discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

Nea Fane, doar nu vrei sa participi la o ilegalitate ?
Nu merge pe invitatii cu dedicatie...proiectul trebuie publicat si supus dezbaterii publice, conform legii 52/2003, respectiv postat pe siteul propriu cu cel putin 30 de zile inainte. La dezbatere poate participa oricine este interesat, ca de-aia ii zice publica.
Eu nu vad proiectul postat de matale nici pe siteul Ministerului Mediului nici pe siteul ANPA, acolo este cu totul alt proiect de modificare a Om15 .
Dar e bine ca ne-ai avertizat, vom cere si noi in scris Ministerului sau ANPA proiectul si aflam cand va avea loc dezbaterea publica, avem si noi ceva observatii si propuneri de facut.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
steff
- veteran

Atat ti-a mai ramas.. sa jignesti, mai mult de atat nu poti... de, frustrarile.
-
apsalba
- veteran

lazarini scrie:apsalba scrie:
E Ok. Și ca să nu muriți proști, iată și Proiectul de ordin pentru 2013:
MINISTERUL MEDIULUI ŞI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE
ORDIN nr. ..... din …….
privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv
Poate ne explici si unde este publicat respectivul proiect de ordin. Ca pe site-ul ANPA sau a Min. Mediului nu apare.
lazarini,
proiectele de ordin se dicută cu forurile de reprezentare, se dă forma finală, după care se supun dezbaterii publice. Mai ai puținică răbdare. Te grăbești?
-
apsalba
- veteran

Tavi scrie:Nea Fane, doar nu vrei sa participi la o ilegalitate ?
Nu merge pe invitatii cu dedicatie...proiectul trebuie publicat si supus dezbaterii publice, conform legii 52/2003, respectiv postat pe siteul propriu cu cel putin 30 de zile inainte. La dezbatere poate participa oricine este interesat, ca de-aia ii zice publica.
Eu nu vad proiectul postat de matale nici pe siteul Ministerului Mediului nici pe siteul ANPA, acolo este cu totul alt proiect de modificare a Om15 .
Dar e bine ca ne-ai avertizat, vom cere si noi in scris Ministerului sau ANPA proiectul si aflam cand va avea loc dezbaterea publica, avem si noi ceva observatii si propuneri de facut.

Așa este Tavi, am dat explicația mai sus. Și că am dreptate, ce spun eu este cuprins în OUG 23/2008. Ia și citește:
art. 23
(2) În termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă, prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale se vor stabili condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit sportiv, la propunerea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură,
după consultarea cu forurile de reprezentare ale asociaţiilor de pescari sportivi legal constituite, la nivel naţional.
Acum ai înțeles?

Unde scrie de autorizarea asociatiilor de pescari sportivi?
-
apsalba
- veteran

-
Tavi
- veteran

forul de reprezentare e AGVPS

Elaborarea oricarui act normativ se supune legii 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica.
Asa ca nu mai visa ca doar matale via federatia lu peste prajit esti singurul care poate interveni.

Musca 13
-
apsalba
- veteran

-
pikeman
- veteran

-
-
Tavi
- veteran

Nea Fane, nu ma mai intereseaza interpretarile matale.
Mi-a atras atentia doar proiectul ala de ordin, in rest pui acceasi placa stricata. Succesuri la conjugarea verbelor la viitor.

Musca 13
-
apsalba
- veteran