Alt fel de cereri exista? Io zic ca da, pentru ca sunt in mesagerie.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tocmai ce am retrimis cererea.Dumitrescu Iancu scrie: Imi pare rau, am verificat personal, nu avem cereri de cont nou neonorate...
Am incercat sa activez eu contul. Te rog sa verifici daca ai acces.Nemernic scrie:Tocmai ce am retrimis cererea.Dumitrescu Iancu scrie: Imi pare rau, am verificat personal, nu avem cereri de cont nou neonorate...
Multam,
M-am autentificat....Dumitrescu Iancu scrie:Am incercat sa activez eu contul. Te rog sa verifici daca ai acces.Nemernic scrie:Tocmai ce am retrimis cererea.Dumitrescu Iancu scrie: Imi pare rau, am verificat personal, nu avem cereri de cont nou neonorate...
Multam,
Pentru cazuri exceptionale vom incerca sa avem 2-3 barci pneumatice de rezerva...Dar este necesar sa avem siguranta participarii !fanelul scrie:Stiti daca pot inchiria o barca pt cizma scurta - 4 CP- pt concurs. As vrea sa particip dar nu am barca...
De fiecare persoana se percepe si o taxa de 5 ron,in afara de masina.Daca dezinformez inseamna ca paznicul de la bariera m-a suprataxat Duminica trecuta .Dumitrescu Iancu scrie:PRIMELE INFORMATII ORGANIZATORICE
1. Pentru cei care doresc sa se antreneze, complexul Astoria este deschis zilnic pana la data concursului. Accesul in complex costa 10 lei / masina. Va opriti la administratia complexului si vine cineva sa deschida poarta de acces la ponton. Cred ca e bine sa precizati ca faceti parte dintre viitorii concurenti.
2. Pentru cei care doresc sa vina de vineri seara (dar si pana atunci) cazarea la complexul Astoria se poate face astfel:
- camera bungalow, cu doua patruri : 80 lei/noapte (40 lei/persoana)
- camera in hotel, cu doua paturi : 100 sau 120 lei/noapte (50/60 lei/persoana) - sunt camere cu tarife diferite
Pentru ziua concursului suntem rugati sa facem rezarvari de camere din timp.
Persoana de contact la complex Astoria: Emil Ionita / Telefon: 0723361572, Email: complexsnagov@turismferoviar.ro
Sunt informatii obtinute de la administratia Complexului...pentru situatii de genul acesta am postat numarul de telefon al persoanei de contact ! Nu ezitati sa-l folositi!kleniacul scrie:
De fiecare persoana se percepe si o taxa de 5 ron,in afara de masina.Daca dezinformez inseamna ca paznicul de la bariera m-a suprataxat Duminica trecuta .