Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2012, 08:24

Cititi aici

http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... =14&t=1273

Bassasasin,are dreptate.. :(

Dom capitan ia la baioneta tot ceea ce inseamna pescuit..

Iata ce a scris,zau ca nu imi vine sa imi vars ficatii cind va atita tupeu..
Re: TROFEUL CB.BAITS ed a 2-a 2012
Poate nu ați înțeles postarea. Încercați să-l citiți cu atenție. Este cu caracter general, nu privat. Să nu zică cineva că nu a fost informat. Federația nu va mai permite oricărui neavenit să se considere organizator de competiții, fie ele și cu caracter privat. În fond aceștia nu fac decât să jecmănească pescarii amăgindu-i cu iluzia câștigării unei competiții, care de regulă are dinainte cunoscuți câștigătorii. Pe mine mă intrigă numărul mare de creduli.
Acuma domnule Popescu,chiar asa o urma de bun simt chiar nu exista in dumneavoastra???Dupa ce...ati fost urmarit penal....dupa ce ati platit premiile alea doar cu procurorul in spate,mai aveti tupeul sa vorbiti de jecmanirea pescarilor???Poi de ce,va este frica ca nu va ramine suficient de jecmanit??

Ce credibilitate mai aveti,dupa ce ati organizat fiasco-ul intitulat 'Cupa Baracuda'??Vai de tara asta,datorita unor oameni ca domnia ta am ajuns unde am ajuns....hoti cu tupeu ,imbracati la costum si cravata,care te ametesc cu vorbe,cu legi in timp ce iti vira adinc mina in buzunar..asta sinteti toti,toti politicienii acestei tari...a-ti merita sa fiti strinsi laolalta,intr-un ghetou inconjurat cu gard electrificat la 2000v,si obligati sa traiti dupa regulile pe care ni le impuneti voi ,noua..cit va mai rabda pamintul hotilor...???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2012, 08:32

Auziti brae ce minte hodinita are..

Re: TROFEUL CB.BAITS ed a 2-a 2012
Este exact ce am scris mai sus. Pescuitul sportiv este ramură sportivă recunoscută ca atare. Taxa de care vorbești, se constituie ca venit. Pentru a putea să o încasezi, trebuie să fi autorizat, întrucât toate veniturile sunt impozitate, la fel ca și premiile acordate câștigătorilor.
Balta pe care vrei să o închiriezi, trebuie să corespundă regulamentelor de competiție stabilite de federație. Și ca să înțelegi că tot ce spun o fac în folosul organizatorilor, pune răul în față. Ce faci dacă, doamne ferește, un participant face infarct pe pista de competiție și moare? Cred că știi că de vină este organizatorul. Regulamentele federației prevăd inclusiv asigurarea asistenței medicale a evenimentului.
Dacă citeai cu atenție, sigur remarcai că federația nu are nici o treabă cu organizarea unor astfel de competiții. Doar că acestea trebuie să se desfășoare cu respectarea regulamentelor federației. Atât și nimic mai mult.
PS Orice taxa presupune și un anumit venit. Dacă vrei să ai beneficii, trebuie să-ți asumi și riscurile. Și este bine ca neprevăzutul să fie înlăturat din start. Știi foarte bine (sau la fel de bine ca mine) că, de exemplu, Vlăduț Mateianu și alții trăiesc din organizarea unor astfel de manifestații, fără a plăti taxe, etc. Din informațiile mele, se pare ca ANAF-ul s-a sesizat asupra acestor aspecte. Pentru unele din ele, o să-l sesizez eu. Cu precizare clară la Cupa RIG SERVICE, Campionatul Național de crap - marcă înregistrată, ș.a. Băieții ăștia trebuie să priceapă odată că bălmăjala din pescuitul sportiv a luat sfârșit. Și nu vor pricepe decât dacă îi atingi acolo unde îi doare; la buzunar. Apropo, ai avut răbdare să socotești scorul obținut din cotizațiile la respectivele competiții? Este interesant.
Mie îmi pare rău de credulitatea pescarilor sportivi. Lotul național va fi cel desemnat de federație, fără a ține cont de socotelile lui Orhei și a altor băgători de seamă. Timpul o va dovedi.

