Taxa e parca 600.000lei.
Voi ce stiti de asta

A-ti auzit ceva

Parca suna interesant nu

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am acum in fata PM. Nu zice nimic de luarea in considerare a concursului in Campionatul Romaniei. Deci nu conteaza. Nici VT nu stia de el. Si nu e dat numarul lui Tarus pt contact, ci numarul celor ce gestioneaza lacul, deci Tarus doar a publicat anuntul, nu cred ca are treaba cu organizarea lui.dragos74 scrie:Am citit ieri in Pescar Modern despre o prima mansa in cupa Romaniei la rapitori parca. Cica are loc pe 2 aprilie la Gostilele parca si de pe mal :wink:
Taxa e parca 600.000lei.
Voi ce stiti de asta :?:
A-ti auzit ceva :?: :!:
Parca suna interesant nu :?:
Salut, eu sunt unul dintre "baietzii de la ALP" si am promovat acumularea Gostilele inca de acum doi ani, can am scris primul articol despre Gostilele. De atunci si pana in prezent, patronii mi-au perceput aceeasi taxa ca pt. toata lumea, cu doua exceptii: o data nu mi-au retinut barca, desi facusem rezervare, si am pescuit de pe mal, iar patronul mi-a returnat banii, iar o data am pescuit imediat dupa dezghet, de pe mal, pe un vant teribil, iar patronul ne-a lasat sa pescuim deoarece oricum n-aveam sanse sa prindem ceva. Asta se intampla anul trecut, cand taxa era 300k, deci mult mai omeneasca decat in prezent.cosmin81 scrie:deh, Ovidiu, ai si tu dreptate, ce sa zic! Si eu am dat mai mult in partea dinspre Darvari si acolo si stiu cele mai multe locuri! Cat despre taxa, o sa mai dea moka dealde tzarush si dealde baietzii de la ALP, asa de "reclama"(???!!!) shi cand vor muschii lor, sa ne faca noua zile amare cand vedem pozele din articolele de pe o balta care stim ca exista in Romania da' nu ne putem permite sa pescuim cand vrem si cat vrem; traim in tzara in care doar bashtanii shi shmekerii de cartier si baroni locali isi pot permite sa mai pescuiasca pe o balta cu peste! Le uram pe aceasta cale multa bafta si mult succes![]()