Cupa Salmo Sarulesti

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 09 Oct 2006, 15:54

leba scrie:imi cer scuze, a fost ceva cu conexiunea. :roll: poate sterge cineva dublurile... :?
:D alea de vineri noaptea, desigur! :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Oct 2006, 16:16

horiavd scrie:
leba scrie:imi cer scuze, a fost ceva cu conexiunea. :roll: poate sterge cineva dublurile... :?
:D alea de vineri noaptea, desigur! :D

hmmm, combinatia palinca de Zalau vs. brrc e letala. si nu numai pt. cei care consuma :shock: :D :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 09 Oct 2006, 18:46

a fost un concurs extraordinar
multumiri tuturor

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 09 Oct 2006, 19:24

oby 1 scrie:a fost un concurs extraordinar
multumiri tuturor
A fost de nu se poate...a avut de toate... 8)
ÃŽmi plac peştele...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 09 Oct 2006, 19:42

bravo, organizare, si bravo majoritatea punctelor dintr-un concurs, in schimb, am o nedumerire:

UNDE SUNT MONSTRII AIA VESTITI< CA SCOSI AU FOST DOAR 2?
ASTA INSEAMNA CA MAI AVEM DE PESCUIT< CA AIA MARI NE DAU CU TIFLA LA MAJORITATEA>?

de asemeni, cu exceptia primilor 3, capturile, sincer, ca unul care stie baltile din jurul BUC, nu au fost PE MASURA RECLAMEI CARE SE FACE ACESTOR LACURI! si asta pe bune! se putea mult mai bine in alte parti, poate nu cu capturarea acelor 2 monstri, dar cu mai multi pesti de caciula.
pe o mare parte din noi, ne-a adus RECLAMA la acest concurs, iar eu nu o iau ca pe o tzeapa, (ca n-a fost!) ci ca pe o noua experienta, si o reinnoire a vechilor cunostinte de prin 1994-1997, cand se mai putea pescui acolo...
s-au schimbat multe, nu, vijelie? ati vazut cum cadeau malurile, baietzi?

ca sa nu mai9 vorbim de Polcesti...

dar asta nu mai depindea de organizare, era doar o paranteza, avand in vedere ca cei ce ne-am adunat acolo nu eram din cei ce vin a 4-5-a oara la peste...

multumit, mrvily? nu te doare in gat dupa tot strigatul pe lac? :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Oct 2006, 10:12

Cat au avut cele mai mari capturi?
Cu lacrimi Bastus!

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 10 Oct 2006, 10:19

83 cm

malin
senior
senior

salmo

Mesaj de malin » 10 Oct 2006, 14:10

capturile mari s-au lasat asteptate, mai ales pe sandulita, acolo unde erau cele mai mari sperante. nici pe sarulesti insa nu o sa vedeti 10-15 salai trecuti de 7 Kg intr-un concurs. hai sa fim seriosi! eu zic ca si la biban si la salau a fost vorba in general de pesti nu numai punctabili, ci si capturi pe care si le doreste orice pescar.
deci nu despre reclama desantata este vorba, ci despre o realitate care nu arata a SF nici la sarulesti. cei care au venit aici sa-i faca pe organizatori de rusine trebuie sa astepte pana la anul, la editia a doua a turneului.
concursul a fost impecabil, cel mai bun dintre cele 6 etape ale open-ului, cu o singura exceptie: momentul penibil in care V.Tarus, sub acoperirea emisunii tvr2, a inceput sa pescuiasca ostentativ pe pista de concurs. si asta nu era chiar asa de grav daca nu pleca pe mal cu un salau si un biban "pentru o prajeala". organizatorii i-au pus in vedere doua solutii pentru aceasta ipostaza ridicola la un concurs care promoveaza pescuitul no-kill: elibereaza pestii si ramane in continuare la sandulita sau opreste pestii si pleaca. a ales sa bage pestii intr-o punga si sa plece acasa. era vorba despre o 9 atitudine in direct. a doua zi a revenit cu tupeu insa organizatorii l-au trimis acasa fara multe comentarii.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 10 Oct 2006, 14:28

Tarus e Tarus si nu se va dezminti niciodata. Atata poate atata face. Sper ca ii pregatiti o poza cu "caputrile" de prajeala in nr. viitor :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 10 Oct 2006, 14:43

Andrei, mie mi se pare totusi curios ca, daca faci media la fiecare concurent care a punctat (imparti cm de peste la nr de capturi) abia daca se trece peste 40. Au intrat multi bibani si a scazut media, sau salaii erau strapi de-aia trasi la indigo (cu 1-2-3 exceptii)?

Chestia cu Tarus n-o comentez, pentru ca nefiind de fata nu vreau sa trag concluzii pe baza celor aflate dintr-o singura sursa. Ce-i drept ca expresia aia cu "sa fie de-o prajeala" ma cam racaie pe timpan, dar nu-i mai putin adevarat ca sunt si mari promotori ai pescuitului c&r in legatura cu care exista povesti savuroase despre indesatul in punga ;).
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns