Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Posibil sa blufeze cu anunutul acela,in care zice ca a pregatit prima serie de arbitrii federali..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Stie cineva ceva nou despre Federatia de Carton ? Am incercat sa accesez saitul feleral la adresa http://frpsc.ro/ si da de cateva zile un mesaj de eroare: "Error establishing a database connection".
S-a dizolvat atat de repede ctitoria popesciana, aceea facuta ca la carte?!!!
S-a dizolvat atat de repede ctitoria popesciana, aceea facuta ca la carte?!!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
Ceva nou??
Pai ,pe linga ca nu mai are site...si Gerula sa dezis de el...Ia uite ce a zis gazetarsul..
Saracul ,el doar atit a facut ...'a oferit un teren de discuite"",ce nobil..O uitat ca numai cu citeva rinduri mai sus o scris asta..
Mah Gerula,Popescu si-a jucat sansa in justitie..Tu ai atita onoare incit sa recunosti in fata lui Mihuta ca ai vorbit timpenii??Si ca sustinut o enormitate motivat doar de dorinta de a vedea L.R.S.-ul pus la zid??
Pai ,pe linga ca nu mai are site...si Gerula sa dezis de el...Ia uite ce a zis gazetarsul..
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Aprilie 11th, 2012, 2:41 pm
Din ciclul "pentru ca rusinea trebuia sa aiba un nume i s-a spus Adelin" va prezint urmatorul mesaj:
Cam cat de vierme trebuie sa fie un individ ca sa scrie mizeriile alea, cand subsemnatul a spus de nenumarate ori, inca de prin octombrie 2011, pe vremea cand Nucu Buculei nu se facuse de ras , ca rolul meu in treaba asta este sa ofer un teren de discutie in care sa se poata auzi opiniile partilor implicate, nu gargara clonelor Adelinei, lui Patraulea samd
Saracul ,el doar atit a facut ...'a oferit un teren de discuite"",ce nobil..O uitat ca numai cu citeva rinduri mai sus o scris asta..
de Gerula pe Februarie 9th, 2012, 10:03 pm
MHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
In mod normal, daca ar avea un dram de onoare, impostorul iuda mihuta si-ar pune acum latul de gat . Mi se pare groaznic sa te dai avocat, sa explici pedant cum Popescu n-are nici o sansa in justitie cu speta asta , bla-bla etc etc, si pe urma sa iei asa o palma peste bot.
Din fericire, stim deja ca iuda mihuta nu are nici un dram de onoare, asa ca nu trebuie sa ne facem griji ca ramanem fara bufon
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album
Mah Gerula,Popescu si-a jucat sansa in justitie..Tu ai atita onoare incit sa recunosti in fata lui Mihuta ca ai vorbit timpenii??Si ca sustinut o enormitate motivat doar de dorinta de a vedea L.R.S.-ul pus la zid??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi, eu nu am nevoie de nicio scuza din parte lui Gerula. Pentru mine respectivul personaj nu mai exista de ceva vreme. M-am plictisit demult de el. 

-
- veteran
Stati linistiti , federatia de carton este intr-o trasformare profunda , omul care "vede voci " lucreaza intens la transformarea din federatie nationala in federatie internationalarazvan m. scrie:Stie cineva ceva nou despre Federatia de Carton ?

Pentru 'binele" pescuitului recreativ/sportiv , omul care "vede voci" s-a gandit ca nu este bine ca FIPS CIPS sa detina monopol in pescuit si ii trebuie concurenta serioasa .
Si singura federatie internationala care o mai poate concura este federatia internationala condusa de genialul om care"vede voci" pentru ca are vocatie de lider

Club sportiv si federatie nationala are , sigurul lucru care ii lipseste din "palmares" este o federatie internationala ...si se straduieste pentru asta

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
jhonny scrie:Eu nu cred ca a scolarizat pe cineva pt. arbitraj.
Nu cred ca a facut nici un arbitru. Daca a facut, rog un arbitru sa posteze aici "patalamaua" obtinuta si drepturi conferite.
Hai pariu?
Nici un arbitru ?????

Macar un "FEDERAL" cu tupeu sa puna o diploma s-o vedem, ca vad ca pe alte topicuri se baga in seama singur, acum dupa ce PREZIDENTUL pe care l-a sustinut s-a facut "invizibil". MARE tupeu!!!!!!!

Totosi insist cu arbitrii!!! Alo, BIROUL FEDERAL, audeeeeeee????? Pai ce atitudine este asta sa nu raspunde-ti, site distrus, tot parjolit?????

O fi el paranoic dar sinucigas nu cred ca e !Daca a "emanat" o singura diploma ,care e valabila peste tot, e in mod sigur PENAL !
pai si pe respectiva diploma cine sa semneze ca emitent autorizat ???nucus scrie:O fi el paranoic dar sinucigas nu cred ca e !Daca a "emanat" o singura diploma ,care e valabila peste tot, e in mod sigur PENAL !
prieteni nu uitati o vorba : de morti numai de bine !!!

In aceasta dimineata, in fata sediului Federatiei din Alba Iulia, str.Octvian Goga, nr.7.
Fotograful federal de serviciu, care inca mai asteapta cluburile de pescuit sa se ighesuie la coada in vederea depunerii cererii de afiliere, a surprins urmatoarea imagine:

Fotograful federal de serviciu, care inca mai asteapta cluburile de pescuit sa se ighesuie la coada in vederea depunerii cererii de afiliere, a surprins urmatoarea imagine:

Razvane , am auzit ca fosta federatie a ajuns pe la voi la Arad la Las Vegas la dezmembrari , poate o luati unul de pe acolo sa faceti un foc de tabara din ea