discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ATUU
- utilizator constant

-
as vrea , sa vad daca am cu cine veni ,ca singur e prea plictisitor atita drum
numai bine

-
PREDATOR
- utilizator constant

In sfarsit salaul o sa faca legea la acest concurs,ca de bibanei si bibanari nu credeam ca o sa mai vad concurs,cred ca o sa vina 50% cel mult dintre bibanarii din turneu avp.Cu siguranta vom vedea pesti frumosi in toamna asta ,s-a conirmat la niste unii ,GOSTILELE TRAIESTE ,URAAA,URAAAA,URAAA.Pe COCO asta vreau sa-l vad ca cica e bengos(dal casii),hai ca o sa fie frumos nare cum, la ce pleiada se anunta .AM VREA MAI MULTE DETALII OFICIALE DESPRE CONCURS .
-
terrybill
- veteran

doar "CICA"...
faza cu bibanarii e tare, da cred ca nu esti complet pana nu dai de BIBANII MARI!
asa ca dl predator, lasa mai moale, ca are si bibanul locul lui.
repet, BIBANUL, nu bibanushii!
daca prind biban la Gostile, il pastrez, ca e de departe c m bun la gust!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!

-
StefanDinu
- veteran

-
PREDATOR scrie:In sfarsit salaul o sa faca legea la acest concurs,ca de bibanei si bibanari nu credeam ca o sa mai vad concurs,cred ca o sa vina 50% cel mult dintre bibanarii din turneu avp.Cu siguranta vom vedea pesti frumosi in toamna asta ,s-a conirmat la niÅŸte unii ,GOSTILELE TRAIESTE ,URAAA,URAAAA,URAAA.Pe COCO asta vreau sa-l vad ca cica e bengos(dal casii),hai ca o sa fie frumos nare cum, la ce pleiada se anunta .AM VREA MAI MULTE DETALII OFICIALE DESPRE CONCURS .
Tata tie iti cam scapa scopul unui concurs!
Nu se puncteaza stilul, nobletea pestelui, numarul de trofee ... nu este pescuit artistic. Este concurs si puncteaza cm.
Daca tu crezi ca prinderea a peste 100 de bibani in 3,5 ore este la îndemână oricui prezinta-te la un concurs de bibanit.
Este normal ca un concurent sa se orienteze către pestele cu cea mai buna reprezentare. Cum se spune: multi, mari si deşi.
-
bogdan72_coco
- junior

-
citeva reguli simple:minim 10m de la mal, minim 30 metri intre barci.nu se dau avertismente, doar eliminari au inceput inscrierile!!!

-
PREDATOR
- utilizator constant

StefanDinu scrie:PREDATOR scrie:In sfarsit salaul o sa faca legea la acest concurs,ca de bibanei si bibanari nu credeam ca o sa mai vad concurs,cred ca o sa vina 50% cel mult dintre bibanarii din turneu avp.Cu siguranta vom vedea pesti frumosi in toamna asta ,s-a conirmat la niÅŸte unii ,GOSTILELE TRAIESTE ,URAAA,URAAAA,URAAA.Pe COCO asta vreau sa-l vad ca cica e bengos(dal casii),hai ca o sa fie frumos nare cum, la ce pleiada se anunta .AM VREA MAI MULTE DETALII OFICIALE DESPRE CONCURS .
Nu se puncteaza stilul, nobletea pestelui, numarul de trofee ... nu este pescuit artistic. Este concurs si puncteaza cm.
Daca tu crezi ca prinderea a peste 100 de bibani in 3,5 ore este la îndemână oricui prezinta-te la un concurs de bibanit.
Este normal ca un concurent sa se orienteze către pestele cu cea mai buna reprezentare. Cum se spune: multi, mari si deşi.
PREDATOR-am trecut de mult de faza cu bibanu cand prindeam 100 dar sa vezi cum e cand e cand prinzi 100 de salai ,cred ca te referi la iercosan la valea argovei cu 100de bibani ,au incercat si altii si au prins cam in jur de 50 si au tras la ei aproape in continuu dar nu a reusit mai nimeni sa ajunga la 100, de ce ? prietenii stiu dece .De ce nu se promoveaza prinderea pestelui mare in concursul avp,astai intrebarea ca doar piste de concurs cu peste mare exista .Luati exemplu la concursurile de crap care este obiectivu ,se cauta trofeele domnilor ,vor apare cu sigiranta in momentul cand se va schimba regulamentulturneuluiavp,pai toata viata vrabii sa mai fim si vuturi
-
StefanDinu
- veteran

