FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Iun 2011, 12:45

Ce sa comenteze Vali sau chiar Nea Fane pentru ca s-au batut aia doi?
Ce treaba are federatia cu asta? Cel mult AJPS Arad. Asta e can can ieftin...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Iun 2011, 13:04

semlecangheorghe scrie:Domnu Stratonov, cum comentati stirea aparauta la 'RADIO SANT"??Si nu mi-ati zis ,cit e permisu.....sau a-ti zis si n-am fost io pa faza???
Bufonule , ce sa comentez eu despre stirea asta?
Ce astepti de la mine? Sa zic sau sa fac ce?Ce treaba are Federatia , eu sau Fane cu ceea ce sa intimplat la Arad?

Daca asa sau petrecut lucrurile e regretabil, dar sunt oameni maturi si se vor intelege sau judeca intre ei....atit si nimic mai mult.

Cit priveste permisul ..du-te frate la cei cei vind permise si afla cu cit vind ei, nu la mine ...eu nu vind permise , eu mi-am cumparat permis dela Asoc. Lucioperca Bistrita cu 50 roni cu ANPA cu tot ...e OK?

Iar ca voi cei 3 "crai de Arad" tot micati kkt cu plonicul se stie de mult si se vede cu ochiul liber .... :lol: :lol: :lol: in afara de caterinca ieftina si can-canu-ri nu produceti nimic bun ....parerea mea. :wink:

Da-ti inainte cu tupeu... :wink: oricum ramine vorba aia :" ciinii latra ,caravana trece". :wink:

Ura si la gara. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Iun 2011, 13:14

Mai Vali io am o simpatie deosebita pt tine, dar nu vad ce e rau in a face caterinca?!...faza a fost haiaoasa, popescu e simpatic foc, federatia e de coma, de ce nu as putea sa ma amuz?!...sau e interzis?!
:roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Iun 2011, 13:18

Can can ieftin???Nu mai spune-ti...Deci cind d-l Stratonov zice "radiosant",adica birfa auzita pe la colturi,cind in realitate este stire preluata din presa locala....Cum ramine pin la urma ,la nivel de birfa,cum sugereaza ilustrul vice,sau stire reala...???Cine maninca kkt,in cazul asta???

Si cu atitudinea fata de vinderea de permise cum sta treaba??Ca mai un pic si la anu,o sa dea si federatia permise,paraca vad,si aia de infierau practica asta cu un an in urma ,acu o sa le dea ei insisi...

Nu te fa ca nu intelegi, ca pe mine fix aia ma intereseaza de unde ai matale permisul..Ii vorba de atitudine..si de coloana vertebrala....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Iun 2011, 13:42

vali stratonov scrie: ......
Iar ca voi cei 3 "crai de Arad" tot micati kkt cu plonicul se stie de mult si se vede cu ochiul liber .... :lol: :lol: :lol: in afara de caterinca ieftina si can-canu-ri nu produceti nimic bun ....parerea mea. :wink:

Da-ti inainte cu tupeu... :wink: oricum ramine vorba aia :" ciinii latra ,caravana trece". :wink:

Ura si la gara. :lol: :lol:
Bai federale, kaka mananca aia care incearca sa ne minta ca daca ne bagam in federatie nu mai platim pentru concursuri. MINCIUNA, vom plati in continuare tot ca si pana acum (direct sau prin intermediul clubului din care afcem parte) si, in plus, vom plati la Federatie (prin intermediul cluburilor) cotizatii. Banii de la stat nu vor ajunge in veci la cluburi, fapt ce v-a fost demonstrat si care ulterior a devenit evident, odata cu adoptarea Statutului Federatiei. L-ai citit sa vezi cum ne-ai mintit ?

Kaka mananca aia care incearca sa ne prosteasca cum ca doar inscrisi in Federatie mai putem pescui in concursuri in Romania. Iarasi MINCIUNA. Pana si patronu-to Popescu a inceput sa inteleaga si sa sesizeze unele nuante ale Legii sportului, pe care nu le-a priceput pana nu i le-am subliniat. Ca de exemplu diferenta dintre competitiile oficiale, adica ale Federatiei pe care o pastoreste si restul.

Kaka mananca aia care dau in judecata LRS si APCR pentru desfiintare, ca va fura obiectul de activitate, adica banii de la gura. In loc sa incercati sa atrageti cluburile de parte Federatiei, sa le demonstrati ca infiintarea acesteia este un progres, voi ii intaratai si mai rau.
Mai faceti si arogante de genul "batutului la usa cu clopu-n mana" si "vin sa va fac poze cand veti bate la usa federatiei".....

Kaka mananca aia care au infiintat o federatie dar nu au reusit sa organizeze niciun concurs de pescuit pana acum !

Si ar mai fi destule de zis dar n-am vreme acuma sa ti le reamintesc pe toate. Deci las-o jos ca macane, federale !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Iun 2011, 13:52

...Da ,sau cum era aia cu taxa de inscriere de nus cite mii de euro,platiti de cluburile care au ratat"intrarea" ,cind era "free",idee vehiculata de tacanitulcareiapastile???Alta abureala federala ,doar ,doar pune botul careva ... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Iun 2011, 14:11

Adelin scrie:Mai Vali io am o simpatie deosebita pt tine, dar nu vad ce e rau in a face caterinca?!...faza a fost haiaoasa, popescu e simpatic foc, federatia e de coma, de ce nu as putea sa ma amuz?!...sau e interzis?!
:roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mama , da cum v-au sunat telefoanele de repede de ati postat unul dupa altul ca la comanda.Felicitari baieti , asta inseamna sa fiti o echipa.

