discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MatrixVR5
- veteran

-
Asteptam minunea in 2013 dizolvarea F.R.P.S !
Reorganizarea L.R.S. !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
Mister Fisherman
- veteran

Din magistrala gandire mitomana a cooperativei decedate
cooperativa scrie:
Tin să vă fac câteva precizări, întrucât constat că aveți câteva lacune. În primul rând, vă precizez că pescuitul sportiv este recunoscut de statul român ca sport din anul 2002. Începând cu anul 2005 a devenit posibilă înfiintarea federației sportive pe această ramură sportivă.
FRPS a înregistrat la OSIM dreptul de organizare al tuturor competitiilor sportive oficiale de pescuit sportiv (crap, staționar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin și casting, atât cele naționale cât și cele internaționale ce se desfăsoară în Romania, drept conferit de prevederile exprese ale Legii nr. 69/2000 cât și a propriului statut.
Federația s-a inregistrat la ANPA, conform prevederilor art. 25(1) din OUG 23/2008. Cluburile se pot inscrie si pot solicita permise pentru membri lor. Ba mai mult, printr-o hotărâre a Curții de apel Alba, doar structurile autorizate de ANS corespund prevederilor exprese ale OUG 23/2008 care face trimitere la asociatii de pescari sportivi, fară vânători sau alte cele. Cred că prin această decizie s-a curățat pescuitul sportiv de vânzătorii de permise.
In data de 15 februarie 2011 au inceput lucrarile si pista de stationar speram sa fie gata până în luna noiembrie anul curent. In paralel lucram la construirea celor 15 casute pentru camparea loturilor, urmând ca anul viitor să finantăm pensiunea cu 30 de locuri de cazare si sala de mese pentru 100 de persoane.
Termenul final de executie este de cinci ani, dar în ritmul actual sper ca în 3 ani sa fie finalizate.

Muhahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
semlecangheorghe
- veteran

Aha,aici e vorba de casutele alea la care cica se turna fundatia acu' un an...si mai bine..
In ritmul sugerat de domnu'Popescu,ar trebui sa fie gata demult,mai ales'pista de stationar'..tare as vrea sa vad ceva imagini cu sportivul de rind federal,antrenindu-se..
Sala de mese pentru 100 de persoane...mda...pe cind astia din L.R.S. maninca mincare la pachet..Huzur de-a dreptul in federatia asta..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Adelin
- Moderator

Mi-a fost sparta parola si altcineva a postat de pe contul meu, deci am sters postarea cu pricina. Scuze am sa fac sapaturi sa vad cine face magarii...pt ca asta e o gluma de neam prost, indiferent daca a fost prieten sau amic.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
anem
- veteran

Adelin scrie:Mi-a fost sparta parola si altcineva a postat de pe contul meu, deci am sters postarea cu pricina. Scuze am sa fac sapaturi sa vad cine face magarii...pt ca asta e o gluma de neam prost, indiferent daca a fost prieten sau amic.

schimb-o cat mai rapid cu putinta pentru ca fost facuta publica o lista cu useri cu codurile aferente de unde se putea scoate parola ... era la Discutii Generale dar vad ca a disparut topicul.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Adelin
- Moderator

Asa ceva nu am mai patit, dar imi pare o atitudine de gaozar sa spargi conturi si sa scri in numele altuia. Un la.bar, ce sa zic.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

-
semlecangheorghe
- veteran

Ca daca nu era timpul,minuiai 'undita',nu??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.