Intalnirea din noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Inteleg ca la tine barbatia se masoara in prezentari la carciuma?
Mosule, daca vrei sa ne cunoastem si-ti imaginezi ca as avea vreo jena sa dau ochii cu tine
te invit la o slibovita la Taverna Sarbului, sa-mi explici cum creste marla de 300 de grame la un kil jumatate pe parcursul unui an de povestiri
.

Mosule, daca vrei sa ne cunoastem si-ti imaginezi ca as avea vreo jena sa dau ochii cu tine

Cu lacrimi Bastus!
- Stefan Tudose
- Moderator
intalnire
gerula, a fost o simpla invitatie si cu asta basta! Nu vrei sa te arati, nu te bagi la chestia asta. a fost totul fara nici un misto ori tentativa de a te face de macao. hai sa lasam subiectul asta. fire intinse!
Pai si ti se pare ca eu fac misto de tine? Ti-am zis ca daca vrei sa ne intalnim o putem face la Taverna Sarbului, care-i la doi pasi de Casa Presei si unde pot ajunge fara sa pierd prea mult timp. Dacã þi se pare prea scump localul, mergem la Cocoºatu, presupun cã ºtii despre ce vorbesc.
Daca nu-ti dai seama ca vinerea la ora 4 am lucruri mai bune de facut decat sa asist la o ºuºa cu decernãri de premii ºi bauturicã în celalalt capãt al oraºului înseamnã cã într-adevãr ai pierdut contactul cu realitatea.
N-are nici o treabã cu macao ºi miºtouri, ci doar cu felul în care înþeleg sã-mi folosesc timpul.
Daca nu-ti dai seama ca vinerea la ora 4 am lucruri mai bune de facut decat sa asist la o ºuºa cu decernãri de premii ºi bauturicã în celalalt capãt al oraºului înseamnã cã într-adevãr ai pierdut contactul cu realitatea.
N-are nici o treabã cu macao ºi miºtouri, ci doar cu felul în care înþeleg sã-mi folosesc timpul.
Cu lacrimi Bastus!
- Stefan Tudose
- Moderator