Cupa Hobaia la salau, 2004
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
buna treaba. oricum, si unii si ceilalti are trebuii sa incerce din cand in cand si celalalt mod de pescuit. De exemplu, am fost cu unchiul meu la mraconia la crap. Intr-o seara ne-am urcat in barca si am mers la apa mica (in capat unde se varsa un rausor) sa dau putin la vobler. Fierbea apa de bibani si cleni. Cand a vazut el cum se arunca nebunii de bibani pe vobler, a foast foarte incantat de acest stil. Bineinteles ca mi-a cerut lanseta sa incerce si el si abia am resit s-o recuperez sa mai pescuiesc si eu.
Ce vreau sa zic este ca, din cand in cand e bine sa iesi din rutina. Si mie mi-a prins bine o experienta cu crapi, si lui una cu spinning.
Ce vreau sa zic este ca, din cand in cand e bine sa iesi din rutina. Si mie mi-a prins bine o experienta cu crapi, si lui una cu spinning.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
De asta s-a inventat femeiaPaul scrie:Da, e bine daca poti asta. Eu, unul, nu am rabdare sa fac gratar la pescuitmugurel scrie: E bine cateodata sa stai la o bere si un gratar.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran
ca sa fiu si eu pe-aici:
Cred ca la treaba asta cu concursurile de spin, intr-adevar s-a inceput gresit. La Faclia sa omoare bietele stiuci....
si eu care le dadeam drumul. Ma miram de fapt ca ultimia oara cand am fost acolo (prin mai) m-am intalnit chiar cu patronul si eu dadeam la lingurita. Il intreb cat e taxa, imi zice ca 200k si pleaca mai departe...
Acum 10 mil ca sa dam unii peste altii intr-o balta unde se prinde intr-un loc-doua salau ... cam naspa.
la concursurile de crap, e alta treaba. Fiecare vine cu galetile de amestecuri, si dai si furajeaza-l, ca pe gaini
Vine el la tine, nu viceversa...
Mi-a zis un tov., ca ultima gaselnita la crap e sa bagi laxative in nada. Cica ii accelereaza digestia si asa mananca mai mult
Eu am luat-o ca pa o gluma!!!
Oricum, si ma mai duc si eu la crap. Cred totusi ca are cel mai frumos dril.
Cred ca la treaba asta cu concursurile de spin, intr-adevar s-a inceput gresit. La Faclia sa omoare bietele stiuci....

Acum 10 mil ca sa dam unii peste altii intr-o balta unde se prinde intr-un loc-doua salau ... cam naspa.
la concursurile de crap, e alta treaba. Fiecare vine cu galetile de amestecuri, si dai si furajeaza-l, ca pe gaini

Vine el la tine, nu viceversa...
Mi-a zis un tov., ca ultima gaselnita la crap e sa bagi laxative in nada. Cica ii accelereaza digestia si asa mananca mai mult

Eu am luat-o ca pa o gluma!!!
Oricum, si ma mai duc si eu la crap. Cred totusi ca are cel mai frumos dril.