LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Feb 2011, 19:36

semlecangheorghe scrie:Trebuie sa avem rabdare ,mai intii,sa se infiinteze...Ca saptamina trecuta era dat pronosticu peste o saptamina...Da...nu vrea sa iasa..Unii incep sa aiba indoieli..Pina atunci ,sint unii care cauta un club sa se inscrie ,sa poata participa la competitii...Care competitii...nu se stie deocamdata...Asteptam..Stiri din ciclul:"Ce vraji a mai facut federatia mea"
Eu chiar vorbesc serios ... vreau si eu macar un proiect al unui calendar competitional pentru spinning. Nu de alta dar sa nu se suprapuna cu etapele LRS ca ramanem fara concurenti
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2011, 19:47

Stai bre sa se nasca...Mai vedem dupa aia cind isi serbeaza majoratul...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

adi suciu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adi suciu » 11 Feb 2011, 22:26

Nutzu-le nu te nacaji ca in locul banilor , cred ca Popescu s-o hotarit sa ne dea actiuni in Federatie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...si in cazul asta sintem principalii 'actionari" .
La citi tepuiti are poate linistit sa o faca linistit S.A. si nu non profit , si ne-o rezolvat pe toti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Feb 2011, 11:42

Mai stiti placutele de pe marginea drumurilor ? alea cu "aici sunt banii dumneavoastra" ?
Puneti si voi in rama poza marelui prezident si sub el treceti locul pe care l-ati ocupat in acel concurs iar in dreptul fotografiei scrieti textul "aici sunt banii dumneavoastra"
:lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Feb 2011, 07:36

razvan m. scrie:Cu premiile neonorate de Popescu ramane cum s-a stabilit ( :lol: ):
nutzu_z scrie: Buna ziua domnule Popescu. Sunt Sabau Savinel, ocupantul locului 2 la concursul organizat de catre dumneavoastra in 2010 pe pista de la Doripesco. Ati promis la vremea respectiva ca indata ce veti avea banii o sa ii primim in conturile personale. Spuneti-mi si mie ce se intampa ca personal nu am vazut nici un ban. Daca totusi ati hotarat sa nu mai acordati acele premii spuneti-mi si mie ca sa stiu clar daca mai astept ceva sau nu. Dupa cum bine stiti eu am plecat din tara cu convingerea ca va veti tine de cuvant. Nu mai sunt la curent cu nimic asa ca astept un raspuns "oficial" din partea dv, aici in acest topic. Va multumesc anticipat!
fnpsr scrie: Federatia va achita contravaloarea premiilor imrdiat ce sponsorizarea va intra in conturile sale. Obligatiile noastre fata de sponsor au fost realizate integral si asteptam virarea banilor.
http://forum.fnpsr.ro/viewtopic.php?f=9&t=73

""
Sisitemul competitional al Campionatelor Nationale
de popescu stefan pe Februarie 12th, 2011, 9:20 pm

nuitrebatasinarelegaturacufederatiasportivaestilafelcababalaiiaiadedincolo """.....preluat de pe pirt .info.

Intrebarea la care raspunde d-l Popescu,era "cind se dau premiile"??

Deci ,daca va intrebati cind se dau banii ,nu-i treaba nimanui.Si cica faptul in sine nu are legatura cu constituirea federatiei.Ba are.Pentru ca daca banii aceia erau o promisiune onorata,si nu invers,poate la constituire veneau mult mai multi.Da, ii mai usor sa dai vina pe vuvuzele ,sau pe orice si oricine pentru propriile greseli.Pe care nu ti le asumi.Noroc cu "capdefonta"care incearca sa mute intrebarile incomode de pe topicul cu constituirea federatiei,pe alte topicuri satelit,doar doar,unii ca Anakin ,n-o sa citeasca de magariile fenepeseriste.Si cred ca la primul concurs organizat sub egida popesciana,fiecare concurent se va intreba:"oare anul acesta,vad premiul ,daca cistig,s-au n-are rost....."??

.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Feb 2011, 14:50

...oare anul acesta,vad premiul ,daca cistig,s-au n-are rost....."??
La anul si la multi ani :lol: maretul vesnic prezident e in urma cu cativa ani la onorarea promisiunilor ... prima data (sau niciodata) o sa plateasca factura , dupa aia premiile de la stationar si undeva dupa sfarsitul lumii si premiile de la concursurile organizate de federatia inca nenascuta pe multiplele balti (balastiere) amenajate sub egida fnpsr. :lol:
S'altare și bunăstare !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Feb 2011, 14:44

semlecangheorghe scrie:Stai bre sa se nasca...Mai vedem dupa aia cind isi serbeaza majoratul...
Nu stiu zau cum o sa fie la nastere , bag seama deja planeta Gerula o intrat de traiectorie de coliziune cu planeta Popescu , satelitu Fan Gerula nu cred ca o sa fie o problema , ii un Big Bang anuntat :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Feb 2011, 15:24

Stai ,ca acuma se contreaza pe tema handicapatilor.....Primu handicapat,care ar putea participa in concursuri ii Gerula,ca numai un handicapat mere la concurs de biban cu grip de 1metru si pistholu la briu...Cica grip pt eventuale stiuci..Pai ce stiuca sta sa dea nas in nas cu gripu ,dupa ce iti intra pe o naluca de 2-4cm,legata cu fir de 0.12-016???Nici nu inhalaeaza bine naluca ca iti si taie...exceptiile sint foarte rare...Si cum mai pun ei la cale desfiintarea L.R.S.,cind tentativa lor de federatie setot naste de vreo......acusica se face juma de an...Da, vuvuzelele is de vina ,nu timpeniile si minciunile lu Popescu...

.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Feb 2011, 17:14

va rog sa pastrati topicul si polemicile sa le purtati doar in topicul Arena

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Feb 2011, 17:45

Ce liniste. Am crezut ca a decedat cineva. :lol: