Etapa master Bicaz
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Etapa master Bicaz
Poate sunt eu putin paranoic dar de ce nu avem si noi rezultatele putin mai repede sau de ce nu: in timp real ???
pescar particular
-
- veteran
Poate sunt probleme cu tehnica la Bicaz ...sau doamne da sa fie din cauza multiplelor capuri.viorel. scrie:Poate sunt eu putin paranoic dar de ce nu avem si noi rezultatele putin mai repede sau de ce nu: in timp real ???

Vin si rezultatele fi linistit ....sper sa se fi prins peste mult , desi nu prea sunt semne la cum arata lacul acum 3 saptamini.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Cu mare intaziere
http://lrs.ro/clasamente/2013/2013-Etap ... ASTER.html
http://lrs.ro/clasamente/2013/2013-Etap ... ASTER.html
pescar particular
Cu scuzele de rigoare dar la noi pe blog nu mai punem rezultate in timp real pt ca se lasa cu sanctiuni....prima data rezultatele tre' sa apara pe site-ul Ligii....asa s-a hotarat. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Mi se pare o mare greseala sa nu se poata comunica datele in timp real. sanctiuni pentru ce ???
Eu nu inteleg rostul discutiilor avute aici si pe forumul Lrs legate de promovarea concursurilor lrs si atragerea de noi competitori si sponsori
Toata lumea venea cu tot felul de idei si pareri si acum nu sunt in stare sa publice niste rezultate la 1 zi dupa concurs
Toata lumea venea cu tot felul de idei si pareri si acum nu sunt in stare sa publice niste rezultate la 1 zi dupa concurs
pescar particular
Pt viteza de reactie...nucus scrie: sanctiuni pentru ce ???

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Viorel ..verifica si tu forumul lrs .....viorel. scrie:Si totusi ne poate da cineva clasamentul?
Sau e secret?
Nu era mai corect sa postezi acolo si sa intrebi de clasament ?
Intradevar a fost o etapa saraca in capturi ...aproximativ 900 de bibani ...
www.pentrupescuit.ro