No de acuma,mare grija cind va stringeti cu amicii la o tabla,la un sah,la o bericica,la un pescuit,musai sa platiti doctor linga voi,caci daca da coltu careva ala care a 'organizat'treaba asta,ala e de vina..Si la naiba,sa nu uitati si un echipaj de pompieri...iar daca sinteti mai mult de 5 oameni ,sa cereti si asistenta Jandarmeriei..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 12 Feb 2012, 08:40

Ce spuneti de urmatorul scenariu ? Circopitecul reuseste sa-si legalizeze fede-ratia si obliga toate cluburile care au CIS sa se inscrie in fede-ratie (de fapt legea il obliga se le primeasca fiind structuri sportive legal constituite ).In aceasta situatie vor veni 17 cluburi din LRS ,si inca 15 sau mai multe de la crap,iar el dispune de 10 cluburi constituite pe hirtie si care nu-i asigura nimic din majoritate asa ca la prima AG va lua shutul si cu o functie onorifica va pleca definitiv sa faca borsh de putina la Alba !De asta face circarul atita scandal, ca doar citeva cluburi sa se afilieze pentru a putea controla majuoritatea din AG.Sigur ca e o varianta posibila si probabila pe care circarul a luat-o in calcul...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2012, 08:57

Frate Nucus ,ai citit enormitatea timpeniilor unui astfel de individ..cica daca face unu infarct si moare de vina e organizatorul..Poi sa luam caz concret...se tine o cupa la Periprava..Normal organizatorii ,platesc si doctor,ca si pina acuma...face unu atac de cord,astm,etc...si doctorul e acolo numa bun sa constate ca a murit,pentru ca aparatura necesara sa-l tina in viata e la mama dracului la zeci,sute de km...si atunci organizatorul e de vina???Poi mergind dupa sablonul asta impus de Popescu,conform caruia trebuie sa preintimpini orice situatie neprevazuta,trebuie sa duci dupa tine ca si organizator,niste jandarmi si ...pompieri...scrie in statutul federal...

Da pe astia cine-i plateste??Ca sigur nu or sa vina pin la Siriu ori alte coclauri,asa de buna voie,trebuiesc platiti..Bani pe care ii va plati cine??Popescu si Federatia??Ma indoiesc..In cazul in care vor trebui suportati de catre cluburi,ginditi-va la cit ar trebui sa scoata un pescar din buzunar pentru concurs...Daca lucrurile vor merge pe fagasul asta..eu prevad o scadere masiva a nr-ului de concurenti ,si ma intreb oare Popescu nu-i normal??Vrea sa stringa de git ceea ce s-a facut cu greu de citiva ani incoace??

Cit priveste atitudinea lui fata de cluburi,eu am zis acest lucru inca de anul trecut inainte de prima lor A.G..Atitudinea ultimativa a lui Popescu, a fost asa cu un scop.El nu avea nevoie de o opozitie care sa-i depaseasca numeric cluburile lui de carton,si a mizat pe reactia cluburilor,fireasca dealtfel,da anu da curs solicitarii lui,solicitare care a fost doar de fatada ,pentru ca ulterior sa poata spune ceva de genul.."eu v-am chemat,voi nu ati venit'..ceea ce s-a si intimplat..Si asa cum spui,cred ca pe acelasi sablon merge si acuma..Numai ca ,daca bine imi aduc aminte,caci stiu ca am urmarit subiectul,nu cred ca statutul federal prevede vreo procedura prin care presedintele sa fie inlocuit..Nu am timp sa caut acuma,dar daca este asa cum zic eu,desi s-ar putea sa ma insel,Popescu si-a asigurat aceasta pozitie inexpugnabila,prevazind si posibilitatea de care spui tu.Singurul risc era atunci la constituire,dar a avut el grija sa il inlatura prin atitudinea lui..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2012, 09:26

