CUPA MOLDOVEI-CONCURS CIRIC-15 APRILIE

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 27 Mar 2006, 21:48

vanatoruldepesti scrie:Doar 30 de concurenti?!?
Asa cum a explicat si Dream_fishing, datorita suprafetei utile a luciului de apa.
In Decembrie am facut un test de 2 ore pe toata suprafata apei pentru a estima un optim privind numarul de concurenti si 30 a fost ceea ce a iesit din observatii si calcule.
Balta suporta mai multi concurenti tinind cont ca, fata de data cind am facut acel test, anumite zone care erau cu stuf au fost curatate, dar ceea ce dorim este sa oferim conditii optime de concurs si cei care vor intra pe apa sa se simta in largul lor. Daca va fi cazul eu voi fi primul care voi ceda locul in favoarea cuiva din afara care va dori sa participe la concurs.

PS.
Ca fapt divers va pot spune ca pe Ciric nu se pescuieste in mod curent din barca, inclusiv pentru noi va fi ceva nou. :wink:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Mar 2006, 07:00

Teodor scrie: Daca va fi cazul eu voi fi primul care voi ceda locul in favoarea cuiva din afara care va dori sa participe la concurs.
adica ce te bagi mata primul?:roll: poate mai suntem si altii...:?
Teodor scrie: PS.
Ca fapt divers va pot spune ca pe Ciric nu se pescuieste in mod curent din barca, inclusiv pentru noi va fi ceva nou. :wink:

mda, asta cam asa e. let the best be za uinar! :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Mar 2006, 21:42

Teodor scrie:Cazarea la concursul de pe Ciric se va face la "Cocosul de Aur" ce se afla la 30m de lac si consta in 3 cabane a doua camere fiecare.
Camerele sunt prevazute cu paturi mari de doua persoane.
Costul unei camere este de 50 RON/zi.
Rezervarile locurilor de cazare se vor face in perioada 3 - 8 Aprilie, de altfel si ultima perioada de inscriere.

As vrea sa mai subliniez un singur lucru: numarul maxim de locuri la concursul de pe Ciric este de 30 de concurenti.
Cei care doresc sa participe ii sfatuiesc sa anunte din timp.

Cum se face rezervarea pentru cazare , am incercat cu google si nu m-am descurcat ? Aveti vre-un numar de tel sau vre-o varianta ptr.cei de departe ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Mar 2006, 18:54

Gyorg scrie:
Teodor scrie: [... in perioada 3 - 8 Aprilie, de altfel si ultima perioada de inscriere.]
Cei care doresc sa participe ii sfatuiesc sa anunte din timp.

Cum se face rezervarea pentru cazare , am incercat cu google si nu m-am descurcat ? Aveti vre-un numar de tel sau vre-o varianta ptr.cei de departe ?
vezi, nene, da-i un privat lui teodor si te rezolva! :wink: asta pt. linistea ta.
conditiile nu sunt lux dar nici nush cate stele. bine, nici pretul nu e obscen. :roll:

eram curios, ce-ai cautat pe google? daca e vorba de sit.ul www.cocosuldeaur.ro... hmmm, pun pariu ca nu exista. un shut de jack contra unui ciocanel de palinca de zalau. :twisted: :roll:
East Spinning Team

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 29 Mar 2006, 21:13

Jack si Bibi..... Cei mai de incredere....... :twisted:
I Love U!

Am incheiat transmisia directa....cu bibanu-n vena ,Costelin Legisor! :lol:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Mar 2006, 07:59

erata: pt. cei care vor sa trimita banii in cont precizez ca acesta este un cont provizoriu in care nu se pot opera transferuri. pana la hotararea judecatoreasca, aceasta fiind inca pe drum.(probabil undeva intre parchet si judecatorie):roll: asta inseamna ca banii virati se vor intoarce la expeditor.
pentru inscrieri de la distanta rog concurentii sa trimita banii prin mandat postal pe adresa:

Asociatia Prieteni Pescari
Aleea Musatini nr. 1, Bl. M11, Sc. D, et. 4, Ap.19 , judetul Iasi.
Luigi Hatman, presedinte.

Imi cer scuze in numele asociatiei Prieteni Pescari pt. eventualele neplaceri cauzate cu speranta ca poate nu a trimis nici un concurent banii.
East Spinning Team

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Mar 2006, 08:01

totodata mentionez ca nu va fi nici o problema pt. cei din afara judetului Iasi daca vor achita taxa de concurs la fata locului, adica pe malul lacului.:wink:
East Spinning Team

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 09 Apr 2006, 14:31

Ptr. Teodor
Tot respectul organizatorilor pentru faptul ca nu au vrut inca de la inceput sa transforme concursul de la Ciric intr-o tiganie comerciala!

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 09 Apr 2006, 19:34

adica?..... :roll:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

nicu b
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nicu b » 12 Apr 2006, 10:08

tare mi-e frica sa nu fie un FASSS aceasta competitie.aveti jrija macar cu organizarea sa va iasa bine ca de rezultate la pescuit ma cam indoiesc.eu va doresc succes si FIR INTINS.

Scrie răspuns