Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Feb 2012, 09:39

vali stratonov scrie:
semlecangheorghe scrie:Domnu' Popescu,Mihuta are prostu' obicei ca stie ce vorbeste..
Gigi aici cred ca te inseli amarnic.... :lol: :lol: :lol:
Nu in ceea ce priveste speta ci in cel priveste pe miuta. :wink:
Nu cred ca am vorbit mai multe aiureli decat tine, musiu Selectioner.
Cum ramane cu finantarea fanteziilor voastre de catre stat, cum ramane cu pescarii care nu vor mai avea griji materiale pentru a participa in competitiile federatie, cum ramane cu organizarea etapelor de catre federatie, cand in regulamentul de organizare se vorbeste tot timpul despre clubul organizator... ??? Si altele, si altele.

Ne-ai demonstrat de prea multe ori ca vorbesti dupa ureche, ca sa vii acuma sa il judeci tu pe altul.

Si daca tot e vremea amintirilor, imi aduc si eu aminte de o discutie pe care am purtat-o cu tine pe malul Belisului, pe vremea cand erai inca presedinte la Liga, in care mi-l laudai pe Popescu.
Abia apoi am inteles ca tu erai manipulat de marele strateg inca de pe vremea aceea.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 10 Feb 2012, 10:47

Zi de doliu pentru popescu si pentru srl-ul lui :twisted: , astazi ANS-ul i-a retras si avizul asa ca escrocule , dute si vezi-ti de balastiera ta caci in curand o pierzi si pe ea !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Feb 2012, 10:57

Poti da mai multe amanunte ? S-a pronuntat deja instanta in dosarul de pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, adica acesta http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4 ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 10 Feb 2012, 11:26

Cristi Y scrie:Zi de doliu pentru popescu si pentru srl-ul lui :twisted: , astazi ANS-ul i-a retras si avizul asa ca escrocule , dute si vezi-ti de balastiera ta caci in curand o pierzi si pe ea !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai inteleg ca balastiera e ca si pierduta:
http://primarianoslac.ro/hotarari-adopt ... n-30062011
Sti ceva despre procesul de astazi? Care-i faza cu retragerea avizului?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Feb 2012, 12:04

razvan m. scrie:Poti da mai multe amanunte ? S-a pronuntat deja instanta in dosarul de pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, adica acesta http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4 ?
Direct de la sursa. S-a amanat pe 24 februarie, la cererea reclamantei. Nu mai trageti sperante desarte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pregatiti cererile de afiliere. Altfel pescuiti cu bass assassin. Atentie, daca il prindeti sa-l eliberati pentru a nu incalca Conventia privind drepturile anumalelor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 10 Feb 2012, 12:10

apsalba scrie:
razvan m. scrie:Poti da mai multe amanunte ? S-a pronuntat deja instanta in dosarul de pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, adica acesta http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4 ?
Direct de la sursa. S-a amanat pe 24 februarie, la cererea reclamantei. Nu mai trageti sperante desarte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pregatiti cererile de afiliere. Altfel pescuiti cu bass assassin. Atentie, daca il prindeti sa-l eliberati pentru a nu incalca Conventia privind drepturile anumalelor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu alte cuvinte amanarea judecarii cauzei inseamna victorie pentru tine, din punctul tau de vedere. Nu prea vad insa care iti sunt argumentele in acest sens.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 10 Feb 2012, 12:23

Cristi Y scrie:Zi de doliu pentru popescu si pentru srl-ul lui :twisted: , astazi ANS-ul i-a retras si avizul asa ca escrocule , dute si vezi-ti de balastiera ta caci in curand o pierzi si pe ea !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se pare ca este vorba de o DECIZIE ADMINISTRATIVA a ANST, in consonanta cu pozitia exprimata in scris, sub semnatura dnei. Doina Ofelia Melinte, presedinta institutiei (a aparut in facsimil si pe acest forum).

Din cate am auzit, a fost destituita si persoana care a fortat acordarea avizului prealabil, fiind sesizat si DNA-ul, avand in vedere o anumita suspiciune de coruptie.
Se anunta momente interesante !

S-ar putea ca dosarul la care faceti vorbire sa ramana fara obiect !

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 10 Feb 2012, 12:27

cezar.ch scrie:Se pare ca este vorba de o DECIZIE ADMINISTRATIVA a ANST, in consonanta cu pozitia exprimata in scris, sub semnatura dnei. Doina Ofelia Melinte, presedinta institutiei (a aparut in facsimil si pe acest forum).

Din cate am auzit, a fost destituita si persoana care a fortat acordarea avizului prealabil, fiind sesizat si DNA-ul, avand in vedere o anumita suspiciune de coruptie.
Se anunta momente interesante !

S-ar putea ca dosarul la care faceti vorbire sa ramana fara obiect !
Auch, that hurt!!! :lol: :lol: :lol:
Intradevar, se anunta momente interesante :evil:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 10 Feb 2012, 12:43

Escroaco , mai ai putin si te duci la puscarie , acolo o sa ajungi exact ceea ce iti doresti :lol:

Vino sa-ti dam CIS-ul prin gura , mai repede sa nu se raceasca :lol: :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Feb 2012, 13:12

Bass Assassin scrie:Escroaco , mai ai putin si te duci la puscarie , acolo o sa ajungi exact ceea ce iti doresti :lol:
:lol: :lol: :lol:
Acolo nu cred ca se va mai putea ocupa de pescuit intrucat va fi cooptat rapid in echipa de ... "modeling" , datorita fizicului sau fin si unduios :lol:...
Un lucru insa este totusi imbucurator, in onorabila institutie, va avea parte din plin de CIS-ul pe care si-l doreste cu atata ardoare, numai ca acolo se pronunta ...KISS ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns