Ia auziti ce zic pescarii de pe crapmania.ro de Fanica:
Madalin007
Subiectul mesajului: Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 12:55 pm
Neconectat
Locaţie: bucuresti
dl, Popescu,
Banii cand ii dati pescarilor care au participat la concursurile organizate de Federatie,ca ii tot mintiti de 4-5 luni??????????????????
Sper sa nu evitati raspunsul meu.
E vorba de concursurile organizate la DORIPESCO .
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 4:03 pm
Neconectat
acum vreo 5 ani popescu mai infiinta o federatie. aia e gata? acum faci alta?
imi permit sa va dau un sfat, nul mai bagati in seama si nui mai raspundeti.
el nu are nimic comun cu pescuitul sportiv, nici macar cu cel recreativ, si voi ii tot explicati cum e cu CM sau CN.
ce cluburi credeti ca se asociaza cu nerodul asta? el incearca marea cu degetu' iar voi va pierdeti vremea cu el.
zau nu va inteleg.
marius mihaila
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 5:21 pm
Neconectat
nu va mai pirdeti timpul cu el-gsg-il cheama stefan popescu si este un excroc de talie mare.
legile intradevar le stie, a avut timp sa le studieze cat a stat "ascuns".
si daca tot este la moda internetul, cred ca exista o varianta de cautare a acestui nume in reteaua de penitenciare !
sau poate recunoaste singur...
Vega
MesajScris: Joi Ian 06, 2011 7:18 pm
Neconectat
Locaţie: Baia Mare/Bucuresti (B.RC.NI)
nu-l mai bagati in seama pe "berbecul" asta. Cand ii pui vre-o intrebare de genul celei cu concursul de la Doripesco, se face ca nu o vede si ii da inainte ... bat-man, bat-man. Pe forumul de rapitori si pe avp, i s-au adresat o gramada de intrebari de genul celei cu doripesco, da` el nu ... bat-man, bat-man. Dc. aveti cateva zile sau saptamani din viata de pierdut, intrati pe rapitori sa vedeti ce excrocherii a facut, iar cand ii demonstrai ca este un sarlatan, el ... bat-man, bat-man. A tocat banii pesecarilor cum toci carnea la masina de tocat. Numai procese, protocoale, plocoane prin Bucuresti, deplasari, diurne, intriga, minciuni, pietrisul de la "baltile de pescuit" etc. La ultimul lui "cantec de lebada" a devenit penibil, pana si adolescenti radeau de el pe forumul de rapitori. Disperat dupa bani a devenit un "chioscar".
Dc. nu-l puteti ignora, tot fiind sezon mort pt. pescari, distrati-va pe seama lui, nu se supara
, dispare o vreme cand are intrebari la care nu poate raspunde, iar apoi reapare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, bineinteles, nu va raspune intrebarilor indiscrete.
Se pare ca nu doar noi avem o parere proasta despre acest Fane Popescu. Cum sa te inhaitezi cu un asemenea om, sa ti-l faci sef ??!!!