Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Fiecare cu ce-l doare....mie m-i se parea mai interesant un interviu intre Tine si Gerulasemlecangheorghe scrie:Corect, obiectivitatea ar trebui sa fie un scop al oricarui jurnalist..Este bine sa vedem toate punctele de vedere..Cu toate ca de Popescu si viziunea sa eu unul sint satul..Interesant ar fi un interviu cu cei doi prezenti,si fiecare sa-si expuna punctul de vedere..

- modigliani
- veteran
Hai sa-ti spun eu ce fenomen alimentati voi ( similitudinea cu Boc nu e cea mai potrivita ):victor fishing scrie:Daca voua nu va place de Boc asta nu inseamna ca nu e prezent pe sticla, sau ca cineva il popularizeaza.
Asa cum Pro TV ( si altele ) au adus pe "sticla" tot soiul de "ciori" , manelisti , seriale grotesti cu si despre interlopi cocosati de aur , etc , ..... lucru care-a dus ...... odata cu audienta la perceperea de catre popor .... ca a fi manelist sau interlop este un lucru la care sa aspiri mandru in defavoarea culturii sau altor valori firesti , curate , ..... asa si cu asta , cu Fane . Televiziunile sunt principalii vinovati pentru transformarea tarii asteia in Rommania ........
Mai apoi va compromiteti postul . Voi uitati ca "targetul" vostru este pescarul , nu functionarul din minister care nu stie si nici nu vrea sa inteleaga "cu ce se mananca" ce spune Fane . Ori ...... chiar nu vedeti ce are pescarul de spus ? Sunt forumurile pline de reactiile acestora : revolta , sictir ..........
Voi exact aia faceti . Ii popularizati ineptiile . E foarte adevarat ca-i mult mai stapan pe sine in fata camerei decat reporterul . Vorbeste absolut fluid , coerent si duce cu istetime discutia exact unde are nevoie . N-a spus nimeni ca-i prost . ..... Dar oricum ar fi exprimate si etalate tot ineptii se numesc .
Treaba voastra . Zic si eu ......
- semlecangheorghe
- veteran
ticairlandezu scrie:Fiecare cu ce-l doare....mie m-i se parea mai interesant un interviu intre Tine si Gerulasemlecangheorghe scrie:Corect, obiectivitatea ar trebui sa fie un scop al oricarui jurnalist..Este bine sa vedem toate punctele de vedere..Cu toate ca de Popescu si viziunea sa eu unul sint satul..Interesant ar fi un interviu cu cei doi prezenti,si fiecare sa-si expuna punctul de vedere..![]()

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Bine ca ne indrumati la schimbarea canalului. Eu am spus ca e firesc sa-i adresati si alt gen de intrebari. Din cate se observa in material intrebarile sunt facute "plocon". Cine zice ca o sa se intample acelasi lucru cu Dl. Selaru sau Bentu ci ca ar trebui sa concepeti materialul ala in asa maniera incat sa obtinem noi, marea masa a pescarilor mesajele ce ne intereseaza. Nu pentru noi il faceti? Nu prin prizma intereselor noastre PV-TV-ul isi creaza ratingul?victor fishing scrie:Daca voua nu va place de Boc asta nu inseamna ca nu e prezent pe sticla, sau ca cineva il popularizeaza. Exista intotdeauna obtiunea de a nu vizualiza materialul. Putin mai multa grija la exprimare nu ar strica. Pvtv nu popularizeaza pe nimeni si nici nu face interviuri pentru "audienta" mai ales pe online. In articolul care precede inregistrarea video se mentioneaza foarte clar cine vor fi intervievatii si care e scopul acestor interviuri. E normal sa "luati" doar ce va convine voua, dar putina obiectivitate pentru un canal media care a inceput acest demers din propria initiativa a unor realizatori pentru informarea noastra a tuturor...la fel, nu strica. Ce facem, saptamana viitoare cand vom aveam interviu la Agvps ..bineinteles il vom tine in brate pe Selaru ?...
Weekend placut
La o adica aveti dreptate. Scandalul vinde mai bine. Baterie la telecomanda sa fie.
- cristi.albu
- senior
Niciuna. L-as felicita pentru eforturile pe care le face sa avem un nivel competitional cat de cat normal, asemanator cu performantele tarilor civilizate si-n conditiile date de vidurile legislative din domeniu, din cauza unor personaje precum Fane de care trebuie sa tina departe orice tine de pescuit ca-l transforma in ciolan si de alti voitori de bine care nu stiu decat sa muste parsiveste de picior nemaistiind sau intelegand ce presupune AGVPS-ul in ecuatia pescuitului din zilele noastre.cristi.albu scrie:Daca maine v-ati afla fata in fata cu Selaru, ce intrebare i-ati pune?
Pardon! Ma gandeam la Domnu` Bentu.
Lui Selaru i-as cere sa-si justifice activitatea de cand e la carma agentiei si pana acum si m-ar interesa cu predilectie cat mai tine legate vanatoarea si pescuitul? De-asta avem aceste dispute si tot de-asta avem si tot felul de personaje care bazaie pe langa pescuit ca si pe langa prajitura, cotez, agatau etc.
Lui Selaru i-as cere sa-si justifice activitatea de cand e la carma agentiei si pana acum si m-ar interesa cu predilectie cat mai tine legate vanatoarea si pescuitul? De-asta avem aceste dispute si tot de-asta avem si tot felul de personaje care bazaie pe langa pescuit ca si pe langa prajitura, cotez, agatau etc.
Cati ani are si cand are de gand sa iasa la pensie?!cristi.albu scrie:Daca maine v-ati afla fata in fata cu Selaru, ce intrebare i-ati pune?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB