Consurs pe Lacul Tineretului

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

feugen
veteran
veteran

Consurs pe Lacul Tineretului

Mesaj de feugen » 24 Noi 2011, 16:45

Urmare a postarilor din http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=17370 propun un concurs amical de pescuit la rapitori cu momeli artificiale.
Concursul se desfasoara intre orele 8 si 12 in ziua de sambata 26 noiembrie a.c. Pestele capturat poate fi pastrat sau eliberat, dupa cum ii dicteaza constiinta fiecarui participant. Arbitrajul va fi asigurat de toate ratele si lisitele prezente pe lac. Avertismente sau alte p[enalitati se vor da numai dupa festivitatea de premiere.
La ora 12 se tine festivitatea de premiere. La festivitatea de premiere fiecare se lauda ori arata ce a prins, apoi se stabileste clasamentul. Dupa ce clasamentul va si definitivat, ne deplasam la o carciuma unde comenzile se dau in ordinea castigatorilor, urmand ca fiecare sa-si plateasca consumatia. Valoarea taxei pentru concurs este de 20 lei. Valoarea premiilor va fi stabilita de fiecare castigator (toti vom fi castigatori) in functie de doleantele sale.
Intalnirea si citirea regulamentului va fi la ora 7,30 la intrarea in parc situata in imediata apropiere a Clubului de tenis de camp LIVONE (100m de la ADP sector 4 mergand dinspre Belu spre Big Berceni).

Pana acum s-au inscris:
1. sdaniel
2. Gogol
3. Eugen Fetes (feugen)
.....................................
Bucuresti

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 24 Noi 2011, 17:27

Nu e prea de dimineata? :lol:

Eu nu stiu unde se afla terenul de tenis...

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 24 Noi 2011, 17:39

1. Nu cred ca este prea dimineata. Pana la 7,45 ne strangem, apoi pana baraca paznicului facem 15 minute (mergem sa ne platim taxa). La 8 incepem sa pescuim. Pana la 12 avem tot timpul sa inghetam bine de tot :D
2. Clubul de tenis se afla in dreptul statiei de tramvai STOIAN MILITARU. In statia asta opresc toate tramvaiele care circula pe Oltenitei (nu stiu ce numere au) dinspre Big Berceni spre Belu. O alta posibilitate, cand iesi din metro Brancoveanu faci dreapta si dupa vreo 200m este intrarea in parc
Bucuresti

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 24 Noi 2011, 17:56

Daca la 8 il gasiti voi pala treaz e ceva extraordinar :lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 24 Noi 2011, 18:56

daca imi gasesc shadurile norocoase ma bag si eu :lol: atat ca mie mi-e mai simplu sa ajung la baraca paznicului

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 24 Noi 2011, 18:57

tali scrie:Daca la 8 il gasiti voi pala treaz e ceva extraordinar :lol: :lol: :lol:
Daca Goga nu-i treaz la ora aia, este problema lui. Inseamna ca trebuie sa ne caute pe toata balta :lol:
Bucuresti

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 24 Noi 2011, 21:31

Se poate pescui si din barca? Ce adancime are apa? Nu de alta, dar sa stiu ce sa iau. Si o propunere: sa ne intalnim daca se poate la intrarea de langa Palatul Copiilor...daca nu confund eu lacurile :D

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 24 Noi 2011, 21:43

Ionut the carp scrie:daca imi gasesc shadurile norocoase ma bag si eu :lol: atat ca mie mi-e mai simplu sa ajung la baraca paznicului
Grasane, daca vrei, ne vedem la 8 la cabana paznicului.

Invitatia cu ora 8 este valabila si pentru cei carora le este incomod sa ajunga la intrarea din Oltenitei de langa clubul de tenis.
Flexibilitate maximaaaaa. :bere:

P.S. Ionut, daca iei decizia sa participi, adu-mi te rog mulineta aia :lol:
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 24 Noi 2011, 21:46

spiridusul scrie:Se poate pescui si din barca? Ce adancime are apa? Nu de alta, dar sa stiu ce sa iau. Si o propunere: sa ne intalnim daca se poate la intrarea de langa Palatul Copiilor...daca nu confund eu lacurile :D
Se poate pescui din barca. Eu nu am pescuit nicio data pe lacul asta din barca. Barca mai costa 20-30 lei (habar nu am). Chiar si din barca participi cu aceleasi sanse de "castig" ca si noi care vom pescui de la mal, doar ca noi ceilalti, inghetam mai putin :lol:
Bucuresti

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 24 Noi 2011, 21:50

Deci ca sa ne intelegem...ne putem intalni la intrarea din parc de langa strada care duce inspre Polivalenta? Ca eu nu stiu unde este locul de intrare stabilit de voi :( Daca nu ar fi deranj prea mare ar fi excelent. Mersi anticipat.

Scrie răspuns