http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... =14&t=1273
Bassasasin,are dreptate..

Dom capitan ia la baioneta tot ceea ce inseamna pescuit..
Iata ce a scris,zau ca nu imi vine sa imi vars ficatii cind va atita tupeu..
Acuma domnule Popescu,chiar asa o urma de bun simt chiar nu exista in dumneavoastra???Dupa ce...ati fost urmarit penal....dupa ce ati platit premiile alea doar cu procurorul in spate,mai aveti tupeul sa vorbiti de jecmanirea pescarilor???Poi de ce,va este frica ca nu va ramine suficient de jecmanit??Re: TROFEUL CB.BAITS ed a 2-a 2012
Poate nu ați înțeles postarea. Încercați să-l citiți cu atenție. Este cu caracter general, nu privat. Să nu zică cineva că nu a fost informat. Federația nu va mai permite oricărui neavenit să se considere organizator de competiții, fie ele și cu caracter privat. În fond aceștia nu fac decât să jecmănească pescarii amăgindu-i cu iluzia câștigării unei competiții, care de regulă are dinainte cunoscuți câștigătorii. Pe mine mă intrigă numărul mare de creduli.
Ce credibilitate mai aveti,dupa ce ati organizat fiasco-ul intitulat 'Cupa Baracuda'??Vai de tara asta,datorita unor oameni ca domnia ta am ajuns unde am ajuns....hoti cu tupeu ,imbracati la costum si cravata,care te ametesc cu vorbe,cu legi in timp ce iti vira adinc mina in buzunar..asta sinteti toti,toti politicienii acestei tari...a-ti merita sa fiti strinsi laolalta,intr-un ghetou inconjurat cu gard electrificat la 2000v,si obligati sa traiti dupa regulile pe care ni le impuneti voi ,noua..cit va mai rabda pamintul hotilor...???