discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

apsalba scrie:Cluburile și-au făcut fiecare competițiile proprii. Vezi Cupa Mânjești[......]
sa iti atribui realizarile altora se numeste minciuna si furt ... deci fane, du-te si canta la alte mese ca pe aici (ca peste tot de altfel

) cuvantul tau este ceva mai jos decat ZERO. esti un nul omule ... inca nu te-ai saturat de mancat r****?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
bogdanpesc
- utilizator constant

-
apsalba scrie:razvan m. scrie:Nu. LRS face de ceva vreme ceea ce si-a propus federatia sa faca .

Da, dar o face ilegal. Asta este diferența. Are LRS CIS-ul ăla pe care mi-l tot cereți voi mie?
PS Încearcă să eviți chestia aia că face competiții amicale, pentru că astea nu scot Campioni naționali.
asta e din ciclul"cine nu munceste nu greseste"
adica noi care trudim pe soare ,vant ,ploaie,nervi....suntem penali si dumnealui e bine merci cel mai corect om
rusinica,invata sa respecti munca altora si vei fi respectat
-
apsalba
- veteran

bogdanpesc,
Îmi ceri mie să respect munca pescarilor sportivi atâta timp cât nu eu am fost cel care am administrat-o? Corect era să ceri acest lucru celor care s-au împopoțonat cu ea până acum, nu mie. Să-mi ceri acest lucru după ce federația va organiza pescuitul sportiv din România, nu înainte. Dacă cauți pe
www.frpsc.ro, o să găsești și măsurile de protecție ale sportivilor, întrucât habar nu aveți ce drepturi aveți și rămâneți sclavi pe plantația lui Șelaru.
-
fishi
- veteran

apsalba scrie:bogdanpesc,
Îmi ceri mie să respect munca pescarilor sportivi atâta timp cât nu eu am fost cel care am administrat-o?
Asta e din ,,putzul gandirii''.......................
Corect era să ceri acest lucru celor care s-au împopoțonat cu ea până acum, nu mie. Să-mi ceri acest lucru după ce federația va organiza pescuitul sportiv din România
NICIODATA
, nu înainte. Dacă cauți pe
http://www.frpsc.ro, o să găsești și măsurile de protecție ale sportivilor, întrucât habar nu aveți ce drepturi aveți și rămâneți sclavi pe plantația lui Șelaru.
Se pare ca ne simtim bine asa!
-
apsalba
- veteran

Atunci vă meritați statutul de sclavi pe care vi l-a dat Mălin Mușetescu. Dar când AGVPSR va sucomba, pe unde vă veți obloși?
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie: Dar când AGVPSR va sucomba, pe unde vă veți obloși?
In nici un caz nu la federatie...si crede-ma ca suntem oameni de cuvant!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
bogdanpesc
- utilizator constant

-
apsalba scrie:bogdanpesc,
Îmi ceri mie să respect munca pescarilor sportivi atâta timp cât nu eu am fost cel care am administrat-o? Corect era să ceri acest lucru celor care s-au împopoțonat cu ea până acum, nu mie. Să-mi ceri acest lucru după ce federația va organiza pescuitul sportiv din România, nu înainte. Dacă cauți pe
http://www.frpsc.ro, o să găsești și măsurile de protecție ale sportivilor, întrucât habar nu aveți ce drepturi aveți și rămâneți sclavi pe plantația lui Șelaru.
cred ca traim in lumi paralele
personal ,respect realizarile performerilor romani din orice ramura(ca e sportiva,scolara,inventica orice)si nu sunt nici pe departe administratorul lor,numai cand stiu(sau banuiesc) cu ce eforturi si sacrificii au facut ceva performant in romania(comparativ cu alte tari),constiinta ma obliga sa le port respect si sa-mi dau jos palaria in fata lor
Dumneavoastra faceti ceva concret si incetati sa ne mai jigniti inteligenta si eforturile noastre
Deocamdata noi impingem cum putem aceasta caruta numita Pescuit de Competitie si culmea vii tu sa ne pui bete in roate
FA ceva constructiv si palpabil. DUPA vorbim
-
fishi
- veteran

apsalba scrie:Atunci vă meritați statutul de sclavi pe care vi l-a dat Mălin Mușetescu. Dar când AGVPSR va sucomba, pe unde vă veți obloși?
Nu in federatie ...si pana atunci,,dusmanul,dusmanului meu-e prietenul meu!
-
apsalba
- veteran

fishi scrie:apsalba scrie:Atunci vă meritați statutul de sclavi pe care vi l-a dat Mălin Mușetescu. Dar când AGVPSR va sucomba, pe unde vă veți obloși?
Nu in federatie ...si pana atunci,,dusmanul,dusmanului meu-e prietenul meu!
Am reținut exact mesajul trimis. Să-ți aduci și tu aminte de el la momentul potrivit.
bogdanpesc,
munca voastră de până acum seamănă cu munca unui Sisif. Mă mir că nu vă dați seama! Mă îndoiesc de anume inteligență dacă nu pricepeți acest lucru elementar.
-
bogdanpesc
- utilizator constant

-
exact ce-ti spuneam ....iar jicnesti,acum si personal