Lista concurentilor inscrisi la Cupa 3 lacuri

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Aug 2007, 08:20

Cozma scrie:Cred ca criteriul de impartire a grupelor e gresit. Capi de serie se iau etalon, clasamentul final al turneului de anul trecut ,pe tot parcursul turneului de anul acesta. Daca cineva a gresit inaintea noastra si nu sa sesizat nimeni e regretabil dar eu cred ca trebuie sa revenim la normalitate.Ideea cu impartirea pe capi de serie i- mi apartine si a fost agreata de toti care organizeaza etape in cadrul turneului A.V.P.Motivul pentru care nu sa implementat anul trecut a fost acela ca inca nu avem finalisti dupa care sa putem face listele cu capi de serie (ca sa apara capi de serie ,trebuia sa se incheie un campionat.)Deci solicit refacerea grupelor conform cu intelegerea din decembrie anul trecut.
Nu am gasit aceasta idee prinsa in regulamentul AVP. Poate nu am observat-o eu, dar l-am citit de mai multe ori.
Am impartit cum s-a facut si la etapele trecute, cum s-a facut si al Cuap celor 3 LAcuri din 2006, apoi i-am aratat lui Renel care a aprobat impartirea, considerand-o corecta.
Daca vreti sa faceti altfel, pe mine nu ma deranjeaza.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 30 Aug 2007, 09:35

Grupele facute de Mihai sunt OK,
doar la Ghioroc am impartit grupele in functie de clasamentul final 2006. La urmatoarele etape s-a avut in vedere clasamentul general stabilit dupa etapa precedenta. Asa am discutat in ianuarie.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 30 Aug 2007, 10:59

Grupele valorice rezulta dupa o competitie si nu dupa un concurs de aceea corect este sa se ia capi de serie in urma turneului de anul trecut.Impartirea grupelor dupa concursul precedent nu reprezinta corect valoarea concurentilor . Valoarea concurentilor o da punctajul obtinut pe intrg parcursul competitiei.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 30 Aug 2007, 17:53

Mai Dorine, este corect cum se procedeaza. asa s-a hotarat in ianuarie si asa este corect. In prima etapa a contat clasamentul pe anul 2006. Apoi, pt fiecare etapa se aplica clasamentul la zi ( adica cumularea etapelor pana la ora respectiva ). Atentie, nu este clasamentul dupa etapa anterioara, ci a tuturor etapelor din 2007 pana la respectivul concurs.

Scrie răspuns