CUPA MINJESTI la Rapitori -octombrie 20-21 ,2012

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: CUPA MINJESTI la Rapitori -octombrie 20-21 ,2012

Mesaj de Adelin » 04 Sep 2012, 22:59

apsalba scrie:Mai că m-aș înscrie și eu. Nu de alta, dar să le demonstrez unora că m-au judecat greșit. Pescuiesc mult mai bine decât își închipuie unii. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

....suntem convinsi ca e asa...Da, da.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Sep 2012, 09:04

Adelin scrie:Ar putea da Gigi si neste naluci de alea de-a lui prinzatoare, daca tot s-a bagat in hora....ca face neste glidere mestesugite.... :wink:
E suficient cu cit ne-a ajutat ...
Asteptam cu interes ca Gigi sa se dezvolte si atunci ii cerem neste truse intregi de naluci. :D :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Sep 2012, 16:04

Apropo de premii am un anunt de facut .
La acest concurs premiile NU se CUMULEAZA ,asta pt simplul fapt ca ne dorim sa premiem cit mai multi concurenti.
Ca prima masura in acest sens vom premia CMMC pentru ambele specii atit stiuca cit si bibanul, premiile fiind oferite de 2 sponsori din domeniul voblerelor hand-made , Loco Lures alias Mihai Nicoara si voblere BUG alias Radu Bujor .

Le multumesc pt. implicare. Aplauze Aplauze Aplauze

P.S. Speram sa va mai oferim si alte surprize.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Sep 2012, 10:43

Va anunt cu bucurie implicarea in proiectul Minjest a firmei Heineken care sponsorizeaza concursul de la Minjesti cu berea Neumarkt suficinta pentru muuuulti concurenti.
Va asteptam in numar cit mai mare.

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 22 Sep 2012, 15:36

E o chestie foarte ciudata cu acest concurs. Suna un amic, vorbeste la telefon cu patronul, ai spune ca vrea sa se inscrie la concurs, sa achite taxa si vrea sa vina la antrenament cu 50lei ziua de pescuit, pana se face octombrie la 20lei C&R. Raspunsul patronului : " pescuitul din barca este interzis, daca vrei sa vii la concurs te poti antrena de pe mal !!!" :lol1:
Respectivul este un vechi client al baltii, a pescuit acolo de ani buni, a respectat intotdeauna regulamentul impus de patron, intrat si iesit numai prin ferma, nu a prins nici o « bila neagra ».

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Sep 2012, 16:45

ringogabi scrie:E o chestie foarte ciudata cu acest concurs. Suna un amic, vorbeste la telefon cu patronul, ai spune ca vrea sa se inscrie la concurs, sa achite taxa si vrea sa vina la antrenament cu 50lei ziua de pescuit, pana se face octombrie la 20lei C&R. Raspunsul patronului : " pescuitul din barca este interzis, daca vrei sa vii la concurs te poti antrena de pe mal !!!" :lol1:
Respectivul este un vechi client al baltii, a pescuit acolo de ani buni, a respectat intotdeauna regulamentul impus de patron, intrat si iesit numai prin ferma, nu a prins nici o « bila neagra ».
Gabi , eu cred ca e o neintelegere la mijloc....
Din cite stiu eu ai fost si tu cu inca 2 prieteni comuni din Iasi si ai pescuit fara probleme, cel putin asa stiu eu.
Eu Nu pot gestiona discutiile nimanui pe tel., dar cred ca daca am convenit ceva cu cineva lucruri ce privesc concursul si tot ce tine de el se respecta.
Ar fi de nedorit sa se intimple altfel....
Sper ca lucrurile vor intra in normal avind in vedere faptul ca azi-miine intram in linie dreapta si lucrurile ce privesc organizarea
Mai ramine ca lumea ce doreste sa participe sa plateasca taxa in contul Clubului Minjesti si sa ii rog se anunte ca a platit pe oricare dintre siturile de profil .
Rog asta pt. a avea o lista reala a participantilor si pt. a putea face aprovizionarea pt. masa festiva de simbata seara.

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 22 Sep 2012, 16:58

Intradevar, noi am pescuit fara probleme. Dar de a doua zi s-a schimbat "regimul de pescuit". Cred ar trebuie ca organizatorii sa clarifice treburile cu patronul, cei care vor sa pescuiasca din barca sa poata veni fara "emotii" pe balta. Altfel nu vad cum te poti antrena de pe mal pentru un concurs din barca. :roll:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Sep 2012, 17:07

ringogabi scrie:Intradevar, noi am pescuit fara probleme. Dar de a doua zi s-a schimbat "regimul de pescuit". Cred ar trebuie ca organizatorii sa clarifice treburile cu patronul, cei care vor sa pescuiasca din barca sa poata veni fara "emotii" pe balta. Altfel nu vad cum te poti antrena de pe mal pentru un concurs din barca. :roll:
Lucrurile sunt clarificate de mult Gabi....chiar de-a 2-a zi. :wink:
A ajuns si la urechile mele "povestea telefonului fara fir" , am sunat si am clarificat definitiv(sper) problema antrenamentelor.
Dar trebuie sa-ti ma zic ceva , tot de pe "telefonul fara fir" au fost colegi de breasla din zona care voiau pescuit pe Minjesti cu 20 lei ca apoi sa nici nu participe la concurs... :roll:
Totdeauna adevarul e pe undeva pe la mijloc ....asa incit :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Oct 2012, 11:23

Salutam implicarea conducerii magazinului Monstrul din Iasi si dorinta lor de-a contribui la acest proiect cu produse DAM.

Le multumim din suflet si ii asteptam la Minjesti.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Oct 2012, 16:34

Acest concurs va avea si un partener media de anvergura in cazul, de fata de F& H Channel.
Ii multumesc realizatorului Radu Silea pt. interesul aratat fata de pescuitului la rapitor din zona Moldovei .
Sper ca vremea sa tina cu noi ca sa avem multe capturi si sa iasa o emisiune interesanta .

Scrie răspuns