cupa uzlina - etapa 14 nov 2009

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
motanu' Danila
utilizator nou
utilizator nou

cupa uzlina - etapa 14 nov 2009

Mesaj de motanu' Danila » 20 Noi 2009, 15:26

salutare pescari de stiuca!

referitor la aceasta etapa, care a iesit din tiparele traditiei acestei cupe pentru ca anul acesta au fost 3 in loc de cea traditionala din 30 oct - 1 nov, probabil considerente financiare, s-a simtit lipsa d-lui Tarus care, cat de cat impunea un regulament. Cu siguranta echipa care a luat locul 1 ar fi fost descalificata in oricare din competitiile din anii trecuti pentru faptul ca in pauza dintre manse a venit la mal cu mare intarziere (12.45, cand pauza incepea la ora 12), iar cantarirea pestelui (35 kg ...?! pe cand locul 2 avea 18 kg !!!) s-a facut in lipsa celorlalte echipaje. Aceasta s-a petrecut pt faptul ca pauza nu s-a respectat, fiecare plecand inapoi pe balta imediat dupa cantarire, la indicatiile d-lui Adrian, arbitrul provizoriu al concursului, in lipsa d-lui Gaina.
Ca participant al acestui concurs consider castigatoare echipa de pe locul 2 si celelalte echipe in continuare. Nu pot declara ca a fost aranjament pt ca nu sunt dovezi dar diferenta mare de cantitate dintre locurile 1 si 2,adica 36 de kg, da loc la banuieli date fiind cele petrecute si descrise mai sus. Nefiind nimeni de fata la cantarirea pestelui prins de ei nu se stie daca au prins aceasta cantitate si nici daca au eliberat pestele intre cele 2 manse.

Ca o concluzie si aceasta cupa a fost compromisa si nu stiu daca se mai merita sa ne inscriem la blaturi de genul asta.

Invit si pe ceilalti participanti la etapa aceasta cel putin sa-si spuna parerile despre concurs.

motanu' Danila va saluta!

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 20 Noi 2009, 15:47

Nu pot comenta situatia pentru ca nu am participat la acest concurs, dar pot spune cum s-a desfasurat alt concurs in Delta la Cupa ....X pe incinta Dunavat, unde pentru a se evita aceasta situatie s-a luat hotararea sa se faca o singura cantarire seara! Si unde in final eu zic ca a fost o organizare ok!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 22 Noi 2009, 20:12

liviu_v scrie:Nu pot comenta situatia pentru ca nu am participat la acest concurs, dar pot spune cum s-a desfasurat alt concurs in Delta la Cupa ....X pe incinta Dunavat, unde pentru a se evita aceasta situatie s-a luat hotararea sa se faca o singura cantarire seara! Si unde in final eu zic ca a fost o organizare ok!
Daca ai fost la concursul in care a plouat trei zile si aprox. 50-60 % din pescari nu au prins nimic, si eu zic ca a fost organizare buna si cu toata ploaia si veremea rea ne-am simtit foarte bine. Cu ceva emotii pentru cei fara 4x4, ca nu mai ajung de la ponton in sosea din cauza "patinoarului" .
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 23 Noi 2009, 08:27

[quote="Adrian SB] Daca ai fost la concursul in care a plouat trei zile si aprox. 50-60 % din pescari nu au prins nimic, si eu zic ca a fost organizare buna si cu toata ploaia si veremea rea ne-am simtit foarte bine. Cu ceva emotii pentru cei fara 4x4, ca nu mai ajung de la ponton in sosea din cauza "patinoarului" .[/quote]

Exact acolo! Am plecat Luni dimineata si am iesit Ok, terenul se mai zvantase putin.

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

SPAIMA BALTILOR

Mesaj de PREDATOR » 25 Dec 2009, 17:06

Ploaia a salvat onoarea administratorilor baltii,,nu ca nu ar mai fi pestele care era odata,,,cand eram si eu fecior,,eram spaima baltilor :twisted: ,lanseta si mulineta prindeam peste cu naveta :lol: :lol:

Scrie răspuns