Pai in conditiile astea mie, care tot votez cu amaratii aia de liberali de vreo 15 ani incoace degeaba, imi vine sa imi rup buletinul in doua si sa fug dreacului din tara asta !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Te rog sa ma crezi ca l-au dat afara de la liberali, de mincinos si "prostanac" ce era, chiar am prieteni liberali la Alba Iulia si stiu exact.razvan m. scrie:Si cad te gandesti ca Popescu, asta ce viseaza la monopol asupra pescuituluiu, se tine a fi mare liberal ! Ce camelon, domne !
Pai in conditiile astea mie, care tot votez cu amaratii aia de liberali de vreo 15 ani incoace degeaba, imi vine sa imi rup buletinul in doua si sa fug dreacului din tara asta !
Tocmai am verificat, cu sprijinul colegilor de la grupul parlamentar PNL, evidenta informatizata a membrilor acestui partid. Mangafaua nu figureaza nici la Alba, nici in alta parte.razvan m. scrie:Si cad te gandesti ca Popescu, asta ce viseaza la monopol asupra pescuituluiu, se tine a fi mare liberal ! Ce camelon, domne !
Cred ca se impune un sondaj, la scara nationala !cezar.ch scrie:Tocmai am verificat, cu sprijinul colegilor de la grupul parlamentar PNL, evidenta informatizata a membrilor acestui partid. Mangafaua nu figureaza nici la Alba, nici in alta parte.razvan m. scrie:Si cad te gandesti ca Popescu, asta ce viseaza la monopol asupra pescuituluiu, se tine a fi mare liberal ! Ce camelon, domne !
Ori este membru "in clandestinitate", ori, mai sunt doua variante :
a) minte
b) mananca kkt
Voi ce credeti, intre a) si b) ?
asta e o intrebare dintr-aia cu 2 raspunsuri ...cezar.ch scrie:cezar.ch scrie:Tocmai am verificat, cu sprijinul colegilor de la grupul parlamentar PNL, evidenta informatizata a membrilor acestui partid. Mangafaua nu figureaza nici la Alba, nici in alta parte.razvan m. scrie:Si cad te gandesti ca Popescu, asta ce viseaza la monopol asupra pescuituluiu, se tine a fi mare liberal ! Ce camelon, domne !
Ori este membru "in clandestinitate", ori, mai sunt doua variante :
a) minte
b) mananca kkt
io cred ca e "c" (a si b e inclusicezar.ch scrie:Tocmai am verificat, cu sprijinul colegilor de la grupul parlamentar PNL, evidenta informatizata a membrilor acestui partid. Mangafaua nu figureaza nici la Alba, nici in alta parte.razvan m. scrie:Si cad te gandesti ca Popescu, asta ce viseaza la monopol asupra pescuituluiu, se tine a fi mare liberal ! Ce camelon, domne !
Ori este membru "in clandestinitate", ori mai sunt doua variante :
a) minte
b) mananca kkt