-
PREDATOR scrie:StefanDinu scrie:PREDATOR scrie:In sfarsit salaul o sa faca legea la acest concurs,ca de bibanei si bibanari nu credeam ca o sa mai vad concurs,cred ca o sa vina 50% cel mult dintre bibanarii din turneu avp.Cu siguranta vom vedea pesti frumosi in toamna asta ,s-a conirmat la niÅŸte unii ,GOSTILELE TRAIESTE ,URAAA,URAAAA,URAAA.Pe COCO asta vreau sa-l vad ca cica e bengos(dal casii),hai ca o sa fie frumos nare cum, la ce pleiada se anunta .AM VREA MAI MULTE DETALII OFICIALE DESPRE CONCURS .
PREDATOR-am trecut de mult de faza cu bibanu cand prindeam 100 dar sa vezi cum e cand e cand prinzi 100 de salai ,cred ca te referi la iercosan la valea argovei cu 100de bibani ,au incercat si altii si au prins cam in jur de 50 si au tras la ei aproape in continuu dar nu a reusit mai nimeni sa ajunga la 100, de ce ? prietenii stiu dece .De ce nu se promoveaza prinderea pestelui mare in concursul avp,astai intrebarea ca doar piste de concurs cu peste mare exista .Luati exemplu la concursurile de crap care este obiectivu ,se cauta trofeele domnilor ,vor apare cu sigiranta in momentul cand se va schimba regulamentulturneuluiavp,pai toata viata vrabii sa mai fim si vuturi
1. mai pune si puncte omule cu am ramas fara aer.
2. Regulile sunt simple si mai ales sunt unice. Iar regulile se imbunatatesc ... de la anul o sa fie altfel ... te asteptam!
3. La Rogojesti s-au prins 136 de pesti in doar 3,5 ore ... daca reusesti asa ceva sa te filmezi ca eu nu te cred ...
4. Eu unul am prins (intr-un concurs) cam 70 de salai (mici insa si nepunctabili) ... in concursul de la Valea Argovei multi au prins un numar impresionant de salai dar au fost foarte multi sub limita. Daca ai intelege biologia salaului ai sti ca trofeele nu se inghesuie ... doar aia mici se aduna. Si ca sa gasesti tu 100 de salai mari iti trebuie cam doua zile. Sau prinzi strapi de 39 cm. Cea ce tradus la dimensiunea unui biban este fix acelasi lucru. Deci nu te mai lauda singur.
5. Stai linistit ca la un concurs este cu totul altceva decat un week-end linistit singur cu toata balta.
6. Mai stai o data linistit ca la Gostilele daca vei prinde mai multi de 3 salai pe mansa o sa castigi ... CAMPIONULE!

-
PREDATOR
- utilizator constant

Mersi Stefane ,nu trebuia dar stii......eu vin sa ma relaxez

,aerul,apa,atmosfera de concurs.....asta e

-
StefanDinu
- veteran

-
Pai si eu tot de aia vin ... pana acum nu am prins decat un loc 15 ... dar atmosfera face toti bani.
Plus ca la cat timp am eu de pescuit concursurile (11 anul asta) sunt singurele iesiri + cateva antrenamente.
-
bogdan72_coco
- junior

-
inscrierile se fac pina la data 20 octombrie 2007. tel. 0752 198 979 /0744 501 522,sau la magazinul DRILL/