LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Noi 2010, 14:54

ai uitat sa zici "Mazilule, baga cu jale" :cry:

:lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Noi 2010, 16:30

@fan gerula

ce te impiedica sa nu p*si pe ea de liga si sa iti vezi de ale tale? sunt instante judecatoresti daca ai ceva impotriva... sa vi si sa mananci **** despre liga nu face altceva decat sa arate caracterul tau... si mai presus... din spatele unui nick... iti este frica? pai atunci nu mai latra precum cainii la urs... sponsorizarea de catre neumart?? au scos'o din calcul pentru faptul ca este in concurenta cu avp? pai ia vezi tu daca avp nu cumva are printre pagini reclama la neumart? care ar fi problema??

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 26 Noi 2010, 16:50

Ionut the carp scrie:@fan gerula
ce te impiedica sa nu p*si pe ea de liga si sa iti vezi de ale tale?
nu liga e problema..... mai degraba stapanul sau, idolul sau, preaiubitul terminosaurus gerulex sau mai bine zis sustzinerea acestuia prin toate mijloacele posibile :lol: :lol: :lol: tu nu intzelegi? asta-i scopu vietzii lui, nu vezi ce le mai trage? gerula a facut, gerula a dres, gruparea, abuzu... bla bla, bla bla bla bla, bla....

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 03 Dec 2010, 16:43

Ionut,
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Vad ca Gerula tocmai a descoperit ca, in vreme ce avocatul fraudei explica la toata lumea ca nu-i bai ca Liga nu apare in Registrul ONG, baietii au umblat cu sarumana si au inscris-o, cu un an jumate intarziere.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Dec 2010, 17:17

Mah,Fan-e,vorba aia ......cui ii pasa??? :lol: :lol: Deocamdata lasul de stapinatu",a banat pe oricine l-ar putea contrazice ,la el pe forum,si te-a gasit pe tine "surogatte 1",sa arunci cu nisipu"prin arena... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Dec 2010, 17:28

fan G E R U L A scrie:
Vad ca Gerula tocmai a descoperit ca, in vreme ce avocatul fraudei explica la toata lumea ca nu-i bai ca Liga nu apare in Registrul ONG, baietii au umblat cu sarumana si au inscris-o, cu un an jumate intarziere. Treaba asta ar trebui sa le arate membrilor Ligii cate parale fac vorbele lui Mihuta.
Papagale, daca ai fi avut vreo treaba cu Liga si nu ai fi vorbit doar prostii compilate din zvonuri puse aiurea cap la cap, ca un ziarist de doi lei ce esti, ai stii ca Dinu s-a adresat Judecatoriei unde este inscrisa asociatia LRS pentru a verifica de ce nu apare Liga in registrul national ONG si ai fi stiut ce raspuns oficial a dat Judecatoria (in care, pe langa motivul omisiunii, este explicat negru pe alb si ce valoare juridica are inscrierea in registrul natoinal ONG : egala cu zero). Cu alte cuvinte, Judecatoria a confirmat ceea ce spuneam eu, Tavi si altii pe tema asta.
Dar tu tine-o pe a ta. Eu nu am de gand sa fac nici cel mai mic efort sa te conving. Nu meriti, esti un nime-n drum pentru mine !!!

:arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Dec 2010, 17:35

Ziaristu cu bocancu-n fund,aliascapdefonta sau chilotidepiele,da lectii de drept unora care au facut o facultate in domeniu..... :lol: :lol: :lol: :lol: Si culmea este ca isi da singur dreptate pe mai multe voci(pitigaiate)..kikiriki........claponul de le Rrooooooogoooojestii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Razvane,contul e altau pina la ora 21...baga.Si vezi dupa aia sa-l pasezi lu Adelin da sa nu-l tina mult ca mai vrea si Pikeman,si dupa aia,Tudose....Nu iti zic care dintre ei... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Dec 2010, 10:17

L-ai speriat rau cu hartia de la judecatorie :D
Asa ca si-a pregatit terenul in caz ca va vine ideea s-o postati si sa-i dati peste nas cu ea: Nu exista, e falsa domle. Fals in acte publice.
S-a scos :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Dec 2010, 09:46

jonah scrie:parerea ta nu conteaza mai minoritarule ! deja ma gandesc cum sa shmenuiesc un motor de 4 cp ca sa il fac macar de 8 :lol:
am eu unul de 9.9 cp smenuit: nu mai scrie absolut nimicde putere pe el, nici pe exterior, nici pe interior. ti-l vand si zici ca are 2 cai frumosi. maxim sase! :lol:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 06 Dec 2010, 10:04

hahahaha eu nu vorbesc cu clone reactivate !! :lol: :lol:

p.s.:salutare Mihai ! :wink:

Scrie răspuns