nucus scrie:Ce spuneti de urmatorul scenariu ? Circopitecul reuseste sa-si legalizeze fede-ratia si obliga toate cluburile care au CIS sa se inscrie in fede-ratie (de fapt legea il obliga se le primeasca fiind structuri sportive legal constituite ).In aceasta situatie vor veni 17 cluburi din LRS ,si inca 15 sau mai multe de la crap,iar el dispune de 10 cluburi constituite pe hirtie si care nu-i asigura nimic din majoritate asa ca la prima AG va lua shutul si cu o functie onorifica va pleca definitiv sa faca borsh de putina la Alba !De asta face circarul atita scandal, ca doar citeva cluburi sa se afilieze pentru a putea controla majuoritatea din AG.Sigur ca e o varianta posibila si probabila pe care circarul a luat-o in calcul...
Această situație era identică și la constituirea federatiei. Ar fi necinstit din partea ta să negi, întrucât am discutat personal cu tine, așa cum am discutat cu majoritatea președinților cluburilor sportive aflate în activitate. Am să mai fac o ultimă invitație în aproximativ o lună de zile. De data asta, va trebui să aduceți, pe lângă actele prevăzute de lege, dovada dezafilierii de la orice alte structuri care organizează competiții fără a fi autorizate.
PS Nu miza pe faptul că, așa cum zici tu, în federație sunt cluburi de carton. S-ar putea să ai surpriza ca acele cluburi de carton să fie tocmai cele pe care tu le enumeri. Să nu crezi că în federație se intră ca în autogară.

gheorghe,
Obligativitatea prezenței unui echipaj de urgență (salvare, medici, aparatură) este obligatorie prin lege, nu că vrea Popescu. Dar se pare că pentru unii legea este o lectură facultativă.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Feb 2012, 09:42

Banii pt popularea de pe site unde-s mister Popescu???
Cred ca inainte de toate ar trebui sa incepi cu lucrurile mici... si dupa sa visezi la federalizarea pescuitului.
Pescuitul nu pre poate fi numit sport, atata timp cat implica si animale (pestii). de ce toridele, vanatoarea nu sunt sporturi? Nu e mare lucru sa ne trezim ca pescarii sun considerati barbari.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2012, 09:59

Citat
gheorghe,
Obligativitatea prezenței unui echipaj de urgență (salvare, medici, aparatură) este obligatorie prin lege, nu că vrea Popescu. Dar se pare că pentru unii legea este o lectură facultativă.

stefane,spune-mi atunci cine plateste serviciile acestora??
Cum vei duce pe lacuri de munte masini de pomieri si jandarmi??

Sint doua simple intrebari,poti sa imi raspunzi ,cum vei face asta,practic,fara sa imi dai citate din legile acelea stupide??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2012, 10:05

Fără nici o problemă.
1. La manifestările sportive prezența echipajelor medicale este obligatorie și se obține la cererea organizatorului, în cazul nostru al federației și suportată ca atare;
2. Competițiile sportive se vor desfășura în locuri accesibile, nu pe coclauri. Pistele de competiții vor fi omologate de Comisia de specialitate a federatiei și vor fi înscrise în Registrul național al bazelor sportive.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Feb 2012, 10:15

Domnu Popescu,aveam io asa o banuiala ca o sa-mi da-ti citate ..

Care echipaj de jandarmi si pompieri merge la locatii gen Periprava???

Daca in viziunea domniei tale concursurile se vor tine intr-o cada sapata la marginea drumului,inteleg ca la stationar si crap o mai rezolvi,cumva,dar cum vei face asta pentru spinning si fly??

Te rog sa nu imi spui ca fly-erii,vor tine concursuri prin balastiere populate cu pastravi de consum..

Iti dai seama ca viziunea domniei tale asupra a ceea ce inseamna pescuit este total rupta de realitate???Spinningul si fly-ul nu se pot face pe locatii gen teren de footbal..Este absurd..

Despre pescuitul marin il las pe S.F.sa te intrebe.....

Ma cutremur,cind ma gindesc ce viziune ai asupra pescuitului..

Raspunde-mi te rog la o intrebare,statutul federatiei prevede vreun mecanism prin care presedintele poate fi schimbat,inlocuit?Daca da, care este acesta?

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Feb 2012, 10:22

Cine a zis că se vor face competiții la Periprava? Cea mai bună pistă de spinning este după părerea mea Lacul Morii din București.
Cât privește pescuitul la muscă, am organizat asemenea manifestări de exemplu, pe lacul Căpâlna, situat chiar lângă Transalpina. Mai sunt si altele pe același traseu (Tăul Bistra, Oașa) ca să nu mai vorbesc de lacurile pe traseul Brezoi Obârșia Lotrului.
Nu astea sunt problemele federației. Sunt altele mai importante.
Există în statut și posibilitatea înlocuirii președintelui federației. Este un statut democratic.
Îți las ție plăcerea să găsești articolele respective. Nu ai nimic de pierdut dacă îl citești, ci doar de învățat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns