meu de vedere: daca se prinde biban , prind biban si ma concentrez sa prind mai multi ca altii , asa trebuie sa procedeze orice concurent.

Asa cum v-am spus , ceeace ati facut voi in regulament nu este o alegere inspirata dar este decizia vostra si o respect.
Chiar la primul concurs s-au vazut rezultatele, blanc-uri pe linie. Poti sa-mi spui ce-a fost in inima pescarilor dupa un blanc pe linie ? iti spun eu , alta data nici nu mai doresc sa particip la un concurs de acest gen.

Cu siguranta ca este frustrant si pentru un pescar bun ca Radu Valsiu care a fost declasat de cei cu bibani dar a castigat prima mansa numai cu shalau. Gandestete ca daca prindea in a doua mansa la fel ca in prima , iesea pe podium . La fel gandestete ca au fost manse unde s-a castigat cu 3 bibani iar cel ce prindea un shalau avea sanse sa castige mansa.
Asa ca totul tine de strategia de concurs si de inspiratia pescarului.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 05 Iun 2007, 11:16

Gyorg, nu stricam topicul acum cu regulamente. oricum nu se schimba nimeni anul asta.
Gyorg scrie: Asa cum v-am spus , ceeace ati facut voi in regulament nu este o alegere inspirata dar este decizia vostra si o respect.
Chiar la primul concurs s-au vazut rezultatele, blanc-uri pe linie. Poti sa-mi spui ce-a fost in inima pescarilor dupa un blanc pe linie ? iti spun eu , alta data nici nu mai doresc sa particip la un concurs de acest gen.

concursurile nu se fac pentru a afla ce e in inima pescarilor. fara suparare, si eu am inteles asta destul de tarziu. concursurile sunt facute ca cei mai buni sa iasa in fata. blancurile sunt dictate de piste care nu cadreaza, si tu stii asta. ziceti merci ca in regat mai sunt patroni care si-au schimbat mentalitatea. in Moldova dai cu tunu' dupa ei. :)
of,of...competitiile astea.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 05 Iun 2007, 16:30

In rpimul rand, Gyorg, doresc sa te felicit pt profesionalism, din toate punctele de vedere!
In ceea ce priveste atitudinea APR la sedinta in care s-a discutat regulamentul pt 2007, eu imi amintesc ca doar Aqua a sustinut punctarea diferentiata a bibanului ( ca aici au fost discutiile ) in functie de locatie.
Stiu ca s-a discutat si se vehiculeaza tot mai mult ideea concursurilor dedicate pe specie, dar vor fi greu de organizat, in ceea ce priveste pistele de concurs. Nu cred ca este cea mai buna idee inlocuirea tuturor etapelor cu etape dedicate, poate ca 4 din 8 ar fi ok pt primul an.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 05 Iun 2007, 16:56

Danoc scrie:In rpimul rand, Gyorg, doresc sa te felicit pt profesionalism, din toate punctele de vedere!
In ceea ce priveste atitudinea APR la sedinta in care s-a discutat regulamentul pt 2007, eu imi amintesc ca doar Aqua a sustinut punctarea diferentiata a bibanului ( ca aici au fost discutiile ) in functie de locatie.
Stiu ca s-a discutat si se vehiculeaza tot mai mult ideea concursurilor dedicate pe specie, dar vor fi greu de organizat, in ceea ce priveste pistele de concurs. Nu cred ca este cea mai buna idee inlocuirea tuturor etapelor cu etape dedicate, poate ca 4 din 8 ar fi ok pt primul an.
Multumesc DAN,

cred ca m-am exprimat gresit , noi am propus doua alternative : ori punctarea sa se faca in functie de specia tinta pentru concursul international vizat , specia tinta sa aiba un punctaj mai mare (nu a fost nimeni de acord) . A doua alternativa , dupa ce prima a fost respinsa , sa puncteze toate speciile la fel , pe toate pistele , tocmai pentru nu a mai lasa loc de interpretari . Din trista experienta, dimensiunile pestilor erau modificate chiar inainte de concurs in functie de interese , dand nastere la acele discutii.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Iun 2007, 17:52

Cel mai bun compromis (tipic romanesc).... este marirea dimensiunii ce puncteaza la biban.
Este greu sa faci la noi concursuri dedicate bibanului sau salaului.....dar se poate mari dimensiunea care puncteaza la biban spre a descuraja ultralight-izarea concurentilor care in curand ,vorba peskriciului,vor ajunge sa se gandeasca cum sa prinda p**a ciobanului ca si asta tot din familia rapitorului face parte...NU? :lol:
Da chiar....pe cand un concurs de "ciobanel"? in conditiile in care jumatate dintre concurenti sunt antrenati pe specii liliputane... in concurs mai puncteaza si soretele....:lol:
Imi era mila de saracul arbitru care se tinea de sale tot masurand icre moarte de peste aduse de la mare distantza de concurentii dotati cu echipament de mii de euro.... :oops:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 06 Iun 2007, 05:54

Gyorg scrie: A doua alternativa , dupa ce prima a fost respinsa , sa puncteze toate speciile la fel , pe toate pistele , tocmai pentru nu a mai lasa loc de interpretari . Din trista experienta, dimensiunile pestilor erau modificate chiar inainte de concurs in functie de interese , dand nastere la acele discutii.
Asa este, Gyorg! Dar poate pt anul urmator sa gasim o varianta mai buna. Cred ca deja putem sa avem incredere in ceea ce priveste organizatorii, iar daca dimensiunile punctabile ale pestilor vor fi anuntate chiar de la inceputul turneului, pt fiecare locatie, cred ca este ok. Ar fi pacat ca pe locatii de exceptie, cum e Valea Argovei, sa se continuie bibaneala.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Iun 2007, 07:33

de acord cu tine Dan !

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 07 Iun 2007, 20:38

pt Ghiorghe .daca mesagerul ti-a spus ca eu am zis ceva de tine ,sa i-odau,pe unde a spus-o.am spus la masa ca Paco i-a invatat pe toti sa dea dupa biban, << sa dea dupa biban>>si atit .............pe cine ai intrebat unde sa dai dimineata? in conditiile in care noi nu am schimbat mai mult de 10 cuvinte niciodata????

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 09 Iun 2007, 10:53

Dan daca iti amintesti am sustinut la acea intalnire ca si idei de discutie mai multe aspecte
printre care
punctarea diferentiata pe specie
organizarea de concursuri pe specie
inchiderea listei de inscrisi cu ...x zile inainte
si altele

au fost toate in spiritul competitiei si a bunei desfasurari precum si in dorinta de a stabili ca si castigator pe cel mai bun pescar la ....specia interesata

om vedea cum va fi mai bine si mai discutam evident
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns