Cupa Arrow - Spinning4ever - Program si regulament

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Catalin Mateescu
junior
junior

Cupa Arrow - Spinning4ever - Program si regulament

Mesaj de Catalin Mateescu » 01 Mar 2006, 23:35

Asociatia Pescari4Ever organizeaza la Darvari pe data de 15 aprilie Cupa Arrow-Spinning 4 Ever. Având ca sponsor principal binecunoscuta firma Arrow International si ca sponsor American Nautics, Pescari 4Ever deschid astfel Turneul "Aventuri la Pescuit" de anul acesta, turneu ce va contine sase astfel de concursuri in sistem Open.

Programul concursului:

Ora 6.00 - Intalnirea concurentilor, tragerea la sorti pentru sectoare, deplasarea catre punctele de intrare pe apa si pregatirea de concurs;
Ora 7.15* – lansarea barcilor la apa si deplasarea la locurile de pescuit; se pot folosi motoarele electrice pentru deplasare;
Ora 7.30 - startul primei manse;
Ora 11.30 - finalul primei manse, cântarirea, stabilirea clasamentului provizoriu, deplasarea concurentilor pe sectoarele unde vor pescui in mansa a doua si pregatirea pentru mansa;
Ora 12.45* – deplasarea la locurile de pescuit; se pot folosi motoarele electrice pentru deplasare;
Ora 13.00 - startul mansei a doua;
Ora 17.00 - final de concurs, cântarirea, stabilirea clasamentului;
Ora 18.00 - festivitatea de premiere
* - se acorda 15’ pentru deplasarea la locurile de pescuit pentru a nu exista diferenta intre cei cu motoare electrice si cei care vaslesc.

Taxa de participare :125 RON

Premii în valoare de 5.000 RON, calculat pentru 60 de participanti[

Numar maxim de locuri : 100

ÃŽnscrierile la Asociatia Pescari 4Ever , magazinele Drill si Clubul Pescarilor
Relatii suplimentare si inscrieri la:
0724-562.560 - Vali Comaneci
0740-162.535 – Catalin Mateescu
0744-311.511 – Liviu Ceausu
Pentru cei din tara plata taxei de înscriere se poate face în cont:
RO06BPOS81002702017ROL01, Banc Post Sucursala Cosbuc.

Termen limita pentru inscrieri : 7 aprilie 2006

Specii admise in concurs : salaul si stiuca, dimensiune minima 40 cm si bibanul 20 cm. Masurarea se va face intre extremitatile corpului pestelui – varful botului - varful cozii.
Speciile de ciprinide prinse accidental se elibereaza imediat.
Premiile pentru locurile 1,2,3 si captura nu se cumuleaza.
Locatia de pescuit se va imparti in 2 sectoare : A si B. Delimitarea dintre sectoare va fi facuta de casa domnului Oana : sectorul A spre Tamadau, sectorul B spre baraj.

Configuratia lacului se poate vedea accesand: http://www.darvari.ro/index.php?id=1

Tragerea la sorti se va desfasura astfel : in ordinea inscrierii la concurs se va face extragerea pentru ordinea extragerii sectoarelor. Se va extrage apoi sectorul initial unde va concura fiecare. Dupa prima mansa concurentii vor schimba sectoarele.

Regulamentul de concurs este cel al Turneului "Aventuri la Pescuit"
Catalin
Asociatia Pescari4ever

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 02 Mar 2006, 08:51

mi se pare super-ok ideea celor de la "AVP" cu un turneu in mai multe locatii, iar primii 5, the best of the best, sa fie sponsorizati sa participe la o competitie internationala.

de asemenea si regulamentul este unul f. bun. oricat m-as stradui, nu-i gasesc un defect. totusi sper sa nu ma oblige sa port vesta. oricum "rusoaica" mea are 3 compartimente.

ar fi o problema : ca sa particip la toate concursurile trebuia sa-mi schimb job-ul. ca sa-l schimb, trebuie sa fiu ofertat cu 70% mai multi bani decat castig acum si cu 20% mai mult timp liber.
o sa-i spun sefei sa-mi dea si mie niste prime (bani/zile libere)
fir intins!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 12 Mar 2006, 00:02

ovidiu scrie:mi se pare super-ok ideea celor de la "AVP" cu un turneu in mai multe locatii, iar primii 5, the best of the best, sa fie sponsorizati sa participe la o competitie internationala.

de asemenea si regulamentul este unul f. bun. oricat m-as stradui, nu-i gasesc un defect. totusi sper sa nu ma oblige sa port vesta. oricum "rusoaica" mea are 3 compartimente.

ar fi o problema : ca sa particip la toate concursurile trebuia sa-mi schimb job-ul. ca sa-l schimb, trebuie sa fiu ofertat cu 70% mai multi bani decat castig acum si cu 20% mai mult timp liber.
o sa-i spun sefei sa-mi dea si mie niste prime (bani/zile libere)
fir intins!
totusi dupa ce treci peste problema ta cu vesta.......cum ramane cu cei ce au punctat anul trecut?..... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

ANUNT IMPORTANT!

Mesaj de al. trentea » 14 Apr 2006, 09:22

Concurentii sunt rugati a avea in dotare suficienti saci ecologici/juvelnice ecologice din material textil, pentru a putea pastra pestii prinsi in bune conditii pana la cantarire si eliberare.
Multumim,

Al. Trentea
"Pescari 4Ever"

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 14 Apr 2006, 09:42

asta e cea mai tare care am auzit-o pe siteul asta :lol: :lol: :lol: :lol:
felicitari e buna!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Apr 2006, 09:49

de ce ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Apr 2006, 12:30

Cam tardiv anuntul asta. O parte din concurenti sunt deja pe drum spre Bucuresti.

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 14 Apr 2006, 13:14

Hai, ca sa se umfle si baiatul din Radauti de ras (in continuare), sa ii citez din regulamentul Trofeului "Aventuri la pescuit" postat acum vreo 2 luni:
art. 13. Pestii morti sau in conditii incerte de supravietuire nu se puncteaza.
art. 14. Sarcina pastrarii capturilor in stare vie, inainte de masurare, revine in intregime concurentului.
Este de la sine inteles ca toti participantii cunosc regulamentul.
Eu nu am facut decat sa atentionez pescarii despre acest lucru, inca o data.
Poate ca cei din Radauti (daca este cineva) or fi plecat mai devreme de ora cand am postat eu anuntul, dar pe multi acest anunt i-a prins acasa (totusi concursul incepe maine).
Deci... care-i problema cu zambaretii :shock: :evil:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Apr 2006, 14:21

Banuiesc ca vroia sa spuna ca una-i obligativitatea "pastrarii capturilor in stare vie", si alta e obligativitatea de a avea juvelnic/sac ecologic din material textil. Poate unul are galeata cu aerator electric :) .
Cu lacrimi Bastus!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 14 Apr 2006, 14:30

mai de graba nu crede ca se prind asa multi pesti :wink:

Scrie răspuns