Concursuri spinning in Ardeal

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Ian 2006, 11:52

leba scrie: sunt lucruri extrem de importante de discutat, lucrurile se misca in ardeal deja... :roll:
Ce ai dom'le cu Ardealul?:D Noi tocmai ne pregateam sa va invitam la un mare concurs de spinning ce se va tine pe lacul Belis in jurul lui 26 mai :D

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 09 Ian 2006, 12:01

Spinning pe Belis...vreau...
spune mai multe Dr. Pike :roll:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Ian 2006, 12:20

Patronul firmei Romtravel, Costel (cel care a organizat ultimul concurs de pe Alesd, unde ati fost si cativa de la Iasi), va organiza un concurs de spinning la Belis in jurul datei de 26 mai. Cand vom sti exact data, am sa deschid un nou topic unde o sa va anunt exact despre ce este vorba. AM discutat, si, in principiu, va fi un concurs in 3 manse, la sfarsitul lui mai (perioada in care cleanul trage ca disperatul pe Belis, fiind sanse reale sa se prinda si ceva pastravi). Oricum va tin la curent :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2006, 12:38

Costel va continua sa faca si concursul de la Alesd?

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 09 Ian 2006, 12:43

dr.pike scrie:Patronul firmei Romtravel, Costel (cel care a organizat ultimul concurs de pe Alesd, unde ati fost si cativa de la Iasi), va organiza un concurs de spinning la Belis in jurul datei de 26 mai. Cand vom sti exact data, am sa deschid un nou topic unde o sa va anunt exact despre ce este vorba. AM discutat, si, in principiu, va fi un concurs in 3 manse, la sfarsitul lui mai (perioada in care cleanul trage ca disperatul pe Belis, fiind sanse reale sa se prinda si ceva pastravi). Oricum va tin la curent :)
Ai fost pe Belis.
Cum erau apele?

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Ian 2006, 12:44

Da, dar concursul de la Alesd se va tine ca si in 2005 undeva spre sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 09 Ian 2006, 12:58

dr.pike scrie:Da, dar concursul de la Alesd se va tine ca si in 2005 undeva spre sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie!
Sa inteleg ca domnul Costel va organiza 2 concursuri.Unul pe Belis si unul pe Alesd ?

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Ian 2006, 13:33

Teoo iti raspund la ambele intrebari:
1. Am fost sambata la Belis! Apa era limepde, dar deja lacul a inceput sa inghete (spre Ciurtuci am putut merge cu barca aproximativ un km de la biserica, iar spre Doda Pilii vreo 3 km, pana am dat de gheata). Daca frigul mai dureaza cateva zile, in curand se va putea pescui doar la cascada de pe mal.
2. Din cate am inteles de la Costel, intentioneaza sa organizeze anual ambele concursuri. Cred ca cel de pe Belis va fi primul concurs de spinning pe anul acesta!

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 11 Ian 2006, 13:05

[quote="dr.pike"] Cred ca cel de pe Belis va fi primul concurs de spinning pe anul acesta![/quote]
Felicitari D-lui Costel pentru initiativa!!!

Scrie răspuns