apsalba scrie:Mai că m-aș înscrie și eu. Nu de alta, dar să le demonstrez unora că m-au judecat greșit. Pescuiesc mult mai bine decât își închipuie unii.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....suntem convinsi ca e asa...Da, da....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Mai că m-aș înscrie și eu. Nu de alta, dar să le demonstrez unora că m-au judecat greșit. Pescuiesc mult mai bine decât își închipuie unii.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E suficient cu cit ne-a ajutat ...Adelin scrie:Ar putea da Gigi si neste naluci de alea de-a lui prinzatoare, daca tot s-a bagat in hora....ca face neste glidere mestesugite....
Gabi , eu cred ca e o neintelegere la mijloc....ringogabi scrie:E o chestie foarte ciudata cu acest concurs. Suna un amic, vorbeste la telefon cu patronul, ai spune ca vrea sa se inscrie la concurs, sa achite taxa si vrea sa vina la antrenament cu 50lei ziua de pescuit, pana se face octombrie la 20lei C&R. Raspunsul patronului : " pescuitul din barca este interzis, daca vrei sa vii la concurs te poti antrena de pe mal !!!"![]()
Respectivul este un vechi client al baltii, a pescuit acolo de ani buni, a respectat intotdeauna regulamentul impus de patron, intrat si iesit numai prin ferma, nu a prins nici o « bila neagra ».
Lucrurile sunt clarificate de mult Gabi....chiar de-a 2-a zi.ringogabi scrie:Intradevar, noi am pescuit fara probleme. Dar de a doua zi s-a schimbat "regimul de pescuit". Cred ar trebuie ca organizatorii sa clarifice treburile cu patronul, cei care vor sa pescuiasca din barca sa poata veni fara "emotii" pe balta. Altfel nu vad cum te poti antrena de pe mal pentru un concurs din barca.