discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

StefanDinu scrie:apsalba scrie:Art. 14.
Daca asociatia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse,
urmeaza sa desfasoare activitati pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizatii administrative prealabile, aceste activitati nu vor putea fi initiate, sub sanctiunea dizolvarii pe cale judecatoreasca, decat dupa obtinerea autorizatiilor respective.
Cum este cu CN de spinning organizat de asociatia LRS? Pe unde ai ascuns autorizatia de functionare? Pe unde ai ratacit si CIS-ul CSPR?

Si eu care vroiam sa te ajut sa-ti realizezi obiectivul de a infiinta FRPS. Dormi in pace!
Abramburel ... iar te uiţi pe pereţi ... nu le şti dar le potriveşti ... tu termina federaţia ca vreau şi eu sa ader.
In federatie intra cluburi de pescuit sportiv legal constituite, nu boi.....steni

.
-
melculbeat
- veteran

apsalba scrie:StefanDinu scrie:apsalba scrie:Art. 14.
Daca asociatia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse,
urmeaza sa desfasoare activitati pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizatii administrative prealabile, aceste activitati nu vor putea fi initiate, sub sanctiunea dizolvarii pe cale judecatoreasca, decat dupa obtinerea autorizatiilor respective.
Cum este cu CN de spinning organizat de asociatia LRS? Pe unde ai ascuns autorizatia de functionare? Pe unde ai ratacit si CIS-ul CSPR?

Si eu care vroiam sa te ajut sa-ti realizezi obiectivul de a infiinta FRPS. Dormi in pace!
Abramburel ... iar te uiţi pe pereţi ... nu le şti dar le potriveşti ... tu termina federaţia ca vreau şi eu sa ader.
In federatie intra cluburi de pescuit sportiv legal constituite, nu boi.....steni

.
baniiiii bahhhhhhhh
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
melculbeat
- veteran

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
anem
- veteran

popescu stefan pe Decembrie 7th, 2010, 2:01 pm pe celalalt forum scrie:Cucuvelele de pe rapitori.ro sunt niste bieti frustrati carora le place sa se auda vorbind. Nu acestora ma adresez, ci presedintilor de cluburi. Cred ca documentele postate sunt relevante si nu ridica dubii nimanui ca actiunea inceputa va fi si finalizata. Azi am inceput sa primesc confirmari din partea cluburilor care vor deja sa adere la federatie, altele decat cele infiintate de asociatiile membre FNPSR. Cei care vor sa adere la singura structura legala ce poate reprezenta pescuitul sportiv, sa contacteze grupul de initiativa pentru lamuriri.
popo ... mai usor cu epitetele la adresa tuturor userilor pentru ca nu cred ca ti-ai dori vreodata sa te intalnesti cu vreunul fata in fata pentru ca ti-ai baga cuvintele alea inapoi ... nu esti decat un alt gunoi care nu stie alta metoda de a face bani decat aceea de a fura ... un alt rahat fara cuvant, fara strop de rusine si as zice ca si fara minte avand in vedere faptul ca toti (exceptie facand Gerula) iti spun in fata ca esti doar jeg uman si tu oricum continui sa iti insiri balivernele ...
nu m-au interesat niciodata competitiile dar in cazul in care as fi fost in locul altor persoane de pe aici care participa la concursuri cred ca de mult erai pe fundul vreunei balti ...
ps : sa nu uiti de achitarea facturii de la populare si inclusiv de premiile pe care ar trebui sa le dai unor domni de la stationar ... D.le ONOARE ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
StefanDinu
- veteran

-
apsalba scrie:In federatie intra cluburi de pescuit sportiv legal constituite, nu boi.....steni

.
Dacă îţi demonstrez ca iar eşti pe din-afara faci ce a făcut POSTELNICU ?
-
StefanDinu
- veteran

-
apsalba scrie:In federatie intra cluburi de pescuit sportiv legal constituite, nu boi.....steni

.
Vai ... dar unde e Federaţia Româna de Pescuit Sportiv şi Casting? O de numire mai scurta nu era?
-
jhonny
- veteran

Mah netrebnicule, mai indraznesti sa apari pe forum. Dute la apsalba ai plateste datoriile si preda arhiva ca te belesc aia cind te prind. Dunarea este iesita din vad ,cred ca si Muresul asa ca nu sta pe langa apa in aceasta perioada. Nu stii tu sa inoti cu atatea datorii, te scufunzi cat ai zice.....competitie...concurs ....federatie ...hotuleeeee.
-
semlecangheorghe
- veteran

Tavi scrie:In atentia pescarilor sportivi si a cluburilor:
Comitetul Cetatenesc de Initiativa a aprobat si initiat demersurile pentru constituirea Federatiei Nationale si Mondiale Romane de Pescuit Sportiv la Baitcasting, Buldo, Mort Manie, Trolling, Harling, Deep Jigging, Double Hand, Betisor Tirolez Czech si French Nimphing
- F.N.M.R.P.S.B.B.M.M.T.H.D.J.D.H.B.T.C.F.N.
Atragem atentia practicantilor acestor stiluri si cluburilor deja constituite cu acest obiect de activitate ca practicarea acestor activitati va fi apanajul exclusiv al F.N.R.P.S.B.B.M.M.T.H.D.J.D.H.B.T.C.F.N. si membrilor acesteia, aceasta urmand sa fie unicul organism abilitat si autorizat conform legii in acest sens, la nivel national si mondial.
De asemenea, F.N.M.R.P.S.B.B.M.M.T.H.D.J.D.H.B.T.C.F.N. va fi unicul organizator al competitiilor sportive pentru aceste discipline.
Este strict interzisa organizarea si participarea la concursurile initiate in afara FNM....), incluzand, fara a se limita intrecerile prietenesti, pariurile sau partidele pe pescuit aparent amicale (stim ca nu e asa!.
In caz contrar veti suporta rigorile legii!
De asemenea, concursurile se vor organiza de acum inainte in sistemul plateste si ia-ti teapa (pay & fuck you).
Comitetul Cetatenesc de Initiativa
Asta-i tare de tot...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

StefanDinu scrie:apsalba scrie:In federatie intra cluburi de pescuit sportiv legal constituite, nu boi.....steni

.
Vai ... dar unde e Federaţia Româna de Pescuit Sportiv şi Casting? O de numire mai scurta nu era?
E, la asta nu te-ai asteptat. Mai tarziu, cand o sa ti se coaca dovleacul o sa afli si de ce are un nume asa duios. Poti incepe de pe acum sa gandesti.
jhonny,
ma tot ameniti ca ma belesc unii pentru oaresice, dar pana acum nu s-a prezentat nimeni. Ba am aflat ca au si dibuit palmatorii si i-au belit. Se pare ca erau prin alte parti. Dar daca tot esti tu asa indraznet, de ce nu vii sa stam amandoi fata in fata, asa barbateste, ca vad ca numai haznaua aia de gura este de tine. Incearca sa fi barbat.

-
semlecangheorghe
- veteran

Io as vrea sa te vad stind fata in fata cu baietii de la concursul de stationar carora nu le-ai platit premiile,cazarea si diurna.
+gonflabila mea.
Si cum ai sa le explici ca toate competiile de anul viitor ,le-ai scos inafara legii..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.