LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2011, 11:37

Mah ,Gerulanule,sa ne tii la curent cu evenimentel majore din data de 8 ,de la Alba Iulia..Sper ca vii din Egipt...Nu trebuie sa aduci cu tine mumia lui Tuthankamon,semnatura lui e de ajuns...
Da sa ne tii si pe noi la curent cu ce se intimpla ...nu fii secretos, ca oricum se aflla...dam drumu la PRO-FM,si gata... :lol: :lol:

Si i-ati pastilutele maichii,ca iar o sa dai cu oistea-n gard.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 12:11

Ia de-aici :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oops:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Ian 2011, 12:48

Cat e ceasul in Egipt acum? Nu e mai bine sa stai relax pe balcon si sa te uiti la piramide "giorno" ...decat sa te consumi pe aici.?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 06 Ian 2011, 12:59

:shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2011, 13:52

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de fan G E R U L A pe Ianuarie 6th, 2011, 12:02 pm

Si cateva cluburi din Liga o sa fie fondatori. Adelina era capiata, m-a intrebat ieri de doua ori daca si clubul din care fac parte e intre ele, deabia cand i-am zic sa mai aiba nitica rabdare n-a mai putut indura si a inceput sa stearga.fan G E R U L A
membru nou

Asta era de presupus....Si vezi ca ai vorbit cu mine ,S.G.,nu cu Adelin.Da tu, autist cum esti ,te faci ca nu pricepi.....Normal ,n-ai atita subtilitate ,desi ti-ai dori,sa iesi din pielea ta...Pai daca eu eram Adelin,fii sigur ca te editam,geniule...ca nu ma dureau degetele alea cit cremvustii...

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Ian 2011, 14:10

Merita un ban...pentru "nitica" spam...nitica mai mult...dar nu , el nu e Gerula :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2011, 15:47

D-le Popescu,ce fel de federatie este asta care ofera functii si titluri ,...in avans?????Unde-i fair -play-ul???Santaje,manipulari,mituiri--si mai vorbiti de conspiratii,cazuri, axe....sinteti patetici :cry: :cry:

Asa va merge pescuitul de competitie in Romania??Pe criterii de astea??Ca a-ti avutclinch-uri cu A.T. ,si i-ati interzis participarea,dar pina la a oferii titlul de campion....

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Ian 2011, 20:59

Ia auziti ce zic pescarii de pe crapmania.ro de Fanica:

Madalin007
Subiectul mesajului: Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 12:55 pm
Neconectat

Locaţie: bucuresti
dl, Popescu,

Banii cand ii dati pescarilor care au participat la concursurile organizate de Federatie,ca ii tot mintiti de 4-5 luni??????????????????
Sper sa nu evitati raspunsul meu.
E vorba de concursurile organizate la DORIPESCO .

oartza
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 4:03 pm
Neconectat

acum vreo 5 ani popescu mai infiinta o federatie. aia e gata? acum faci alta?

imi permit sa va dau un sfat, nul mai bagati in seama si nui mai raspundeti.
el nu are nimic comun cu pescuitul sportiv, nici macar cu cel recreativ, si voi ii tot explicati cum e cu CM sau CN.
ce cluburi credeti ca se asociaza cu nerodul asta? el incearca marea cu degetu' iar voi va pierdeti vremea cu el.
zau nu va inteleg.

marius mihaila
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 5:21 pm
Neconectat

nu va mai pirdeti timpul cu el-gsg-il cheama stefan popescu si este un excroc de talie mare.
legile intradevar le stie, a avut timp sa le studieze cat a stat "ascuns".
si daca tot este la moda internetul, cred ca exista o varianta de cautare a acestui nume in reteaua de penitenciare ! 8) sau poate recunoaste singur...

Vega
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 7:18 pm
Neconectat

Locaţie: Baia Mare/Bucuresti (B.RC.NI)
nu-l mai bagati in seama pe "berbecul" asta. Cand ii pui vre-o intrebare de genul celei cu concursul de la Doripesco, se face ca nu o vede si ii da inainte ... bat-man, bat-man. Pe forumul de rapitori si pe avp, i s-au adresat o gramada de intrebari de genul celei cu doripesco, da` el nu ... bat-man, bat-man. Dc. aveti cateva zile sau saptamani din viata de pierdut, intrati pe rapitori sa vedeti ce excrocherii a facut, iar cand ii demonstrai ca este un sarlatan, el ... bat-man, bat-man. A tocat banii pesecarilor cum toci carnea la masina de tocat. Numai procese, protocoale, plocoane prin Bucuresti, deplasari, diurne, intriga, minciuni, pietrisul de la "baltile de pescuit" etc. La ultimul lui "cantec de lebada" a devenit penibil, pana si adolescenti radeau de el pe forumul de rapitori. Disperat dupa bani a devenit un "chioscar".
Dc. nu-l puteti ignora, tot fiind sezon mort pt. pescari, distrati-va pe seama lui, nu se supara :lol: , dispare o vreme cand are intrebari la care nu poate raspunde, iar apoi reapare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, bineinteles, nu va raspune intrebarilor indiscrete.

etc etc etc

http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=7642

Se pare ca nu doar noi avem o parere proasta despre acest Fane Popescu. Cum sa te inhaitezi cu un asemenea om, sa ti-l faci sef ??!!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2011, 08:46

Da stai ca asta nu-i nimic,s-a luat la contre cu A.P.C.R.,din postura de detinator al adevarului absolut....Foarte subtil,foarte diplomatic...

Mah,Fan-e de ce s-a dus Popescu ca si clona(gsg) pe situl craparilor???
Asa merge un viitor presedinte de federatie?Imcognito?Pai de ce?Ia fost frica ca i s-a dus faima in cele patru zari???Vai de curu vostru cind o sa-l alegeti dictator cu acte in regula pe minim 4 ani...

Si mai am o intrebare pentru maestrul tau ,GERULA:
_Cum naiba se face ca "gruparea Gyorg-Tudose"i-a ametit si pe crapari??Au influenta si acolo??Trag sforile si la A.P.C.R??
Du-te mah si-i da o mina de ajutor lu Popescu,lasa dracului mumiile ca asa ajungeti si voi,ca dupa aia o sa schelalai pe la colturi ca ,"gruparea"......ba nu,"axa"G-T,ia fermecat,ia amenintat si pe crapari si pe stationaristi numa sa nu faca pretenu tau ,federatia...

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 07 Ian 2011, 11:04

Prieteni pescari, eu am plecat (de fapt la ora unu si un sfert) la Alba Iulia.
Vreau sa vad cum va fi reantalnirea cu mincinosul de FFFF.
Somer fiind paduri cutreieram........Hai PA PA

Scrie răspuns