discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gyorg
- veteran

-
Vali, o sa primesti raspuns atunci cand o sa primesc si eu
Iar in cazul tau cred ca poti considera adevarat ceeace ai primit ca informatie din "vorba in vorba"
-
mrvily
- Moderator

-
[quote="valistrati"]MERCI,Vasile m-am lamurit

[/quote]
Imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund dar am vazut ca ai tratat intrun mod cu totul aparte mesajele mele si nu mai vreau sa dau ocazia la polemici.(Apropo mersi de grija cu ragusitul sa stii ca nu am nimic)
Oricum cei care au participat pot sati confirme ca au primit cadouri destul de consistente.
-
mrvily
- Moderator

-
[quote="Gyorg"]Vali, o sa primesti raspuns atunci cand o sa primesc si eu
Iar in cazul tau cred ca poti considera adevarat ceeace ai primit ca informatie din "vorba in vorba"[/quote]
??????????????
Nu inteleg ce raspuns trebuia sa-ti dau??
-
Gyorg
- veteran

-
.... La "intrebarile cu talc pentru ultima etapa ....."

-
Teoo
- senior

-
Gyorg scrie:.... La "intrebarile cu talc pentru ultima etapa ....." 8)
Baieti , pentru a evita nelamuririle in urmatoarele 10-12 de post-uri, faceti-i omului :
1. Un desen explicativ.
2. O legenda a desenului explicativ.
Poate ...poate...pricepe.
-
vali stratonov
- veteran

Vasile sincer imi pare rau ca te-ai ofticat si nu inteleg de ce.
Nu am tratat intr-o maniera speciala posturile tale ,dar ca si purtator de cuvint al organizatorului ultimei etape lumea se astepta sa raspunzi direct la toate intrebarile adresate.Din pacate unele le-ai ocolit la altele ai dat o interpretare personala iar la unele posturi ai raspuns cu verdicte de genul Sigur....fara a te baza pe realitate.
Nu crede ca are cineva ceva cu tine ca SIGUR nu are.
Cit priveste "ragusala"dobindita in urma concursului ma bucur ca nu e grava iar informatia ca ai strigat pe lac vine de data asta de la cei ce au fost acolo nu de la cei care nu au fost.
Intrebarea mea referitoare la ce fel de cadouri au primit concurentii era pura curiozitate nimic altceva dar daca nu vrei sa divulgi si celor care nu au fost si poate regreta ca nu participat si la ce au pierdut e dreptul tau.
Cit priveste organizarea Cupei Salmo stai linistit ca toate semnalele sunt pozitive in ceea ce a facut Energofish si implicit tu.
Sa auzim numai de bine si poate iti trece supararea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
vali stratonov
- veteran

Cu scuzele de rigoare intreb daca vom vedea vreodata rezultatele pe manse ale Cupei Salmo
Poate asa ne vom da seama de potentialul locatiei Sandulita si mai ales Polcesti atit de mult laudate.
-
malin
- senior

vali, nu le-am laudat. sunt doar doua piste de concurs. una are peste beton, cealalta mai de vara. a fost o mansa la bine si alta la rau pentru toata lumea. culmea, no.1 al clasamentului general a luat-o nasol chiar acolo unde multi au prins. eu zic ca valoarea se vede mai ales pe o pista unde nu se prea prinde. prefer doar 10-15 pesti pt. locul 1, dacat 50 pentru acelasi loc. inflatia de peste este misto asa de o mansa, dar in a doua cred ca e bine sa-i pui pe concurenti la treaba. cine prinde in sandulita si in polcesti ca sa se situeaze de fiecare data pe locul 1 eu zic ca merita toata consideratia.
-
vali stratonov
- veteran

Adevarat .