La Gostilele, Anglers XXI premiaza primii XXI de castigatori

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

La Gostilele, Anglers XXI premiaza primii XXI de castigatori

Mesaj de AndreiZ » 29 Mai 2007, 10:10

Lista premiilor care se vor acorda la Cupa Anglers XXI - Gostilele 2-3 iunie 2007

Locul I - barca Fun Yak (Abrevis)
+ pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul II - barca Kingfisher (Kingfisher)
+ pachet de premiere in valoarea de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul III - motor electric Minnkota Endura 30 (Arrow International)
+ pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul IV - motor electric Minnkota Endura 30 (Arrow International)

Locul V - motor electric Minnkota Endura 30 (Arrow International) + pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locurile de la VI la XX vor primi cate un pachet de premiere cu articole si accesorii de pescuit in valoare de minim 250 Lei - produse oferite de Abrevis, Baracuda, Drill si Energofish.

Si, mare atentie... ocupantul locului XXI va primi premiul special din partea Asociatiei Anglers XXI - Premiu Surpriza!!!

Premiul pentru cea mai mare captura va fi oferit de Maver - lanseta, mulineta si accesorii.

Anglers XXI premiaza primii XXI de castigatori!!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Mai 2007, 12:30

pana cand dureaza promotia? :?
near the beer

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 29 Mai 2007, 12:37

pana pe XXI, nu-i nomal? :D

apropos, nu prea te-am vazut pe lista. :roll:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Mai 2007, 12:45

pai nu prea m-am inscris! :D
Veneam in special pentru atmosfera. Dar perspectiva de a sta la +30 grade in soare, doua zile, ca sa prind niste bibani si juma' de stramp scapati din icra ieri si azi din setca imi da cateva rezerve!
Singura alinare era berea de dupa .... mai cujet! Pana cand am timp?
near the beer

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 29 Mai 2007, 12:46

pana pe XXXI :D

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Mai 2007, 13:04

<>< Yeah :!: :evil:

Sa vad daca imi gasesc un degorjor cu microscop incorporat si niste jiguri pentru gruburile alea imitatie de parameci!

Mincioc din tifon mi-am facut. Data trecuta am pierdut trei gupi din juvelnic iar un xipho mi s-a dezagatat in drill. Sigur castigam mansa, daca nu si concursul!

Vb lui Laurentiu, la anu' sper sa incepem punctarea cu bibanul de la 10 cm! :D
near the beer

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 29 Mai 2007, 13:33

Lasa vrajeala zi daca ai dat banu pe LC ?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Mai 2007, 13:38

e mai complicat! ceva factori aleatorii la mijloc!
near the beer

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 29 Mai 2007, 14:11

@AndreiZ
Foarte tari premiile dar precizeaza te rog si valoarea lor! E important pentru ca premiile chiar sunt substantiale!
@costica_fishing
Nu stiu pe unde ai dat tu pe Gostilele dar te asigur ca nu e deloc asa! Raman la parerea mea ca pozitionarea fata de loc este esentiala in pescuitul salaului iar la Gostilele functioneaza din plin teoria!
Iar plasele pe care le vezi sunt ca pe toate baltile - pentru chinezesc si nu la salau!
Fir intins!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 29 Mai 2007, 15:35

Lista premiilor care se vor acorda la Cupa Anglers XXI - Gostilele 2-3 iunie 2007 - pretul corect al premiilor :D

Locul I - barca Fun Yak Helix (Abrevis), valoare 550 Euro + pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul II - barca Kingfisher (Kingfisher), valoare 550 Euro + pachet de premiere in valoarea de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul III - motor electric Minnkota Endura 30 (Arrow International), valoare aproximativ 700 Lei + pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul IV - motor electric Minnkota Endura 30 (Arrow International), valoare aproximativ 700 Lei + pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locul V - motor electric Minnkota Endura 30 (Arrow International), valoare aproximativ 700 Lei + pachet de premiere in valoare de minim 250 Lei - produse Salmo (Energofish), Sunline (Abrevis), Drill etc.

Locurile de la VI la XX vor primi cate un pachet de premiere cu articole si accesorii de pescuit in valoare de minim 250 Lei - produse oferite de Abrevis, Baracuda, Drill si Energofish.

Si, mare atentie... ocupantul locului XXI va primi premiul special din partea Asociatiei Anglers XXI - Premiu Surpriza[/b] :):D 8) !!!

Premiul pentru cea mai mare captura va fi oferit de Maver - lanseta, mulineta si accesorii.

Mai primim inscrieri pana pe XXXI :):) Ca toate lucrurile bune, promotia n-o sa dureze decat II zile, pt. ca premiile se vor da foarte repede.

Anglers XXI premiaza primii XXI de castigatori!!
:respekt:

Scrie răspuns