Laurentiu Andronic scrie:
Pe americani pot sa-i suspectezi de orice dar ca fiind detinatorii inteligentei absolute cu siguranta nu-i poti suspecta , nu degeaba sunt codasi in toate topurile referitoare la cultura generala , imi amintesc cum intr-un sondaj de opinie de acest fel la intrebarea 'ce stiti despre Europa?' cei mai multi respondenti americani au raspuns ca este o tara a carei capitala este Paris

Ca unii aleg sa se inchine la ei , asta e ...
Cat despre etichetarea vehementa despre cine-i serios si cine nu mi se pare putin exagerat tonul de profesor care-i urecheaza pe elevii care nu si-au invatat lectia , iar daca cineva nu e de acord cu tine nu inseamna ca automat nu are dreptate . Dezbaterea de idei poate duce la imbunatatirea lucrurilor dar pentru asta trebuie sa se discute de la egal la egal , fara aere de superioritate.
Chestiunea cu supunerea la vot era un spirit de gluma in continuarea propunerii antevorbitorului care a propus la vot inversarea ordinii manselor
Mai putina incrancenare nu ar strica

Va doresc fir intins !
Americanii astia asa prosti cum sunt ei ....pana una alta sunt primii in toate.....(daca nu ma insel au inventat si lansetele de grafit )si asta pentru ca au stiut sa creeze astfel de sisteme si organizari in preimul rand....CORECTE .....si in al doilea rand bazate pe performanta
Noi nu ne inchinam la ei , noi suntem destepti , dar esuam lamentabil in mici braile , cumetrii , jmecherii.....orice numa pe bune sa nu fie in speranta desarta ca exista scurtaturi ....in pescuit nu exista scurtaturi
Ei prosti sunt acolo , noi culti suntem aici.....
Nu mai doresc ...cazuri Belis ....de acolo e ,,tonul de profesor''
daca e sa se voteze sa ramana acolo la lrs .....aici e un concurs serios
dar si eu glumeam , nu ne retrageam de la inscrisi ....doar ca nu pusesem zambaretii