Felicitari.

Adeline nu-i interzis nimica mai ales tie ,care imi esti la fel de simpatic :wink: , dar deja unii (se stiu ei care) numai pot de grija unuia sau a altuia , ba permise, ba bataie intre nu stiu cine , ba de ce nu sunt concursuri la fedratie , etc ....si ei stau cu mina pe carici si baga de vina....e simplu tare sa faci pe desteptul , mai greu e sa incerci macar faci cite ceva pt. fenomenul asta.

@miuta

"Kaka mananca aia care au infiintat o federatie dar nu au reusit sa organizeze niciun concurs de pescuit pana acum !

Si ar mai fi destule de zis dar n-am vreme acuma sa ti le reamintesc pe toate. Deci las-o jos ca macane, federale !"
.........................................................................................................
Macani tu desteptul clasei , Federatia nu are cum sa organizeze concursuri atita timp cit nu detine CIS ...stia-i asta ???

Daca nu stiai asta ti-o zic eu, care nu sunt nici avocat nici nu lucrez la MTS.....

Despre plata taxei de concurs vorbeam eu nu despre taxele de aderare, anuale sau de care or mai fi de la cluburi....te faci ca nu ai priceput , dar ai priceput destul de bine ca doar te dai avocat si stii la fel de bine ca in aproape orice organizatie sunt adunate anumite taxe care se folosesc la desfasurarea activitatilor.... :oops:, dar bagi din top "sopirle "poate , poate pune lumea botul si injura Federatia....

P.S. Bufonule daca tu stii precis ce se va intimpla de la anu, inseamna ca esti un mic Nostradamus :lol: :lol: :lol: , daca are sa vinda si "Federatia(desi mie greu sa cred) " permise sau nu vom trai si vom vedea ....daca legea de atunci va permite asta inseamna ca e ok , NU?Cam ca si azi vinde permise cine este eligibil sa o faca, comform legii in vigoare..

Iar de unde am eu permisul ti-am postat mai sus , poti sa te interesezi daca vrei ...am incalcat vre-o lege ceva sau trebuia sa nu imi iau permis, ca nu vrei TU?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Iun 2011, 14:34

[quote="razvan m."]Daca presedintele Federatiei a intrat in silentio stampa deoarece colegii i-au luat cuvantul :lol: , atunci sa vedem ce spun ziarele despre incidentul dintre oficialul federatiei si inspectorul ANPA, ca lucrurile sa nu ramana in coada de peste.

Un inspector venit în control la AJPS a fost bătut măr de preşedintele Dorel Hărşan

O plângere penală pe numele pre­șe­dintelui Asociației Județene a Pescarilor Sportivi din Arad a fost înregistrată la începutul săptămânii la Inspectoratul Județean de Poliție.

Cel care îl acuză pe Dorel Hărșan că i-ar fi aplicat o corecție fizică la sfârșitul săptămânii trecute este Dumitru Micoroi, inspector în cadrul Asociației Naționale pentru Pescuit și Acvacultură.
Scena încăierării dintre cei doi s-a consumat vinerea trecută, când inspectorul Dumitru Micoroi s-a prezentat la un control cerându-i președintelui Asociației Pescarilor Sportivi să prezinte documente în baza Ordinului numărul 15 al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin care condițiile de practicare a pescuitului recreativ-sportiv sunt reglementate. Nu numai că angajatul Asociației Naționale pentru Pescuit și Acvacultură nu a văzut niciun act din cele solicitate, dar s-a ales şi bătut-măr de preşedintele AJPS, pe motiv că a abuzat de funcţie, a invocat un ordin suspendat şi s-a prezentat în control la locul nepotrivit, adică la domiciliul lui Dorel Hărşan. Jandarmii şi poliţiştii sosiţi, vineri, la locul incidentului au aplanat conflictul presărat, de ambii pro­- tagonişti, cu pumni şi îmbrânceli din abundenţă iar preşedintele AJPS s-a ales şi cu o amendă în valoare de 200 de lei din partea Poliţiei, pentru tulburarea liniştii publice.
Preşedintele AJPS îl acuză pe inspector de abuz în funcţie
Bătut „ca la carteâ€

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Iun 2011, 14:40

vali stratonov scrie: Eu cred ca infiintarea federatiei de pescuit este un pas important si obligatoriu pt. pescuitul de competitie indiferet despre care ramura sportiva este vorba.

Ceea ce nu inteleg este faptul ca "unii" care se tin mari pescari de competitie incearca sa minimalizeze importanta infiintarii federatiei si incearca sa o discrediteze inca de la infiintare indeminind probabil chiar la neafilierea cluburilor constituite deja .

Total gresit.

Motivele pot fi multe , poate ca unii se tem ca isi vor pierde functiile ,altii influentele ,altii pt. ca au razboaie personale cu Popescu de pe net , chiar nu mai conteaza ,ceea ce ar trebui sa conteze ar fi stringerea tuturor doritorilor de competitii sub aceasi umbrela cea a Federatiei.....

Personal ma intereseaza prea putin faptul ca a infiintat Popescu sau Ionescu Federatia de pescuit pot trai linistit cu asta ,in primul rind ma intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez.. :roll:

Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.

Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere. :?:
Asa suna minciuna electorala in forma sa initiala. O data infiintata Federatia, ca sportiv nu vei mai avea grija taxei de participare la competitii, chltuieli de deplasare. Etapele nu se vor mai organiza de catre cluburi, nu vor mai avea nevoie de sponsori.

Ai scapat astazi de aceste griji ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Iun 2011, 14:51

Deci daca nu e interzis sa ma amuz atunci pot sa o fac in continuare!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns