Filmul CNS 2012 - Etapa 1 Periprava
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Filmul CNS 2012 - Etapa 1 Periprava
frumos,
felicitari pt realizare si prezentare
felicitari pt realizare si prezentare
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- junior
Felicitari Gyorg!
Frumoasa prezentarea sportivilor. Foarte bine prezentat concursul, grupele, cum se puncteaza, etc. Multi din cei care trag cu ochiul la concursuri cred nu stiau toate astea.
Acum nu ne mai fierbe si pune si mansa a doua.
Frumoasa prezentarea sportivilor. Foarte bine prezentat concursul, grupele, cum se puncteaza, etc. Multi din cei care trag cu ochiul la concursuri cred nu stiau toate astea.
Acum nu ne mai fierbe si pune si mansa a doua.
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.
mansa a doua nu este gata! daca am primit un refuz, nu ne-am mai agitat sa o finalizam. Urmeaza, dar din pacate cel care face montajul - Mihnea - are foarte multa treaba in perioada acesta!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
...faina treaba , felicitari realizatorilor !
...asteptam mansa a-2-a .
...asteptam mansa a-2-a .
Pai tot pe acolo se invarte treaba , zau
Nu am dedus nustiu ce emotie , nu am vazut nustiu ce aventura , nici pasiunea nu se gaseste , nici distractiv .
Ar trebui 2 camere , pe apa , in timp ce concurentu pescuieste , cu el in barca, daca se poate pe cel mai hatru dintre toti si pe unu dintre cei mai buni , sa arete emotia concursului cumva , sa vorbeasca asa singur cum face si cum drege acolo , pe moment, cum traieste el concursu, cu injuraturi cand rateaza (cenzurate evident, dar sa se inteleaga ca o scos una), cu bucurie cand prinde , sa povesteasca ce face si de ce acolo pe moment, nu dupa , cum ii vede pe ceilalti , ce masuri ia in functie de restu , si din astea .
Nu am putut sa o vad in intregime ,pur si simplu, pentru ca ii exact aia ce ziceam si inainte , interviu cum o fost si la ce au prins , nesarat si fara gust , nu reuseste sa transmita emotia concursului , inclusiv vocea prezentatorului extrem de corecta , cu un ton gris .
Daca ar fi sa trecem in lumea fotbalului , pai prezentati vreo 2-3 faze scurte cu vocea aia neutra , si dupa meci intrebati cativa jucatori cum au facut ! Pe toti draci , io vreu sa vad meciul
! De ce credeti ca pun camerele pe antrenor sau pe presedintele de club cand marcheaza , sau rateaza jucatoru din teren
, Daca ala care prezinta emisunea , cu vocea aia intr-un singur ton ar comenta un meci de fotbal , jumate din suporteri ar schimba canalu , restu ar adormi cu berea-n mana
In fine ,nu va suparati , probabil am io asa niste pasarele

Nu am dedus nustiu ce emotie , nu am vazut nustiu ce aventura , nici pasiunea nu se gaseste , nici distractiv .
Ar trebui 2 camere , pe apa , in timp ce concurentu pescuieste , cu el in barca, daca se poate pe cel mai hatru dintre toti si pe unu dintre cei mai buni , sa arete emotia concursului cumva , sa vorbeasca asa singur cum face si cum drege acolo , pe moment, cum traieste el concursu, cu injuraturi cand rateaza (cenzurate evident, dar sa se inteleaga ca o scos una), cu bucurie cand prinde , sa povesteasca ce face si de ce acolo pe moment, nu dupa , cum ii vede pe ceilalti , ce masuri ia in functie de restu , si din astea .
Nu am putut sa o vad in intregime ,pur si simplu, pentru ca ii exact aia ce ziceam si inainte , interviu cum o fost si la ce au prins , nesarat si fara gust , nu reuseste sa transmita emotia concursului , inclusiv vocea prezentatorului extrem de corecta , cu un ton gris .
Daca ar fi sa trecem in lumea fotbalului , pai prezentati vreo 2-3 faze scurte cu vocea aia neutra , si dupa meci intrebati cativa jucatori cum au facut ! Pe toti draci , io vreu sa vad meciul

In fine ,nu va suparati , probabil am io asa niste pasarele

SF, primul minut al filmului e fix ce zici tu, si e bine realizat. Probabil ca tu vrei mai mult...si poate ca nu zici rau.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Daca reusesc sa trasmita ce simt ei si cum traiesc concursu , probabil treaba se poate schimba , daca nu , o sa se uite cunoscutii ca sa-si vada prietenul pe sticla , familia si daca ii un om bun , vecinii de pe scara .
Nu se uita nimeni la un film plictisitor , si asta tine in primu rand de regizor .
Nu se uita nimeni la un film plictisitor , si asta tine in primu rand de regizor .
Minunat film. Doamne, cat mi-aş dori să ajung şi eu ca oamenii aceia !
Mulţumesc, domnule Gyorg !
Mulţumesc, domnule Gyorg !
- semlecangheorghe
- veteran
Brae SF,tu trebuia sa te faci regizor..In fine ,nu va suparati , probabil am io asa niste pasarele
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Excelenta filmare montajul de exceptie per ansamblu un film bun realizat pro.Pacat ca nu este renumerat pe masura munci depuse, uni inteleg cam ca volum de munca se ascunde in spatele a 30minute de material final.Stima