Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
infama cooperativa scrie:Pescuitul sportiv intră sub reglementarea legii sportului
Nu uitați că pescuitul sportiv este sport
Nu ai cum. Nu am pus pușca jos. Dimpotrivă, sunt mai vioi ca niciodată. Sunt ocupat totuși cu corespondența oficială. Nu știu de ce instituțiile îmi cer părerea cu privire la actele normative ce sunt în curs de elaborare.semlecangheorghe scrie:O sa plingem noi dupa nea Fane..
Eu cred ca de prosti, asta daca e si adevarat ce ziciNu știu de ce instituțiile îmi cer părerea cu privire la actele normative ce sunt în curs de elaborare.
Pentru rame sau pentru gunoi.?????apsalba scrie:S-au lămurit. Ministerul Mediului chiar a trimis o delagație la Orăștie ca să se convingă de ce facem. Primul lucru, ne-au felicitat!
...poze , sa vedem pozeapsalba scrie:...Ministerul Mediului chiar a trimis o delagație la Orăștie ca să se convingă de ce facem....
apsalba scrie:Nu ai cum. Nu am pus pușca jos. Dimpotrivă, sunt mai vioi ca niciodată. Sunt ocupat totuși cu corespondența oficială. Nu știu de ce instituțiile îmi cer părerea cu privire la actele normative ce sunt în curs de elaborare.semlecangheorghe scrie:O sa plingem noi dupa nea Fane..
PS Îți recomand să plângi după AGVPSR. Am aflat că LRS refuză afilierea, deci canci competiții internaționale. Așa, pentru tine, nici AGVPSR nu le va mai organiza.
...te credem pe cuvant!apsalba scrie:S-au lămurit. Ministerul Mediului chiar a trimis o delagație la Orăștie ca să se convingă de ce facem. Primul lucru, ne-au felicitat!